Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Manga60

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KREATÍV SZAKKÖR Mindazokért... 2012.11.01 02:29:42
"Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,Hiába szállnak árnyak, álmok, évek."Juhász Gyula Emlékezzünk... Nincs szükség szavakra, anélkül is beszélnek Győriné Kéri Ágnes alkotásai.   Még nem vagy Kreatív Szakkörünk tagja?Katt IDE!Szeretettel…..
KREATÍV SZAKKÖR Harisnyavirágok 2011.04.26 23:13:00
A harisnyavirágok készítésének folyamatát és a szükséges eszközöket, anyagokat mutatom be, többek kérésére.  Harisnyavirágok készítése lépésről lépésre: A szirmok alapjához kb. 30-40 cm-es 0,8-as drót szálak szükségesek. A drótokat egy kupak segítségével…..
Manga60 2011.06.15 12:55:24
@ági mama: Üdv.Mindenkinek, neked Ági mama, puszi külön a szíves segítségért, értem és ki fogom próbálni a napokban, a természetes anyaggal való festést kipróbáltam húsvétkor a tojásoknál,// pl. céklalé //, de sajnos nem sikerült az sem, de a hagyma héjjal valót szoktam használni, vagyis az a kedvencem, tehát, lehet ezzel majd sikerrel járok, van is egy nagy adaggal !!!!Tehát kifőzöm , és az is jó, ha mindjárt egyben teszem oda főzni, hogy ez nem jutott eszembe, mindig a bonyolultabbat próbálom először, hiába ez már az öregség jele, természetesen csakis kizárólag NÁLAM !!!!!!!!Sajnos képeket én nem tudok feltenni, csak a fiam, de a networkon, vannak fent, hálás vagyok a segítségért, örülök, hogy köztetek lehetek, kár, hogy csak most találtam ide, ölellek benneteket, egy 3 unokás / 2 lány 10-12 évesek,1 fiú 6 éves /,nagymama, üdvözletem mindenkinek,...Marika, Bátaszékről