Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.giraffe.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem unokatestvéremet húzták be ilyenbe. Munkanélküli volt, és felvették biztosítási ügynöknek, de amilyen szerencsétlen balek volt, rásóztak egy befektetéssel kombinált életbiztosítást havi 15e forint 25 évre, amit amíg tudott fizette a munkanélküliből, utána meg a szülei…..
.giraffe. 2011.06.10 07:53:43
Biztosítási ügynöknek lenni szívás!!
Az igazság első kézből! Olvasd el!

Kezdődik úgy, hogy az "állás"hirdetésük értelmezhetetlen! Majd mikor szembesülsz vele, hogy vállalkozásban kell csinálni, akkor megijedsz, de mivel arra kiképzettek a vezetők, megvezetnek és rábeszélnek a tutira. Persze kihasználva ezt a kilátástalan helyzetet, ami a munkanélküliség. Ha már bepaliztak jönnek az ígéretek, az agymosós tréningek, oktatások. Ekkor már hatalmas késztetést és affinitást érzel a szakma iránt. Jönnek a családtagok, ismerősök zaklatásának elvárása. Majd az első csalódások,az ígért dolgok elmaradása, de ez még nem szegi kedved teljesen. Persze közben a kiadások nőnek! Ezek után próbálod "akciósnak és kihagyhatatlannak" mondott életbiztosítási terméket eladni, amivel kereshetsz is. Ha nincs szerencséd, akkor még sikerül is egy jó párat. Esetemben jött az indoklás nélküli szerződés bontás, amiben elbocsájtottak, így az ügyfeleim kezét is "elengedtem". Ennek következtében (mivel nem kaptak pozitív megerősítést) feleslegesnek tartva biztosításukat, negyed-, vagy féléves első díj után, nem fizettek be több díjat. Ekkor jön a fekete leves. Már a szerencsétlen ügynöknek... Továbbra is munkanélküliként, biztosan haladva az anyagi csőd irányába, jönnek a perrel fenyegető levelek melyben, a törölt szerződésekért kapott nem kis jutalékot követelik vissza, amit a kb száz oldalas szerződésben a 76. aláírásoddal fogadtál el. Természetesen a saját költségeid, amit a szerződések megszerzésébe fektetsz, az nem számít.
A szituáció kellős közepén vagyok, így azt még nem tudom,hogy csak az idegrendszerem, erkölcsi megítélésem, vagy az egész életem tették tönkre...