Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tothem

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban sikerült Bobbal hosszasan beszélgetni, melynek eredményét lejjebb láthatjátok. Ezeket mind ő írta, nem akartuk átírni a hitelesség kedvéért. A leírtak az eltelt egy hónap eseményeit mesélik el Bob szavajárásával. A beszélgetés mellett több képet is…..
Bob's adventures Carpe diem! 2011.07.06 12:26:00
Bob ismét jelentkezett. Vasárnap van csak szabadnapja ezért csak akkor kapunk infókat felőle. Állítása szerintem hamarosan beül egy netcaféba és megoszt velünk egy terjedelmesebb beszámolót.A mostani day off volt a legjobb.Megebédelünk a főnökúrral,béreltünk egy lerúgott cross…..
Bob's adventures First day off 2011.06.19 18:26:07
Aktivizálta magát bob és ismét hírt adott magáról. Ma van az első day off,szal. sikerült nagyjából kialudni azt a rettenetet amit a magyrokkal rémkedtünk be éjszaka.Utána hajnal 2-kor pastat étkeztünk Giuseppével e Matteo az olasz étteremben szal zajlik az élet...Most…..
Bob's adventures A meló! 2011.06.18 17:23:37
Bob ismét jelzett facebookon keresztül. kedves gyerekek,a blog ezùton is kifùjt,ugyanis nincs idom rà szerkeszteni...valòjàban szarni sincs idom mostansàgNos nem kell megijedni, a blog nem szűnik meg. Várhatóan már júliusra kész lesz a laptopja, talán lesz egy kis szabadideje és…..
Sziasztok!Amikor ma elkezdtem írni ezt a posztot még nem tudtam, hogy jelentkezik Bob.De jelentkezett ugyhogy álljon itt amit fb-ra írt:16 órát dolgozunk átlag,olyan 2-3 fele fekszünk...vagy iszunk reggelig, bocsesz ha kezemben lesz a gép tudok írni többet,viszont nincs időm elvinni…..
Tothem 2011.06.15 19:23:07
06.11Basszus,ilyenkor minek kukorékolnak a kakasok?-(1:54)..