Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rolexes

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elittárs társkeresőről többször volt szó nálunk is, főleg amiatt, hogy lemondhatatlan, elérhetetlen - bár utóbbit átmenetinek nevezte és az indulás utáni hirtelen giganépszerűséggel indokolta a cég -, és behajtással fenyegetőzik. Kata nem egy elittárssal…..
Magyarországon szinte mindenki a nyúlfarknyi pornós múltján csámcsog, azonban ez a közvetlen, helyes, belevaló szexi lány már több, mint egy évtizede sikeres DJ-ként járja a világot. Horvátországban egyike a legnagyobb sztároknak. Niki Belucci többek között azt is elmondja…..
Ildikóék előre kifizették a szállásukat, nyilván ezért történhetett meg, hogy a megbeszélt konstrukció helyett a tulajdonos kiadta a másik szobájukat, amíg fürödni voltak délután. A főnök este 7-kor felajánlotta, hogy visszaadja a pénzt és mehetnek máshova, ha nem tetszik a…..
rolexes 2013.07.09 15:03:45
@atpijkamo: Azt hiszem én nem sértegettelek téged??Azt hiszem ide mindenki leírhatja a véleményét??Az meg lehet,hogy téged hasonlóért lecsuknának 10 évre....csak tudod olyan országban élünk,ahol bizonyos személyek,bizonyos emberek megtehetnek dolgokat.....velem is történt hasonló dolog mint amit a panaszos leírt...de én megoldattam...mindössze leírtam!Sértegetést meg hagyd meg akkora,ha megismertél személyesen addig ne törj olyan fölött pálcát aki valószínűleg egy hónap alatt többet keres mint te egész életedben és több embert foglakoztat mint,ahányat te ismersz.....
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
Aradi Balázs kiszáll Magyarország legnézettebb tévéműsorából, írta tegnap a Blikk, mi viszont elfelejtettük betenni, így most pótoljuk. A húszéves színész a sorozatban a számunkra teljesen ismeretlen Berényi Balázs nevű karaktert alakítja, de eleve csak úgy szállt be a…..
Balázsnak sikerült egy túlságosan arcra simuló sportszemüveget vásárolnia, ami folyamatosan bepárásodik. Az Ametiszt Optika válasza erre az volt, hogy majd keresnek neki páramentesítő sprayt, amit aztán mégsem találtak: Nemrég vettem egy kifejezetten sportolásra, azon belül is…..
Vér folyt Horváth Éva gigadekoltázsáért, ezzel a szalagcímmel várja a PI-cunamit a mai Blikk, ahol ilyen vicces mondatokat is lehet olvasni: "A címlaplány fináléjában nem lehetett szó nélkül elmenni a melle mellett". Én azért a szóvirágcsokrokat kötő bulvárzsurnaliszta…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
Most hogy a nyerőgépezést terrorveszélyre hivatkozva betiltották, talán ideje lenne a tahóságot is belefogalmazni az új Btk.-ba. A Kika biztonsági őre egyelőre nem kap első fokon háromnapos facebookos alázást az empátia teljes hiánya miatt bekövetkezett 8 napon belül gyógyuló…..
Ha jól értem naiv ügyfél meg sem próbált eljutni Mátraszentistvánba, miután nem kapott egy emailes visszaigazolást sem lefoglalózott szobáiról: A naiv ügyfél lefoglalt egy szobát három főre egy őszi kiránduláshoz a Mátrába a Hotel Jägerben (Cím: Hotel Jäger 3235…..
Katalin úgy gondolta, hogy az első használat alkalmával leváló sarkú szandálja helyett inkább nem hoz el egy másikat a XX. kerületi Interspar cipőboltjából, hanem visszakérte a pénzt. Bár az üzlet a cserét szó nélkül felajánlotta elsőre, ezután már várni kellett a…..
Hőség elől a legkülönbözőbb helyekre menekülhetnek a naiv városjárók Budapesten. Benézhetnek a polgihoz, vagy az Uránia moziba, ha éppen nem plázáznak. Ildi szerint a Premier Outletben még nézelődni sem kell bemenni, egyből az utcát hűtik:  A 7végén a  Premier hallgató…..
Subba Fenyő János autója eladó 2011.12.04 14:10:00
Ízlésés hirdetés a használtautón:LEÍRÁSMegboldogult FENYŐ JÁNOS médiavállalkozó életének utolsó perceit ebben a gépkocsiban töltötte, most a legenda egy Suzuki áráért az Öné lehet. Az autó nagyon megbecsült, folyamatosan gondozott állapotban van, a javításokról kb. 3.5m…..
Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna arról a Való világ szereplőről, aki még a kognitív disszonancia kifejezést is megtanulta röpke villaléte alatt és több farkat villantott mint a kollégái összesen: VV Cristofel egyes források szerint úgy megverte a frissen műtött orrával…..
Hűséges olvasóim tudják, hogy nem vagyok nagy híve a szórólapoknak, egészen konkrétan azért, mert tömegével dobálom ki őket a szemétbe, és nagyon zavar, hogy még szelektív gyűjtő sincs elérhető távolságban. De pár hete egy olyan szórólapot találtam, amire felfigyeltem. A…..
Angela gyönyörű lábakkal rendelkezik a következő képeken 100$-t kapott a sráctól a talpnyalásért. Szerintem megérte.  ..
Az Éden hotel itt a nyakunkon, jövő hét hétfőtől Amerika, Csalánszáj, no meg a T69-es modell felturbózott változata beköltözik a nappaliba és szórakoztat minket naponta 42 percben, heti négy alkalommal, a különösen perverzeket meg további 45 percben az Éden Extra nevű műsorban…..
Márta nyilvánvalóan lemaradt a korábbi Barát taxis posztról, úgyhogy váratlanul érte, hogy rácsapják a telefont. Lisztferihegyre érkeztek, és a böröndökre vártak, amikor  Úgy látszik, vagy mindenki egy ágyban alszik a főnökkel, vagy maga a főnök volt a diszpécser, vagy…..
Attila több mint öt hónapig volt szex nélkül a villában, de talán már az első szabad éjszakáján becsajozhatott. Legalábbis Péter mindent megtett ezért - írja a Blikk. A finálé estéjére Péter dobogós csajokkal készült Attilának. A Hebron Rózsája nevű szépségverseny…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..