Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anasztaz Mikojan

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán 2007-től kezdve sokat dumáltam egy Olaf Steenfad nevű figurával, aki még Rudi Zoltán mellett volt az MTV elnöki tanácsadója, amúgy tapasztalt német televíziós újságíró és vezető is volt. Volt egy víziója arról, hogy mit kéne csinálni Magyarországon. Gyakran emlegette…..
Anasztaz Mikojan 2011.07.10 18:15:19
1) Sosem volt független köztévé. 2002 előtt sem volt az. Kumin elvtárs azért szánalmas, mert azzal kezdi, hogy 2002 után léptük át a Rubicont. Nem, a helyzet az, hogy sosem kellett átlépni, mert mindig is ezen az oldalon voltunk.
2) Mégis mit jelentsen az, hogy én öt évig a barikád másik oldalán voltam???? Ezek szerint Kumin elvtárs is állást kap a közmédiában? A pártok felett álló köztársasági elnök közpénzekből fizetett politikai tanácsadója állhat-e egyáltalán valamelyik oldalon? Különösen a barikád valamelyik oldalán??? (Értsd: a barikádon nem lehet átlépni)
3) Nincs semmi baj az elbocsátásokkal, mert az új kormány (8-12 év múlva) pont a mostaniakat fogja lapátra tenni válogatás nélkül. Az persze szavahihetőségi kérdés, hogy Kumin elvtárs akkor mit fog szólni? :)
4) Kumin elvtárs ne hivatkozzon egy olyan emberre, akivel egyszer beszélt, és ez az ember még ma sem tudja, hogy Kumin elvtárs miket ír ide a blogjába. A svéd tanácsadó feltehetőleg ízig-vérig demokrata volt, amitől Kumin elvtárs nagyon messze áll. (Ahogy persze a teljes magyar politikai elit és az őket kiszolgáló talp- és seggnyaló elemzők, szakértők serege :)
5) Kumin elvtárs is kipróbálhatná már magát a piacon. Mert - ha nem tévedek - eddig állami munkákból (még véletlenül sem tanár vagy orvos...), állami "szakértői" megrendelésekből éldegélt. Szóval: tessék előkapni a vendéglátós diplomát és végre pénzt csinálni! :)
Az Alföldre vitt szlovák árvák „deportálásának” emléktáblája Pozsonyban  Kis szlovák legendárium, reakció egy reakcióra, kis késéssel egy több hetes külföldi tartózkodás miatt.   Csehszlovák Kém blogger Prágából sok mindennel megvádolta…..
Kumin szerint Skizofrénia 2011.07.05 15:29:00
A skizofrénia vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. (Wikipédia) Nem sokat kockáztattam, amikor tegnap az Inforádióban egy hosszabb beszélgetésen azt mondtam, hogy a mai strasbourgi EP plenáris ülésen a…..
Anasztaz Mikojan 2011.07.06 00:40:16
@menőmano: "Én nem vagyok elfogult, de a zászló lengetés, vagy hadonászás az orrod előtt az kettő és nagy különbség."

na ez a baj, a tipikus fideszes szerecsenmosdatás. Persze, persze tudjuk a Keleti Partnerség is a Kossuth Lajos utcán reggelente tapasztalható, permanens dugók miatt nem jött létre. Erre kellenek viszont a nyugdíjas rendőrök! :)

Kumin, Kiszelly, és Giró-Szász, a Pártnézőpont Intézetről már ne is beszéljünk. Egytől-egyig fidesznyikek. A baj az, hogy elfogulatlannak állítják be magukat. Hol mondják ezt? Mindenhol! :) Pont az a kategória mint Schmitt Pál "független" főpolgármester-jelölt.

A köztársasági elnök közpénzen fizetett tanácsadójától különben elvárom, hogy pártatlan, elfogulatlan legyen.

Menőmanó, nem Te vagy Kumin álnéven? Leereszkedtél a kommentelők közé? :)
Anasztaz Mikojan 2011.07.06 00:43:20
@Flúgatlan: az apja MSZMP-tag és nem is alacsony rangú, talpas vidéki káder. Ezek után kommunistázni elég vicces. A Kiszes múlt különben nevetséges. A család MSZMP-érintettsége koránt sem!
Anasztaz Mikojan 2011.07.06 01:09:04
@menőmano: te tényleg a Kumin vagy? :) Öröm, bánat, közélet, politika, külön lencsék a szemüveghez. Csodás, kár, hogy akik ezt terjesztik magukról végül a Századvég Politikai Iskolában végzik :)

Értelmezd kérlek ezt a mondatot mielőtt csicsikálni mész :)

"Én nem vagyok elfogult, de a zászló lengetés, vagy hadonászás az orrod előtt az kettő és nagy különbség."

Tudod, arról a szegény tibeti aszkétáról volt szó...
Kumin szerint Reagan 100 2011.06.29 18:00:00
Érdekes dolog egy politikus emlékezete. Ronald Reagan nekem az első amerikai elnök, akiről saját emlékeim voltak. Nem sokat tudtam róla, de sokat láttam a TV-ben, éreztem, hogy fontos dolgok történnek körülötte. Akkoriban indult a műholdas tévézés, lett nekünk is MTV otthon, és…..
Anasztaz Mikojan 2011.06.29 23:13:59
@stikasz_1: aki egy egyetemi, főiskolai munka/elemzés/beadandó során wikipédiát használ forrásként, automatikus egyes. Olvass könyveket!
Anasztaz Mikojan 2011.06.29 23:21:10
@budai zöld: szerinted Thatchert (ma) szeretik az angolok?
  „Magyarországon az emberek megtanulták, hogy [...] Nyugaton van keresnivalónk. Keleten semmi keresnivalónk sincs.” (Orbán Viktor, Magyar Hírlap, 2007)   „Kína és Magyarország ilyen új szövetségesei lehetnek egymásnak. A két ország kapcsolatában a…..
Anasztaz Mikojan 2011.06.28 21:50:44
@Anasztaz Mikojan: talán csak azért, mert itt bukik a logikád és szerecsent kell mosdatnod? Szerintem te két évvel ezelőtt még a tibetieket védted volna a komcsi fergeteg kínától, most meg szarsz a kisebbségi jogokra, ez a gáz.
Anasztaz Mikojan 2011.06.28 22:07:12
@de Karatna: nem veszed észre, hogy senkit sem érdekel a hülye, parttalan de legalább konzisztens zsidózásod?
Őszintén mondom senkit sem. Persze, hogy a libsik ma védik a tibetieket, a fideszesek meg hirtelen szarnak a kisebbségekre, a maszop meg kussol (mert tudják, hogy még ez a legjobb, amit tehetnek).

DE ennek semmi köze nincs a Jordánhoz te hülye. Különben megsúgom , hogy a keleti zsidó törpe (gondolom ez neked a szovjet bolsevizmus) hozta fel a sárga törpét is. Remélem most hasad meg csöppnyi agyad.
Anasztaz Mikojan 2011.06.28 22:12:45
@betyár: kérdés mi lett volna, ha Kádárék végig tudják vinni az új gazdasági mechanizmust. Valószínűleg hasonló. (Igaz a szovjet megszállás miatt ez inkább utópia. De a kínai reform apja a magyar 68 volt.)
A KDNP-elnöke szerint mivel teljesen ismeretlen Kínában a magyar állam teremtéstörténete, ezért kötelességünk szövetségesként megismertetni őket közös múltunk legfontosabb epizódjával. A kulturális misszió keretében a kereszténydemokrata politikus körbejárja az ázsiai…..
Anasztaz Mikojan 2011.06.27 22:24:07
@Bathory: főleg te, aki egész nap kommentezel, blogozol és baszod az időd a liberó indexen. Legjobb példa erre a szűk fél év alatt idefosott 1200x hozzászólásod. Neved alapján valami meg nem értett vidéki bőcsész lehetsz :)
Kumin szerint Üzletelni Kínával 2011.06.26 15:14:00
A tegnapi poszt kommentjeiben többen is kérték, hogy legyen erről szó, íme: Hétköznapi beszélgetéseim tapasztalata, hogy Kína elég szélsőségesen megosztja az embereket. Sokan vannak, akik félnek az országtól, mint ahogy általában minden ismeretlentől félni szokás. Akik…..
  „Hogy végre tudjuk hajtani a teljes gazdasági fordulatot Magyarországon, úgy zártuk ma le a tárgyalásokat, hogy a Kínai Népköztársaság és Magyarország szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már léteznek a két ország…..
  Aki eddig kételkedett abban, hogy a magyar nyelv szitkozódásra milyen sokrétűen alkalmazható, nézze meg ezt a videót. Ha a szerelő leleményességét verbális véleménynyilvánítása helyett a munkánál is felhasználná, lehet, könnyebben felmenne az az olajteknő a helyére.…..
  Meglehetősen bosszantó cikkel találkoztunk tegnap az Indexen, ami belterjes szerkesztőségi levlistánkon is kiverte a biztosítékot. „Vérlázító”, „hubazmeg”, „gyoker”, „erdekes” – szóltak a reakciók a Kínában rendezett…..
Anasztaz Mikojan 2011.06.22 10:46:06
@egerészölyv: az a baj, hogy teljesen elvakult vagy. Neked nyilván mindenki gyurcsányista (brrrr), aki bírálja a fideszt vagy kritizálja mondjuk a mandiner blogot. Különben a válasz: ha mindez a Magyar Nemzet vagy a Heti Válasz (nem létező) blogterében menne, le se szarnám, de itt van minden reggel jobbra, a szemem előtt a blogketrecben. A Heti Válasz eheti címlapját például érdemes lenne megsasolnod! :DDDD "Ki van a bohócmaszk mögött???" Az a baj, hogy ezek a fórumok körmük szakadtáig, igazi fidesznyikhez méltóan védik kormányunkat és vezérünket. A (költői) kérdés még mindig áll, ha nem tetszik az index, az itteni ellenvélemények és úgy általában az egész, el lehet innen költözni, de akkor senki se olvassa majd leszámítva a hozzád hasonló, OV seggéből éppen ma kibújó emberekről :D
Anasztaz Mikojan 2011.06.22 10:50:39
@TuRuL_2k2: te a FIDESZ-től kapod a fizetésedet :)
Varga Ádám, köszönjük! "volt szerencsem megalazni a kovetkezo pontokat - ausztria kulkepviselete (pornos lany eppen onnan tavozik amikor hirtelen szopni kezd a nyilt utcan de vegul raveszik, hogy inkabb egy andrasi uti hotelben dugjak meg) - sandor palota ( a sarkon ment a bugyiban…..
Anasztaz Mikojan 2011.06.11 02:46:19