Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolb Ace 2

0 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Egy barátnőm mutatta a blogotokat, amikor elmeséltem neki, hogy jártam. Egy évvel ezelőtt végeztem a gimnáziumban és tettem le az érettségit. Sajnos a továbbtanulás nem sikerült, így adtam magamnak egy évet, amit pihenéssel akartam eltölteni. Ebbe a szüleim…..
Kolb Ace 2 2014.06.01 12:41:23
@droid_:
Így van, tanulni kell, nem segédmunkáskodni.
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
  A munkának minden korban megvolt a becsülete, mindig tisztelettel adóztunk neki, s azoknak is, kik elvégzik -- különösen, ha helyettünk. Mert bár az Élet célja a Küzdés maga, munka nélkül sokan el tudnák képzelni életüket, ha elvégzetlen' is fizetnének érte. Persze…..
Kolb Ace 2 2014.05.04 21:06:11
@]{udarauszkasz:

Bill Gatesnek se sok, de nekünk igen. Én feleannyit nem keresek diplomával itthon.
Kolb Ace 2 2014.05.04 21:13:12
@]{udarauszkasz:

Londonban csak az albi drága, a többi ugyananny vagy olcsóbb mint itthon. Viszont 80 helyett 500k-bol "kicsit" könnyabb kigazdálkodni.
Kolb Ace 2 2014.05.04 21:16:27
@egysmás:

Ez néphülyítés csak. A burzsuj pénze is részt vesz a gazdaságban, vagy a bankja fekteti be a gazdaságba, vagy ő maga részvényesként egy kft-be.

Az egy másik kérdés hogy mindegyik burzsuj megérdemli-e (sokat vernék péklapáttal pofán a stílusa miatt), de itthon se annak van pénze aki megdolgozott érte, lásd: mutyista fidesznyikek.
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
Kolb Ace 2 2014.04.24 21:05:38
@csak egy néző:

Le is szopja Viktorescut minden nap, ahogy egy jó fidesznyik csicskának illik.
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Kolb Ace 2 2014.04.19 16:55:41
@ex-dr. vuk:

Amíg a pirosnál nem tudtok megállni a cangával, addig ne pampogjatok biciglis elsőbbségért!
Kolb Ace 2 2014.04.20 08:30:52
@ex-dr. vuk:

Jó is hogy mondod, a 30-as táblánál se láttam lassítani 1 biciglist se. Le kéne ültetni minddel a bírságot napi 500 forintjával.
Kolb Ace 2 2014.04.20 08:35:50
@ex-dr. vuk:

"majd megall, ugyis o hal meg ha utkozunk"

Legalább van aki betartatja veletek a szabályokat, örüljetek neki! :D
Akinek gyengék az idegei, esetleg a gyomra, inkább ne nézze meg a reklámot, vagy ugorja át a legelejét. Egy Walking dead vagy Hannibal epizódhoz képest mondjuk nem történik benne semmi különös, de a valószerűsége miatt nekem például ugrott egyet a gyomrom, miközben néztem. A…..
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Kolb Ace 2 2014.03.31 19:15:36
@Kolb Ace 2:

"MSZMP-s volt a kommunistázó fideszes
A Népszabadság megtalálta Sebestyén László fideszes parlamenti képviselő egykori MSZMP-s párttagkönyvét. A lap szerint ez azért furcsa, mert Sebestyén több felszólalásában is nagyokat kommunistázott, például a miskolci Földes Ferenc Gimnázium nevéről szóló vitában azt mondta, hogy:
egy kommunista ... emberről az ország egyik legnagyobb és leghíresebb gimnáziumát nevesíteni, azért elég érdekes számomra."
VK blog Kurvák vs. informatikusok 2014.01.30 22:32:13
A minap egy állásajánlat kapcsán elgondolkodtam, mi is tulajdonképpen a különbség a fenti két mesterség gyakorlói között. Például: az egyikben többségben vannak a nők, míg a másikban a férfiak ööö... ööö...  Azt hiszem, a másik irányból megközelítve jobban…..
Kolb Ace 2 2014.02.03 19:59:55
@J.László:

Meg mindenki más.
Még egy cikk a csütörtöki CCTV gáláról - ígérem az utolsó - egy olyan dologról, ami csak úgy "mellesleg" történt a műsor alatt... VIDEÓ Az év utolsó napjának évtizedek óta elmaradhatatlan velejárója a kínai központi televízió újévi gálája, amelyben esztrád…..
Van itt egy nagyon régi és nagyon rossz vicc: "A vádlott az utolsó szó jogán szólásra jelentkezik a tárgyalóteremben: -Bíró úr! Nem lesz kicsit sok ezért a kis bűnért az az öt év??-Öt év? KÖTÉL!!" Nem idéztem volna ezt a szörnyűséget, ha nem terjed tovább az erre…..
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..
11.500.000.000.000 Ft. Igen, jól látod, az ott 11 db nulla az első három számjegy után, vagyis 11.500 milliárd Ft. Ennyibe került az országnak az elmút négy év a stop.hu számításai szerint, amelyhez az Államadósság Kezelő Központ adatait vették alapul: Az utolsó, teljes…..
Attila pontosan hallotta, amit mondtak, de nem rendreutasított, hanem még rá is kontrázott. Zsigerből. Ez következik a baloldal immár százéves tradíciójából: akasztatni. Mesterházy Attila még azt is el tudja szúrni, amit nem lehet. Most éppen az amúgy sem túl értékes…..
„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a…..
Veress Balázsról, az Aggteleki Nemzeti Park kormányváltáskor ügyintézőből vezérigazgatóvá előléptetett vezetőjéről valószínűleg sokkal többen nem hallottak széles e hazában, mint amennyien igen. Nem ő az egyedüli ember Magyarországon, aki alapdiplomáját egy államilag el…..
Kolb Ace 2 2014.01.25 14:47:42
@bebe tv:

Komcsi köcsög, inkább a Simicskaya Ibrahim és közgépes bűntársairól írjál, meg arról mikor adjátok vissza az általatok ellopott államkasszát!
Kolb Ace 2 2014.01.25 14:48:47
@Kolb Ace 2:

Természetesen ez J. László hazaárulónak ment.
Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott. Szóval a '89-ben az oroszokat…..
Kolb Ace 2 2014.01.21 05:35:39
@♔bаtyu♔:

Az embernek eszébe jut az IMF hitel, meg az elutasításából származó frankhitel csőd. Aztán eszébe jut az újabb Orbán-sikkasztás, a Paksi erőmű, és megint 2 kézzel kapaszkodik az ember a pénztárcájához. Ilyenek ezek a hazaáruló kommunisták, ezek csak lopni tudnak. Persze elég csak ránézni a führeredre, hát cigány a drága, mi mást tudhat lopáson kívül?
Y-GEN Ez nem az én világom. 2014.01.20 11:01:36
Ezen a felvételen Orbán Viktor vall jövőbeli terveiről 1989-ben. Beszél édesapjával helyenként viharos kapcsolatáról, focikarrierjéről, Simicskáról, valamint politikai és tudományos ambícióról is. Ami számunkra igazán érdekes lehet, az a következő gondolata: "Tehát az,…..
Kolb Ace 2 2014.01.20 19:02:31
@lagarderlovag:

Nekem.
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Kolb Ace 2 2014.01.20 18:53:17
@­regress:

Közpénzből esküvőzgetett, közpénzből aszfaltoztak előtte, közpénzből lopja a traktoros kanja a fát magánterületről. Magyarul Orsós "ZsiCi" Ráhel közszereplő.
Az Orbanizmus szoborparkja. A kezdetektől fogva hülye ötletnek tűnt. Már akkor sem volt világos, miért kell ehhez új házakat építeni, amikor akad bérelhető ház vagy lakás bőven. A kormány valódi választ erre a kérdésre azóta sem adott, csak valami hangzatos utalás…..
Kolb Ace 2 2014.01.19 20:29:19
@Pensive:

"Szimplán el kellett volna azt a pár milliárdot lopni, csendben. Egy szoc. politikus ezt tette volna."

És ezt is tette. Orsós Vitya kommunista "politikus" (= gengszter, oligarcha), el is lopta ahogy kell. Persze ez cigányéknál nemzeti vircsaft.
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Kolb Ace 2 2014.01.19 20:22:05
@gtri:

"Fáintos kis összefoglalója ez a mondat az emberek lenézésének."

Ami ugyanakkor teljesen jogos, hiszen barom az aki ennyi hazaárulás után is a cigánykommunistákra szavaz.
Zuglóban tökéletes plakátkihelyezésre bukkantam, nincs is nagyon mit magyarázni, a kép magáért beszél. Az MSZP plakátja - szokás szerint - persze úgy szar ahogy van, a "rosszabbul élünk mint négy éve" egyszer már megbukott mint kampánytéma. Amúgy meg mindig is jobban éltek, 5…..
Kolb Ace 2 2014.01.19 19:23:39
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Soha többé hazaárulókommunizmust (=fidesz) !!!
Kolb Ace 2 2014.01.19 19:25:06
@Bee-zony:

Legjobb lenne ha EU gyarmat lennénk. Legalább a vezetőinkértenének valamihez.
Ahogy azt rebesgették - vagy fideszes politikusok néhol elszólták magukat -, Áder János köztársasági elnök és szuverén gondolkodó bejelentette, hogy április 6-án tartjuk az országgyűlési választásokat. Mielőtt a szekértáborok adrenalinsokkos állapotba taszítanák az…..
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..