Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrew1987

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történetünk egy csendes kis falucska egyik utcájának kertes kis házában kezdődik. Ennek a háznak az ablakában szépen gondozott virágágyásban gyönyörű piros szegfűk nyiladoztak. Az udvarban állt -a politikai korrektség jegyében- egy narancsfa. Ágai roskadoztak a kövér narancsoktól. Tövében egy szebb…..
A nagy idézetek mindig azt mondják, "soha ne add fel". Olyan hangzatos szavakkal dobálóznak, mint a kitartás és a remény. De mi van akkor, ha nincs más választásod, mint magad mögött hagyni azt, amibe eddig olyan nagyon kapaszkodtál és továbblépni. Amikor ha megszakadsz is, akkor sem…..
Hol is kezdjem? Ezzel eddig nem voltak gondok. In medias res, akik visszaolvasnak, éles eszükkel és ama isteni adottságukkal, hogy össze tudnak kapcsolni pár gondolatot; észrevehetik, hogy hajtottam egy lányra, egy csajra, nőre, angyalra. Mindenki hívja úgy, ahogy neki jól esik.…..
 Délután beültem az egyik kedvenc kávézómba, mert két tanítási óra között hosszú szünetem (3 óra) volt, és ennyi idő alatt nem tudok hazaérni, így hát maradt a kávézó. Természetesen nem gond, mert nagyon szeretem a helyet, ücsörögni a kényelmes fotelekben,…..
Néhány gondolat Cica 2012.05.28 01:36:37
Minden egy esős őszi reggelen kezdődött még '97-ben... Na jó, kb másfél hónapja történt a dolog. Akkor keresztezte a sors az utunkat. Kitaláltátok? Egy lány -nem is lány, egy igazi nő- a téma tárgya. Legtöbben most azt gondoljátok: "Ne már, még egy megtört szíves sztori". Pontosan. De mire való a…..
...az itt a kérdés. Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri balsorsa minden nyűgét s nyilait; vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen, s fegyvert ragadva véget vet neki?" Egyik ismerősöm (nevezzük cos(x)-nek) meggyőződéssel állítja, hogy sz@r az élet. Én erre csak azt szoktam…..
Gondolataim káoszán átszűrődő fehér fényként világított rám a felfedezés, hogy már gyerekkorban eldől, hogy ki, mit fog adni és mit kér az élettől. Mind emlékszünk Disney kalandokkal és tanulságokkal teli világából a gyönyörű királylányokra és hercegekre. Mijük van nekik, ami nekünk nincs?…..
Van egy mondás, miszerint: egy olyan lakat amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs. Erre minden nő felkapja a fejét, összeráncolja a szemöldökét és villámokat szór a szeméből, hogy "már pedig ez igazságtalanság.…..
Előző bejegyzésemben említettem, hogy táncolni tanulok. Namármost... Első óra úgy indult, hogy kapcsolatteremtés szabályai. Nem E.T.-vel, hanem Aphrodité gyermekeivel, Vénusz... légycsapójával  szóval az ellenkező nemmel. Az első parancsolat az volt, hogy bemutatkozunk.…..
Az idei szemeszteremben (2011 második félév) a ts4 tesi félévemet úgy döntöttem tánccal váltom ki. Másrészt szégyelltem is már, hogy nincs semmilyen mozgáskultúrám, meg titkon reméltem, hogy megismerkedek egy kedves lánnyal, aki majd betölti szívem csendjét kacagással. De…..
Egy másik oldalon belekezdtem egy naplóba, de sajnos ott a folytatása anyagiakhoz lett kötve. Így értelmesebbnek láttam átültetni a gondolataimat ide. Emésszétek :)..
Kedvencek...és minden más... 2010.08.01 22:42:00
Előbb lépnek el a hegyek. Előbb szólnak meg a kövek. Előbb megy vissza a folyó, mint Téged elér egy szó. Előbb téved el egy madár, mint még egyszer az, ki végre Rád talál. Előbb fagynak meg a szavak. Előbb csalhatod meg magad. Előbb felejted el neved, mint elengedném két kezed.…..
Andrew1987 2010.08.02 00:30:26
Kedvencek...és minden más... 2010.07.20 11:26:38
"Megbocsájtottam a megbocsájthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket, elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást, csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, nevettem, amikor…..