Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nm68

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtő Jenő, ha élne... nos, ilyen figurákat talán ő se lenne képes kitalálni. Nem törünk senki fölött pálcát: virágozzék minden virág, mindenki járja be azt az utat, amit a sors neki rendelt − kinek nyílegyeneset, kinek kanyargósat. De azért rakjuk el emlékbe, hogy van ma…..
Divat egy ideje találgatni, hogy az Orbán kormány hitelességi deficitje mikor érkezik el a valóban kritikus ponthoz. Oda, ahol az eddigitől is többen fordulnak el a Fidesztől, amikor már a közömbösek és a félszívvel, de még hívők is azt mondják: elég, nem erről volt…..
Hajcsatok Csak egy blöff volt? 2011.07.09 10:39:00
 Behalt a világ legnagyobb online pókeroldala. Alighanem ezrek vethetnek sűrű kereszteket ezreikre. Dollárban.    A Full Tilt Pokert június végén felfüggesztették, miközben a Los Angeles Times úgy tudja, európai befektetők megvásárolták az oldalt üzemeltető céget,…..
  Nemrég a Népszava keveredett kommentügybe egy túlbuzgó ellendrukkere miatt, de hál’ Istennek a médiatanács tisztázta, hogy kommentek ügyében nem illetékes. Korábban Bayer Zsolt haragudott meg az álnevekre, nemrég a Magyar Nemzet szerkesztette ki a blog.hu kommentkezelési…..
nm68 2011.07.09 18:15:09
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
nm68 2011.06.30 19:12:02
mnk
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
nm68 2011.06.20 20:56:20