Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fabrizio Moro

254 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzelt Riposzt Drót 2015.06.17 23:06:41
- Lőrinc, mikor tünteted már el a kert végéből azt a nagy halom drótot??? Alig látni tőle az akadémiát! Dobasd ki a fenébe!- Ugyan már, egyszer még csak jó lesz valamire!..
I. - Miniszterelnök úr, engedje meg, hogy megköszönjem, hogy telefontársaságunkkal köt mobiltelefon előfizetői szerződést és hatalmas megtiszteltetés nekem, hogy idehívott a Parlamentbe és itt írja alá a szerződést.- Igazán nincs mit.- Kérem, ne vegye tolakodásnak, de…..
Képzelt Riposzt Elfogyott 2015.02.24 23:23:20
- Na, hogy sikerült, kisfiam?- Kirúgtak, anya… Amiatt a geci miatt.- Nem simicskázzál itthon, nem simicskázzál! Tegnap még azt mondtad, pincér karriered csúcspontja lesz, hogy Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak szolgálhatsz fel este, most meg… Mi történt, leöntötted vörösborral…..
I. - Viktor! Kérdezhetek valamit?- Hogyne, Drágám!- Mi történt, amikor olyan sokáig kettesben voltatok Putyikával?- Hát, volt egy furcsa kérése…- Mondd már el, megöl a kíváncsiság!- Azt akarta, hogy ereszkedjek négykézlábra és szájjal kapjam el a kis étcsoki-darabkákat,…..
Képzelt Riposzt Bukta 2015.02.11 22:00:48
- Halló, Szenczi, tessék!- Lázár vagyok, maga Veress ügyvédje?- Igen.- Átadna neki egy üzenetet?- Mi lenne az?- Csak ennyi: "A felvételi vizsga nem sikerült, ez gyenge volt."..
Képzelt Riposzt Ahmed 2015.02.07 15:28:33
- Maga az?- Igen, jöjjön ide nyugodtan!- Nem volt furcsa, hogy a Campona parkolójában akartam találkozni éjjel kettőkor?- Ugyan, az üzletfeleim nem akarják reklámozni, hogy velem dolgoztatnak, de én profi vagyok, ez nem zavar.- A megbízó nem akarja felfedni magát, szóval végig velem…..
Képzelt Riposzt Barátok közt 2015.02.04 21:42:08
- Angela, engedje meg, hogy az RTL csoport nevében…- Ugyan, szóra sem érdemes.- Hálából nagyon szívesen rendelünk még egy évadot a Cobra 11-ből! Tudja, "körzetük az autópálya, tempójuk halálos..".- Azt hiszem, ez igazán nem szükséges.- Kérem árulja el, mivel tudta rávenni…..
Képzelt Riposzt Kivezette 2015.01.25 16:17:21
- Jean-Claude, ez a tegnapi performansz! Öregem, te aztán könnyeket csaltál pár millió magyar szemébe, de nem a szomorúságtól! Kinn megkérdezte miért csináltad?- Persze.- És mit válaszoltál?- Csak annyit: „Most kaptam egy telefont, Kövér, Lázár, Rogán már őrizetben. Ön…..
- Miniszterelnök úr, van egy kis gond...- Micsoda, Tonyókám? Találtál még két szobát a Pasa Parkban?- Nem, vizsgálják a Budapest Szíve közbeszerzéseit...- Akarod, hogy felhívjam Pétert?- Nem, nem ők.- Akkor ki?- Az Olaf.- A tököm tele van már ezekkel a norvégokkal...
- Halló, Barack, Bell vagyok.- Colli, drága, mi a pálya?- A következő kampányodat pontosan négymillió dolárral fogom támogatni, ha holnap hazahívsz.- Mi történt? Megfeküdte a gyomrod a gulasch? Vagy az illiberális demokrácia?- Tudod, titokban azért akartam ezt a nagyköveti helyet,…..
Képzelt Riposzt Maradunk! 2015.01.15 00:02:56
- Viktor!- Igen, drágám?- Azt olvastam ma, hogy a TESCO az új RTL Klub. Ezek gúnyolódnak rajtunk! Te ezt hagyod?- Olyannak ismersz?- Mit tervezel?- Már kész a törvénytervezet, ami a TESCO-t kiveszi a vasárnapi zárva tartás hatálya alól.- Ez a válaszod? Ilyen nagylelkű vagy? Egy igazi…..
Képzelt Riposzt 2014 2014.12.31 17:56:08
- Miniszterelnök úr, mi tart 2014 legnagyobb személyes sikerének?- Nem is tudom, talán azt, hogy meg tudtam akadályozni az intenetadó bevezetését...
- Tamás, olyan büszke vagyok, hogy te vezeted ezt a konzumációt!- Konzultáció, anya! Egyébként nem úgy volt, hogy csak megbíztak! Komoly vizsga előzte meg a felkérést! Olyan ellenfeleim voltak, mint Selmeczi Gabika, L. Simon Laci, Németh Sziszi. Mindannyian kiváló koponyák, de erre…..
- Viktor, szerinted mit vigyorgott ez a fickó?- Nem tudom, de garantálta, hogy az útlevelek tökéletesek és nincs Svájcban olyan határőr, aki kiszúrná, hogy hamisak!- Siessünk, mindjárt indul a gép! Hagyd már, most nincs egy óránk, hogy megírd azt az sms-t! Majd bepötyögöd Buenos…..
Képzelt Riposzt Csoportkép 2014.10.28 22:19:42
- Signor Renzi! Én vagyok a protokoll-főnök. Merkel asszony kérdezi, milyen magas ön?- 182. A közös fotózás miatt, ugye? Gondolom, megint hátra kell állnom és a feleségem megint nem látja jól a nyakkendőmet, amit…- Szó sincs róla, most előre kell állnia...
- Anikó, mi ez a színes kép a monitorodon?- Az internet, drágám.- Hallottam már róla... De mi is ez pontosan?- Internet, egyfajta kibertér, amely a valódi világ mellett alternatív teret biztosít.- Gyurcsány Ferenc legyek, ha értem, de nem is érdekes. Engem csak egyvalami érdekel.- Mi…..
- Ugye szörnyű napod volt, drágám? Ezek az amerikaiak... Szerintem gyorsan válts le mindenkit, mondjuk Árpikát sajnálom, de ha a többiek ilyen ostobák!- Ugyan, Anikó! Ma négyszemközt, illetve kétfülközt beszéltem Obamával - a sloziról hívtam, csak, hogy érezze a helyét.-…..
Képzelt Riposzt Eiffel 2014.10.10 21:47:43
- Hazaértél, Gyurci? Úgy mosolyogsz a szemed se áll jól! Mi van? Csak nem a svájci jegybankelnök könyörgött ma az ajtód előtt az unortodoxia sikerreceptjéért?- Nem, tudom, hogy Akarattyán kívül Párizst is imádod, ezért ma megvettem az Eiffel tornyot! - De hogyan, te zseni?-…..
Képzelt Riposzt Jóbarátok 2014.10.10 21:23:56
- Tetszik ez a szerény hajlék, Viktor?- Nem nagyon jövök izgalomba az ingatlanoktól, Silvio. Az inkább a külügyminiszterem. De ha már megkérdeztél, lehetne ez még menőbb. - Még menőbb? Ez? De hogyan?- Ha mondjuk a kert végében lenne a San Siro.- Ha ezek a falak a mesélni tudnának!…..
- Emberek, ez nem gyakorlat, mindent csináljanak úgy, ahogy a kiképzésen és nem lesz baj!- De ezredes úr, mit tudunk a célszemélyről?- Nagyon veszélyes! Ne tévessze meg magukat, hogy egy nő! Az informátorom szerint Norvégiában kapott kiképzést! Vagy valami ilyesmi.....
Képzelt Riposzt Betojtak 2014.09.07 11:48:45
- Elnök úr, kapaszkodjon, felszállunk! A Kimenekítési Tervnek megfelelően tíz perc múlva átszállunk az Air Force One-ra. A miniszterek is úton vannak. És elnök úr... az indítókódok is a fedélzeten..., ha esetleg...- Jézusom, hadnagy, mi történt? Éjjel kettőkor felvernek...…..
Képzelt Riposzt Lecserélik 2014.08.30 18:41:49
- Antal, János, lépjetek előre!- Antal, mindig is hűséges és megbízható emberem voltál, de az egyre hízó ingatlanjaid sok gondot okoztak nekem. János, te is az egyik kipróbált udvaroncom vagy, de azok a titkos utak, meg a szomorkodás az Origóval, szóval nem is tudom... De most…..
Képzelt Riposzt Svájcban 2014.08.30 00:33:51
- Miniszterelnök úr, kérdezhetek valamit?- Persze, Tónikám, legfeljebb nem válaszolok...- Miért voltál Jánossal Svájcban? Tényleg a koncert miatt?- Fenéket!- Akkor a keleti nyitás helyett titokban nyugati nyitás?- Dehogy, számlanyitás...
Képzelt Riposzt Munkaalapú 2014.08.30 00:26:32
- Miniszterelnök úr, minek köszönhetem, hogy az ország első embere csak úgy felhívja ennek a kis falunak polgármesterét?- Hallotta a tusványosi beszédemet?- A munkaalapú államot? - Igen.- Hallottam, de még most sem értem, hogyan kapcsolódik az általam...- Jövő héten…..
Képzelt Riposzt Jelentés 2014.07.20 12:30:52
- Freedom Square hívja Hírvivőt! Üzenet Panchonak: a Sas leszállt, ismétlem, a Sas leszállt.- Miről zagyvál az éjszaka közepén, fiam? Milyen sas? - Jelentem, Birodalmi Sas...