Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiborom

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ANNENN Angyali balerinák 2012.04.14 14:58:00
Nemrégiben posztoltam egy fotót a lent látható cipellőkről a facebook oldalunkra. A poszt hatalmas sikert aratott. Adidas balerinákról van szó, melyeket Jeremy Scott tervezett. Klassz ötlet és  valószínűleg még kényelmes is. Minden esetre hamarosan felpróbálom, de egyelőre…..
 Sziasztok.Újra jelentkezünk. Mivel az Erasmus nagyon jó dolog ezért drága Bob barátunk is úgy döntött, hogy belevág ebbe a nagy kalandba. Szerdán indult, tőle megszokott módon ma már életjelet is adott magáról.Szóval ezentúl Leuven a hely ahol Bob…..
Tisztatészta Ő csíp, én csípem 2011.11.24 12:45:00
Egészen korán, már kislány koromban megtapasztaltam az erejét. A nagyi a fészer alatt üldögélt és fűzte a különböző méretű, formájú, színű, erejű csilipaprikákat. Persze ott somfordáltam körülötte és faggattam: miért fűzi fel, mit készít belőle, és mit jelent az,…..
Bob's adventures Már majdnem vége 2011.08.30 21:52:00
 Sziasztok.Mostanában jelentkezett többször is a Bob, de valahogy a posztírás elmaradt, úgy hogy most mindent bepótolunk. :) A lényeg, a legfontosabb, amivel kezdeni kell, hogy Bobnak BARÁTNŐJE van. (HI5! :) ) Erdélyi a lány, kint dolgozik Bobbal. A képei között felfedezhetitek.…..
Bob's adventures csak röviden 2011.06.30 23:20:53
Sziasztok. Két rövid hírrel is tudunk szolgálni. Az első 06.24-ei, a második 06.26-ai. Ma megismerkedtem egy lengyel családdal,közülük mindenki Maiden rajongó a nagypapától az unokákig,együtt is járnak koncertekre :DSzal tanulok lengyelül...  Kisebb zúzódások árán…..
Bob's adventures Breaking News :D 2011.06.21 23:37:00
 Bob ma szabad napos volt, és elvileg elindult egy szervizbe, úgy hogy már csak idő kérdése, hogy Bobot személyesen is itt köszönthessük:):)Hát igen idő kérdése... mint kiderült csak vasárnap van szabadnapja így nem sok mindent tud elintézni, ugyh lehet h magyarországi…..
Sziasztok!Amikor ma elkezdtem írni ezt a posztot még nem tudtam, hogy jelentkezik Bob.De jelentkezett ugyhogy álljon itt amit fb-ra írt:16 órát dolgozunk átlag,olyan 2-3 fele fekszünk...vagy iszunk reggelig, bocsesz ha kezemben lesz a gép tudok írni többet,viszont nincs időm elvinni…..