Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pszichopuszi

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pszichós témák Párbaj 2011.06.13 08:25:00
Játsszunk egy kicsit! Párbaj – kinek mi jut eszébe erről a szóról? Vagy pszichológusosan fogalmazva: ki mire asszociál, amikor meghallja a párbaj szót? Vajon zsakettes urak jelennek meg, akik szívük hölgye miatt, netán egy becsületsértési ügyből kifolyóan fegyvert…..
Gyűjtöttem pár gondolatot a rosszkedv, a pesszimizmus ellen, fogadjátok őket szeretettel. Szerintem mind megfontolandóak: „A boldogságot pedig egy homokszemben is meg lehet találni. (...) Csak kevés ember megy azon az úton, amely számára ki lett jelölve, amely a személyes…..
Sokan félnek elmenni pszichológushoz, mert úgy érzik, ha felkeresnek egy pszichológust, akkor bizonyára pszichés problémáik vannak (vagy ha nincsenek, majd a pszichológus talál) ráadásul, ha kiderül, hogy pszichológushoz járnak, akkor azt hiszik majd róluk, hogy betegek, őrültek.…..
Praxis Csupa szőr lett a nő arca 2011.06.11 13:05:00
Tisztelt Praxis blog! Szeretnék önöknek elmesélni egy történetet és erről a véleményüket kikérni. A feleségem a közelmúltban részt vett egy lézeres bőrgyógyászati beavatkozáson, amelynek a célja az lett volna, hogy a feleségem arcáról a nem kívánatos szőrt eltüntesse. A…..
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..
Én aztán nem vagyok dilinyós...nem fogok agyturkászhoz járni... még visszaél az adataimmal -- hallani úton - útfélen a vélekedést, s mi mást lehetne ez, mint hangadás annak a belső bizonytalanságnak, amely ma a pszichológiát övezi. Bizony, a média i ludas ebben, mert sokszor…..
pszichós témák Bemutatkozás 2011.06.10 20:45:00
Üdvözlöm az erre tévedőt!   Minden blog úgy kezdődik, hogy a szerzője bemutatkozik, elmondja a céljait. Ez fontos az író - olvasó bizalmi kapcsolat alapjainak lerakása szempontjából. De fontos a bizalom pszichológus és kliens között is. Ugyanis én nemcsak blogíró vagyok,…..