Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frekventor

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kavalkád Polírozott rögök 2012.10.03 19:05:40
Polírozott rögök Hej,micsoda életem volt nekem! Még az eszemet se tudtam,már elváltak a szüleim, attól kezdve lézengtem a világban, kézről kézre adtak,talán el is kallódtam volna, ha nincs az az állhatatos jellemem. Mint későbbi olvasókönyvemben, pont úgy tanított anyám a…..
Kavalkád Galaktikus álomutazó 2012.09.24 20:11:36
A kis Kinga ráncigálta az ingem alját. Már tudtam , mi következik:- Apa, ma mit álmodtál?- Most egy kicsit ijesztő is volt amit álmodtam, inkább nem mesélem el.- Apa, légyszi, mesélj, én nem félek ám semmitől!- Tudom én, hogy bátor kislány vagy, de előfordulhat, hogy nem fogsz…..
Darth Koalus látható a képen, ahogy igyekszik saját ügyének megnyerni egy újabb harcost. Az Erő nagyon a hölggyel lehet, ha a szürke ausztrál sith lord így kinézte magának! ..
Több, mint két esztendeje utazom rendszeresen a MÁV-al. Nem szeretném sem a járatot, sem a gyakoriságot, sem a nevemet megadni. Mondjuk azt, hogy Ibolyának hívnak és egy vidéki városból utazom, mégpedig úgy, hogy normál személyvonatot és IC-t is használok.Összességében…..
Szevasztok! Goldenblog 2012 2012.07.31 10:18:52
Idén már nyolcadszor keresi a hvg.hu az év legjobb blogjait, ahol kilenc különböző kategóriában versenyezhetnek a bloggerek. Az elmúlt években mindig szép teljesítménnyel szerepeltek a blog.hu-s blogok, tegyünk érte, hogy ez idén se legyen másként. Ha úgy érzed, hogy…..
Ahogy a NASA szakemberei mondták: lezajlott a "nyolc perc iszonyat", landolt a Curiosity a Marson, méghozzá a jelek szerint gond nélkül! Azóta Houstonban négyezerszeresére nőtt a pezsgőfogyasztás, de persze egy földet érés semmit nem ér az első eredmények nélkül. A derék…..
Kavalkád Magyar gépregék 2012.09.09 18:53:59
I.Tűz       Valaha, az emberi lét hajnalán számtalan  „természet feletti” esemény riogatta az emberpalántákat. A zengő égbolt, a zuhogó eső, a cikázó villámok varázslatos jelensége nyomán pánikszerűen rohantak barlangjuk legmélyére, és összekuporodva várták a…..
Kavalkád Palingenezis 2012.09.08 18:54:29
-    Hé Stewe, már megint túlsúlyos vagy, mi van nálad?-    1,62kg a többlet igaz? Ez egy régi laptop, még a kétezres évek elejéről.-    Minek neked az az ócskaság? A főnök egyszer megbírságol érte.-    Ekkora súlyban hozhatok magammal személyes holmit, úgy hogy…..
Kavalkád Világvége 2012.09.06 19:49:29
Úgyis jön a kétezertizenkettő, mikor is a teljes biológiai rendszert kipusztítják, csak a kukorica meg a pipacs ússza meg.Az úgy lesz, hogy amikor fellátogattunk a holdra, Amstrongék találkoztak egy idegen faj képviselőjével, aki elmagyarázta nekik, hogy ez a terület már az övék,…..
Ideje beindítani a visszaszámlálást! Elvégre mégiscsak 2012 van. Igaz, nyár, de jobb félni, mint megijedni. Szóval milyen is lesz a világvége? Mit várhatunk? Egyszerűen csak minden megáll, és nincs tovább? Vagy jön a katasztrófa? És mi lesz a világvége után, egyáltalán, lesz…..
frekventor 2012.09.06 19:37:45
Áttettem ide is,passzol:
Úgyis jön a kétezertizenkettő, mikor is a teljes biológiai rendszert kipusztítják, csak a kukorica meg a pipacs ússza meg.
Az úgy lesz, hogy amikor fellátogattunk a holdra, Amstrongék találkoztak egy idegen faj képviselőjével, aki elmagyarázta nekik, hogy ez a terület már az övék, itt bányásszák a sinox energiafémet , és ha megközelítik a holdat még egyszer, megkeserülik. Amstrong beszámolt az illetékesekkel a hallottakról, és arra a következtetésre jutottak, hogy csendben maradnak, és leállnak a holdutazásokkal. A kínaiak viszont 2011 végén kijutottak saját eszközeikkel az űrbe, és 2012 közepén holdutazást terveztek. Kicsit eltolódott a végrehajtás, novemberre kijavítottak minden hibát, elindultak a holdra, és sikeresen landoltak. Lao Csin a kapitány sétára indult a holdon és beleütközött az idegenekbe, akik csak annyit mondtak neki: „mi szóltunk!”. Nem bántották, így visszarepültek a földre és beszámoltak a pártvezetésnek a történtekről. Azok már tudták értelmezi az idegenek mondatát, hiszen amikor az amerikaiak hírét vették, hogy holdra szállnak, megtelefonálták a fenyegetést a kínai kormánynak. Ők is csendbe maradtak, nem akartak óriási pánikot kelteni. Karácsony előtt megjelentek az idegenek egy űrflottával, csatárláncba álltak, és alig látszó kékes sugárral szórták meg a teljes földfelszínt. Az élőlények hangtalanul összeestek ott ahol voltak, és többé nem mozdultak. Néhány év után már mindenütt csak a kukorica zöldellt, és a pipacs virított itt-ott a földtekén.
És tízezer év elteltével kiléptek az első ősgyíkok a a tengerekből és kezdődött minden elölről…
A nagy világvége-hisztériához alkalmazkodva mi is összeállítottuk a listánkat. Íme a tíz legjobb film, amit mindenképpen látnod kell, mielőtt bevégzi az emberiség. Tekintsd lelki felkészülésnek, ötletbázisnak, vagy csak szimplán délutáni/esti szórakozásnak. A lista ezúttal…..
frekventor 2012.09.05 19:34:27
Ime a saját verzióm:
Úgyis jön a beígért világvége, jönnek a mokány kis űrhajók csatárláncban és kipusztítanak bennünket. Azaz majdnem, mert az egyik valami üzemzavar végett leszáll mellettem. Körbejárom, hátha rájövök,hogyan lehet kinyitni. Láttam egy dudort,rátenyereltem, hát jött is le a kabintető rendesen. Mégsem üzemzavar lehetett, mert a pilóta ott ült benne magába roskadva, biztosan rosszul lett. Kicsatoltam, megfogtam a szárnytövénél, és kiemeltem a gépből, volt vagy ötven kiló. Bedobtam a közeli konténerbe, és rácsaptam a fedelet. Beültem a gépbe, azonnal éreztem, hogy a gép kommunikál velem, afféle súgóként sorra elmondta a fejemben, hogy mit kell tenni. Még egy hely volt mögöttem, elugrottam hát az asszonyért, együtt nekieredtünk a nyílt világűrnek. A többiek egy kicsit csodálkoztak „társuk” viselkedésén ,de mire észbe kaptak, eltűntünk a szemük elől. Valami térgörbítős hajtóműve volt, mert hihetetlen sebességgel haladtunk a tejút másik végébe. Találomra kinéztem egy bolygót – régi tapasztalatok alapján az egyik naptól a harmadikat – és leraktam a gépet. Most az egyszer szerencsém volt, kicsit hasonlított a földhöz, ősközösségben élő emberek is voltak rajta, csak itt-ott különböztünk tőlük.(ez egy regényben kifejthető lenne). Istenként tiszteltek bennünket és gyarapítottuk őket tudásban és létszámban egyaránt. A közös utódok ugyanis még nálunk is fejlettebbek lettek, jó volt a genetikai kombináció. Kezdetleges szárnyak is kialakultak, és ez így folytatódott, míg el nem mentünk egy másik bolygó népét kiirtani Innentől végtelenített a történet..
frekventor 2012.09.06 19:26:01
Előzmények:
Úgyis jön a kétezertizenkettő, mikor is a teljes biológiai rendszert kipusztítják, csak a kukorica meg a pipacs ússza meg.
Az úgy lesz, hogy amikor fellátogattunk a holdra, Amstrongék találkoztak egy idegen faj képviselőjével, aki elmagyarázta nekik, hogy ez a terület már az övék, itt bányásszák a sinox energiafémet , és ha megközelítik a holdat még egyszer, megkeserülik. Amstrong beszámolt az illetékeseknek a hallottakról, és arra a következtetésre jutottak, hogy csendben maradnak, és leállnak a holdutazásokkal. A kínaiak viszont 2011 végén kijutottak saját eszközeikkel az űrbe, és 2012 közepén holdutazást terveztek. Kicsit eltolódott a végrehajtás, novemberre kijavítottak minden hibát, elindultak a holdra, és sikeresen landoltak. Lao Csin a kapitány sétára indult a holdon és beleütközött az idegenekbe, akik csak annyit mondtak neki: „mi szóltunk!”. Nem bántották, így visszarepültek a földre és beszámoltak a pártvezetésnek a történtekről. Azok már tudták értelmezni az idegenek mondatát, hiszen amikor az amerikaiak hírét vették, hogy holdra szállnak, megtelefonálták a fenyegetést a kínai kormánynak. Ők is csendbe maradtak, nem akartak óriási pánikot kelteni. Karácsony előtt megjelentek az idegenek egy űrflottával, csatárláncba álltak, és alig látszó kékes sugárral szórták meg a teljes földfelszínt. Az élőlények hangtalanul összeestek ott ahol voltak, és többé nem mozdultak. Néhány év után már mindenütt csak a kukorica zöldellt, és a pipacs virított itt-ott a földtekén.
És tízezer év elteltével kiléptek az első ősgyíkok a a tengerekből és kezdődött minden elölről…
Kavalkád Szinopszis 2012.09.04 19:22:40
Néhány millió évvel ezelőtt: a kor extra méretű szúnyogja egy még soha nem látott lény körül settenkedik. Az egyetlen feltárulkozó meleg felületen landol, óvatosan szúr, és már szürcsöl is. A lény csak elhessegeti, lustán és jóllakottan a közeli fához repül. Hoppá,…..
Kavalkád Élettér 2012.09.04 19:16:13
mint valami kavargó kék óceán hömpölygött a felszíntől több kilométeres magasságig az égitest légköre. Korábbi expedíciók résztvevői ugyan elég pontosan leírták a látványt, rögzítették videokristályban,de így eredeti méreteiben és valósághűen szinte megrendítő a…..