Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JózanParaszt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár legutóbb a Szigeten csodálkozott, hogy milyen jól bírja a gin tonikot, de talán a Morrisonsban sem ártana meg pár pohár, ha ott ugyanúgy nem látni, miből mennyit kevernek a tonikba és ha ezt megemlíti a vendég, beindul a biztonságiakkal fenyegetés. Kedves Nagybajszú…..
Megkértem a Chrome-konteszt két nyertesét, hogy foglalják össze első benyomásaikat a Google böngészőjéről. Elsőként Pozsi tapasztalatait kopipésztelem ide. tetszik: az omnibox elsőre ügyesebb mint az awesomebar maximalizáláskor még kevesebb chrome oldalon kereséskor…..
Toto92 küldte be az Anti-Pacmant, ami a nemrég 28. születésnapját ünneplő Pac-Man kifordított változata: ebben a szellemekkel kell lennünk és a bogyókat evő körcikket kell megakadályoznunk küldetése teljesítésében. Az ötlet remek, a kivitelezés kevésbé: ha csak egy…..
Szabadrúgás Copyright, Dombi 2008.05.19 19:49:00
Nézem, a világ legunalmasabb mérkőzését, a Honvéd-Vasast. Szóra sem érdemes az egész. De egy valami azért mégis érdekes. Terjed a Dombi-kór a magyar labdarúgásban. A kis debreceni találta ki, hogy nem kell elfutni, nem kell beadni, nem kell cselezni, éppen elég, ha rávezeti a…..
Webisztán Weeds for geeks 2008.05.05 13:21:00
Egyre többet találkozhatunk amerikai sorozatokban is product placementtel. Vagyis egyre gyakrabban része a reklámozandó termék magának a történetnek. Aki emlékszik még, hogy a 24-ben milyen számítógépeket használnak a CTU-ban, az bizonyára már mosolygott jókat product…..
Bear McCreary dolgozta át Bob Dylan Jimi Hendrix All along the Watchtower című nótáját a Battlestar Galactica harmadik évadának záróepizódjához, Freevo linkelte a saját blogján, mi meg embeddelünk, mert az olyan webkettes, meg vagány. A felvétel kézikamerás, de attól még jól…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..
Az RTL Klub ma este kezdi el vetíteni a Maffiózók utolsó, hatodik évadát, amivel végérvényesen befejeződik Tony Soprano és (két) családja története. Az HBO 1999-ben bemutatott, azóta mesés karriert befutott sorozatáról már minden leírtak, amit csak érdemes volt és lehetett,…..
Haverok, zene, fejhallgató, ez egy elosztó amivel a haverokat "meghívhatjuk" egy zenére. 5 minijack dugót lehet csatlakoztatni, 20 dolláros áron, bármilyen fülhallgató csatlakoztatható, élvezzük együtt! Mindezt a Belkin gyártja.BoingBoing..