Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flagship

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nagyon úgy tűnik, hogy vége az Esti Showder diadalmenetének! Fábry Sándor (57) is áldozatul eshet az RTL Klub berkeiben folyó nagy átszervezésnek és leépítésnek", írja saját információkra hivatkozva a mai Blikk. A lap még hozzáteszi: "A vezetőség szerint nem…..
Paolo Sousának rettenetes sebességgel el kell húznia a csíkot, és legkevésbé azért, mert lefejelt valakit egy sörmeccsen. Gyorsan szögezzük le: Sousa bólintásából azért lett ekkora sajtócirkusz, mert a portugál nem egy hentest vagy egy fogorvost fejelt le, hanem olyasvalakit,…..
A sok Trónok harca-casting hír között egy távozóról is szót kell ejtenünk: egy feltörekvő, és ezzel a húzásával is bizonyára jó sajtót kapó ír színésznő, bizonyos Lisa Nolan (extra pont jár azért, ha valaki egyből tudja, ki az az Owen Nolan) otthagyta a forgatást, mert a…..
Buddy Holly, a rock and roll hőskorának egyik legendája ma lenne 75 éves. Holly mindössze másfél évet tudhatott maga mögött a karrierjéből, mikor 23 évesen repülőszerencsétlenség áldozata lett. Az eredetileg Charles Hardin Holleynak anyakönyvezett zenésznek 1956-ban jelent meg…..
Ha már Boriszt is felköszöntöttem itt, a blogon, úgy illik, hogy a nagyfiúról, Bömbiről se feledkezzek meg. Őfelsége ma hétéves!Kétökölnyi gombóc volt, amikor elhoztuk Ürömről. Ültem a barátnőm autójában az anyósülésen, ölemben a csöppséggel, életem első cicájával,…..
Belsőség Ez nagyon fájhat 2011.09.06 12:11:00
Előre szólok, hogy ez egy tipikus trollok kíméljenek-poszt lesz. Elsősorban azért, mert segítséget kérünk, másodsorban azért, mert mi magunk is teljes mértékben át tudjuk érezni a helyzet szomorúságát. Eltűnt egy autó, ráadásul egy féltve őrzött, dédelgetett darab, ami…..
Flagship 2011.09.06 15:00:22
@Slampixxx: Mit akarsz, MAJDNEM jól emlékeztem! :-)) Legalább az előkerült?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Flagship 2011.08.20 12:42:11
"A próbaidő alatt 25%-kal csökkentett fizetést "ajánlottak", amit nem értettem...A próbaidő lejárt előtt rúgtak ki két nappal."

Hmm...friss történet, az egyik barátom csajával esett meg, július végén. Van egy naaaagy multicég Magyarországon, ahová felvették a lányt az alábbi feltételekkel: szintén munkaerő-kölcsönző cégen keresztül, 3 hónapos próbaidőre, amelyre majdnem 40%-al kevesebb bért tudnak adni, de ha beválik, akkor a próbaidő letelte után saját állományba veszik, 40%-al több fizuért, plusz cafetéria, ami a próbaidő alatt szintén nem jár. Egyébként kvázi adatrögzítőnek vették fel, egyszerű kulimunka, a megrendeléseket kellett felvinnie a számítógépes rendszerbe. A lényeg: természetesen hajtott, hogy megkapja a végleges melót, sosem késett, rendesen dolgozott, stb. A három hónapos próbaidő utolsó munkanapjának végén, fél ötkor, pont amikor már kilépett a gépből, és vette a táskáját, behívták a főnök irodájába, aki "mély sajnálkozással" azt közölte vele, hogy sajnos másnaptól nem tartanak igényt a munkájára. A csaj ledöbbent, nem értette hogy hol rontotta el. Amikor bement a papírjaiért a közvetítő céghez, elsírta magát. Erre az ottani ügyintéző csaj szólt neki, hogy jöjjön ki vele a folyosóra egy kicsit, mert mások is voltak az irodában. A folyosón aztán elmondta neki, hogy ne hibáztassa magát, mert a naaaagy multicég minden próbaidős adatrögzítőt kirúg a 3. hónapja végén, hogy a bérkötséget alacsonyan tartsa. Ő már 2 éve ott van, és látja, hogy a munkára felvettek három hónap múlva mind jönnek leszámolni, valahogy egy sem bizonyult "alkalmasnak" erre a bonyolult és magasan kvalifikált munkára. Természetesen addig az összes szerencsétlen agyon dolgozta magát, és próbált bizonyítani hogy a beígért jóval magasabb bérért is ott maradhasson! Magyarország, Európai Unió, 2011... :-((
Flagship 2011.08.20 16:44:11
@ohmyFgod:
"Ha ezzel tisztában vannak a közvetítőnél, miért nem időben szólnak az embereknek? Patkányok."

Öcsém, te olyan sötét vagy, mint a vakond belső zsebe! Szerinted mit kellene mondani nekik? Azt, hogy inkább meg se pályázzák ezt az állást, mert úgyis kibaxák őket a próbaidő végén? Tanácsolják azt, hogy inkább maradjon otthon, nulla forint bevétellel, és várja a csodát, mint hogy legyen legalább 3 havi biztos fizetése?

"Te pedig miért nem nevezed nevén a céget? Hátha valaki körültekintőbben járna el, hogy ne essen ugyanabba a hibába."

Mi értelme lenne? A dolgon nem tud változtatni, mert akkor is kibaxák a próbaidő végén, ha ő a világ legjobb munkaereje, és egy viharlámpát is akaszt a tökére, hogy éjszaka is tudjon dolgozni! Ez egy bérköltség-hatékonysági rendszer, amúgy a munkáltató a próbaidő végén - ami hamarosan már 6 hónapra nő - bárkit nyugodtan elküldhet. Tehát az eljárás jogilag nem problémás, legfeljebb nem etikus. De az etikával mostanában nincsen tele a padlás errefelé...
Ha kell, rombol a német autópályán, máskor beáll a Rolls-Royce-ok közé, de egy oldtimer-találkozón is sóhajtoznak utána az ábrándozók. A valaha volt egyik legjobb Mercedes ő. Mai cikkünk blogposztja...
Golyóálló ingben Obama mosolya is őszintébbNagyon nem szívesen járnék Barack Obamával egy szabóhoz. Nem azért, mert alig van szabad időpontja, sem azért, mert messze van, azért pedig végképp nem, mert nyilvánvalóan drága. Sokkal inkább azért, amit képvisel: egy golyóálló ing…..
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Az első három epizódból már megállapíthattuk, hogy nem ez az a sorozat, amiben az események szélvészgyorsan követik egymást, ennek megfelelően a mostani rész sem szaggatta igazán az istrángokat. Firenzében nyitunk, illetve a díszlet másik oldalán, ahová Della Rovere érkezik…..
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
Az előző részben nagyjából annyi történt, hogy a spanyol Rodrigo Borgia VI. Sándor pápa néven felült a katolikus egyház trónjára, az egyik fiát maga mellé emelte, a másikat a pápai testőrség fejévé tette, és a legkisebbiknek is biztos talált volna valamit, ha nem tízéves…..
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...
Flagship 2011.06.23 15:48:53
Hihetetlen pechjük van a TC-s srácoknak, hogy 200 ezer forintért csak ilyen hulladékokat találtak. Én 2009 őszén kerestem olcsó autót, így körülnéztem a HaHu-n. Egy érdi fickótól vettem egy '95. novemberi Hyundai Lantra 1.8i 16V autót, másfél év vizsgával, 220 ezer forintért! Lehet, hogy megkaptam volna 200-ért is, de amikor megláttam az autót, eszembe sem jutott alkudozni. Ötajtós, bordómetál, manuális klíma, (!!!) ABS, vezetőoldali légzsák, 4 elektromos ablak, szervokormány, alu kerekek, napfénytető, és olyan szuper kényelmes ülések, amelyet eddig csak Citroen Xantiámban tapasztaltam. Az összes hibája annyi volt, hogy a bal hátsó motoros ablak nem működött, és a CD sem, csak a rádió, no meg kissé már kopottak voltak rajta a gumik. Kapott olajcserét, vezérműszíjat, és szűrőket, és onnantól hiba nélkül hajtottam bele 36 ezer km-t, másfél év alatt! Idén februárban a sógorom kollégája vette meg, ugyanazért a 220 ezerért, amennyit én fizettem érte anno. Természetesen azóta is hibátlan a kocsi, húz mint a disznó, kényelmes, jól hűt a klíma, stb. Amikor vettem, megkérdeztem egy szerelőt hogy miért van egy ilyen remek kocsi hulladék árban, erre azt mondta, hogy mert mindenki fél a koreai autóktól, a drága és nehézkes alkatrész-beszerzések miatt. Viszont, ha talál az ember egy jót, akkor szó szerint nem kell hozzá SEMMI, csak megy előre, mint a csiga a saját nyálán! :-)) Tudta mit beszél, ő egy Hyundai Sonata-val, a felesége pedig egy Hyundai Pony-val jár évek óta...