Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ede bá

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár az eddig gyakolattal szemben nem hibernálja magát a következő két hétre, nehogy valakibe beleszoruljon a fájdalom ebben a kritikus időszakban. A sajnálatos karácsonyi akciók sorába csatlakozott a Pizza Hut-féle pizza+bejglirendelés, ahol az alábbi levél szerint nem szólnak,…..
Új év, új remények, új licenszek megvásárlása, ez vár a vetélkedő-rajongókra, ha a TV2 műsorát választják 2008-ban, ahonnan valószínűleg távozik az USA-ban és Angliában is meglehetősen jól futó Ötödikes, de jön a helyére Uri Geller, egy karaoke-műsor és a…..
Ausztriáról egy csomó rosszat el lehet mondani, de utcán árult téli csemegékben vitathatatlanul nagymesterek. Eszter régi szerelmünket, a csokibanánt találta meg Augsburgban, a mesekönyvből szalajtott nevű Christkindles Markt-on, a maga naturális formájában, miszerint banánt (nem…..
Not Ready egyszerű telefonfeltöltést szeretett volna eszközölni egy OTP-autománál, de a rendszer másképp gondolta. Szerencséjére a második sikertelen kísérlet után feladta, így csak 17500 forintját ette meg a mátrix: Most bosszantott fel mindkét cég, bár igazából fogalmam…..
A hétvégén Bécsben jártam barátnőmmel, s az egyik Belváros egyik, lezárt teréről nyíló nyíló csendes utcácska torkában a következő táblára lettünk figyelmesek. Ha látott már valaki ilyet, az szóljon! Tamás A tábla üzenete világos: srégen kettévágott, fej nélküli,…..
ede bá 2007.12.06 19:54:05
A Knight Rider remake megkapta a maga kocsiját is, mert valljuk be őszintén, az a kutyát sem érdekli, hogy ki fogja vezetni a szuperjárgányt, inkább az a fontos, hogy milyen kocsi lesz a drága. A legújabb beszélő szuperkocsi egy Ford Shelby GTR500KR Mustang, ami a kép alapján a…..
ede bá 2007.12.05 11:58:22
Sok szöveg nem kell Tória két remek fényképéhez, a jogdíjason még meditálunk, egyelőre eredménytelenül...
ede bá 2007.12.05 11:49:00
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..
A Homár nem talál más racionális magyarázatot arra, miért létezhet jelenlegi formájában a Centrum káefté, minthogy mindenki benne van a buliban. Általában igyekszünk figyelmen hagyni a létezésüket, már annyira uncsi (és úgysem történik semmi változás, autós meg nem fog…..
Klasszikus őskommunista hagyományt piacgazdaságserkentő húzást melegített fel egy leleményes ismeretlen, aki állami támogatást ígér mindenkinek. Labi szúrta ki ezt a furcsa spamet:"Tisztelt Hölgyem/Uram, az elmúlt időszakban (hetekben/hónapokban) Ön vásárolt tőlem a…..
A múltkori, odabaszós (fél)évadzáró után azoknak, aki élőben nézték a sorozatot, majd négy hónapot kellett várniuk arra, hogy kiderüljön: bepászítja-e a kétméteres állat a farkát Bellik ánuszába, illetve hogy akkor most Kellerman kavarja-e a málnaszőrt vagy sem. A magyar…..
hogyvolt A szökés 2x13 - A csapda 2007.11.22 05:00:00
Az előző, igazán újszerű és kimunkált évad első 13 része után a második adag nagy csalódást okozott (legalábbis nekem), és ugye ez a második évad sem tudott az első részek pörgéséhez felnőni, pedig igazán bedobtak mindent. Igen ám, de jött a ma esti rész, ami a második…..
ede bá 2007.11.22 22:27:52
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
Imádjuk a tvsquadot, mert olyan dolgokat túrnak elő a YouTube-ról ráérő idejükben, hogy ihaj. Az ugrás után egészen pontosan hat videót tetszenek találni, melyekben a tévétörténelem legszerencsétlenebb szuperhőseit mutatjuk be, tessék megkapaszkodni a szék karfájában!…..
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Szomorú szerda ez, a zseniális Dr. House szezonzáró rész után újra Frei Tamás okoskodó fejét kell néznünk (21:00 TV2), és ez még nem minden, ugyanis egy orosz filmet leszámítva ma csak a régi idők mozijait érdemes néznünk. De sebaj, lássuk inkább, hogy jutunk el egy este…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
ede bá 2007.11.11 08:30:33
Az előző részben Linkoln összefutott a faterral, Tíbeg Bellikkel és egy hashajtóval, Sara Kellerman haverrel, Májki meg Mehónnal. Szukre Merikrúzt kajtatja immáron Mexikó felé haladva, Héjvájörről nem tudunk semmit, de ez nem is annyira nagy baj. Ja, és LinkFater tud valamit, ami…..
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
ede bá 2007.11.08 21:03:49
Az egyik legrangosabb étteremkalauz, a Gault Millau általános megdöbbenést keltve egy negyven férőhelyes bisztró séfjét választotta meg az év szakácsának. Jean-Luc Rabanel, az Atelier névre hallgató arles-i (egyébként egy Michelin-csillagos) étterem főszakácsa 43 éves, és a…..
comment:com House és a melegek 2007.11.07 19:00:00
Nem csupán az elfogultság beszél belőlünk (sőt üvölt), de akkor is az este legjobb programja a Doktor House második évadának záró epizódja. Ami a legjobb Doktor House rész, sőt megkockáztatom, hogy a legzseniálisabb tévésorozat rész. Az egész világtörténelemben. Az egész…..
comment:com Disz iz trén sztáp 2007.11.07 18:34:00
Gyönyörű mondatokkal magyarázkodott a bécsi gyorson a magyar kaller, most loptuk le az RTL Klubról, hátha valaki nem látta/hallotta: "Disz iz trén sztrájk. Két óra. Sztáp. Hángör. Sztrájk. Jesz, disziz trén. Megáll." Parádés, nem csoda, hogy a kamerázott külföldiek…..
ede bá 2007.11.07 18:53:29
Két jármű is elütött egy nőt Kőbányán Zebrán akart átmenni egy nő a budapesti Gyömrői úton. Először egy teherautó aztán egy személyautó is elgázolta. Meghalt. index.hu Szabályok betartása, közlekedési kultúra. Kettő azok közül, ami nem kifejezetten van jelen a hazai…..