Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffstäiner

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magam se tudom, kell-e kommentálnom ezt a videót.  Maradjunk annyiban, hogy olvassátok el ezt, a biztonságról szóló posztunkat újra - és tartsátok be az abban szereplő összes pontot. Akkor sosem történhet veletek ilyen.(Ettől függetlenül ne feledjétek: a ralisport veszélyes,…..
Hoffstäiner 2014.10.06 18:34:57
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Belsőség Ez került 40 millióba 2014.09.01 17:34:33
A minap egy reklámfilm-forgatáson jártam, ahol az egyik kellék egy 2009-es, első tulajos, makulátlan előéletű, nem egész 150 ezret futott, szép S-Klasse volt. Akkoriban 37-40 misiért vesztegettek egy ilyet, ma már nem egész tízért elviheti valaki. Értékvesztés extravaganza, de az,…..
Brandon Cawood egy fotósorozatot készített, amivel a köztünk élő igazi szuperhősök előtt akar tisztelegni. A képeken tűzoltók, rendőrök, katasztrófavédők vannak, akik mellé moziplakát elemeket is betett a fotós, hogy így tisztelegjen a dicsőségük előtt. “Ez a…..
Hoffstäiner 2014.07.08 20:45:41
Nem vagyok egy csopperes csávó, és végképp nem vagy az elektromos közlekedés ellensége, de nem hinném, hogy pont a Harley-nak kéne elektromos motorkerékpárt gyártania. Ez az a cég, amely szabadalmakkal védette körbe a 45 fokos V2-es motort, mert csak az mondogatja szépen azt, hogy…..
Hoffstäiner 2014.06.27 18:52:06
Reggeli mellé fogyasztottam egy kis autóversenyt. Mostanában amúgy is koplalókúrán vagyok, pláne, mióta a gyömrői vasasnál ráálltam a mérlegre én is és kiderült, hogy ha fémből lettem volna, akkor már egész szép összeget érnék. Úgyhogy most nincs kaja, csak napi egyszer…..
Hoffstäiner 2014.05.09 20:05:16
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Hát elég fura lesz az új díszburkolat a Váci utcában - írtam pár napja az első képekről, amik megjelentek a neten a Párizsi utcáról. Pedig akkor még nem is sejthettem, hogy lesz ez még cifrább. Azokra a képekre, amiket Viktor küldött nem elég kifejező szó már a "fura".…..
Jajj,de csúnya! Ráncfelvarrás? 2013.12.30 14:37:00
Győrben és környékén lehet látni egy érdekes jószágot, amely nem hasonlít semmire sem, mégis valamire. Ez a BMW emblémát viselő valamiről nehéz eldönteni, hogy szép vagy épp ellenkezőleg, kedélyborzoló, mindenesetre határozottan érdekes átalakítás született egy E39-es…..
Hoffstäiner 2013.12.31 18:10:19
Jajj,de csúnya! Daevrolet 2013.03.16 15:43:00
Vagy Chaewoo? Bármelyik is az, egy biztos: a magyar tuningvilág egyik alkotása. Két jó barát, meg a mattfekete. Lehet, hogy nem jó dolog pont egy VW találkozó napján lerakni a vasat a Lurdy ház parkolójában. A kapaszkodó sem maradhat el. Az extra prizmák pedig minden bizonnyal…..
Belsőség Bélapó és az Opel 2013.02.09 11:27:16
Nem túl régen meséltem az Olvasóknak filléres marhaságaim egy részéről, és már akkor is említettem a Magyar Kisipar Szégyene kategóriában induló, fordított Trabant-jellel öntött kerékkupakot. A napokban Muczán Gábor klubelnök is valami hasonlóval jelentkezett, megosztotta…..
Vagy mi is ez. Fénykorában 2-es Polo volt. ..
Remek cucc, én is használom. És aki pakolászta már a dzsuvás-fékporos kerekeket a csomagtartóba (mert bármennyire is tisztítjuk meg őket, akkor is összekoszolnak mindent), az tudja, hogy az ilyen, hordozható keréktáska hasznos dolog. Sok bosszúságtól kíméli meg az embert. 37…..
A Mohó Hiéna már rég nem jelentkezett. Távollétének nagyon prózai oka van: harácsolt, fenyegetett, karmolt és harapott, nyomában síró PR-esek, zokogó szponzorok maradtak. Mindezt azért, hogy idei - kimerítő - útjának végén egy rakás boldog nyertes és ki tudja, hány száz -…..
Hoffstäiner 2012.12.20 01:03:43
Rég volt már naezmiezünk, ezúttal ezt a szürke rémet kell kitalálni, miből lett. Én tudom, rajtatok a sor. Egy valami rém, bádikittel, és rengeteg purhabbal. Turbinán keresztül távoznak a gázok...
Itt vagyunk Dánia legészakibb részén, Göteborggal egy vonalban, a semmi közepén, a tökéletesen néptelen tengerparttól talán három kilométerre, a helyet úgy hívják: Tannishus. Az északi Év Autója zsűritag-lapok ide szervezik már 34 éve az összes, leendő Év Autóját…..
Hűde szép! BMW-k hada... 2012.09.29 15:03:04
..
Hoffstäiner 2012.09.29 18:59:17
@mennyi?husz!:
Ez igaz! A bal oldali még tűrhető, de a többi elég érdekes...
Ahogy már a fészbuk oldalunkon is írtam, itt az ősz, így újra rendszeres posztokkal jelentkezem.A kezdő löketet egy amcsi dög, a Hummer H2 kezdi, majd ha minden jól megy, holnapra egy gigamegaultranagy olvasói poszttal nyitjuk a napot, ugyanis rengeteg levél érkezett Tőletek, amit…..
Hoffstäiner 2012.09.03 10:05:12
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Hoffstäiner 2012.08.08 12:35:36
@madbalee:
@Iza Béla:

Szerintem a 21. században nem kell már ahhoz idő, hogy felkészüljünk egy egyszerű indulásra, telik az idő, halad a forgalom... Van, aki most, sárgával is csak a zöld közepén tud elindulni, azt bizonyára nem befolyásolná a sárga elhagyása, de aki tud dinamikusan vezetni, annak szerintem segítségére lenne. Persze a sárga idejét át kéne invesztálni a zöld hosszába. Most nem a 8,9% nyugdíjas/tanuló vezetőkről beszélek, nekik nem kell sietni sehová...:D
Jajj,de csúnya! Shrek 2012.07.04 13:00:00
A robogó blog mindenható ura, kőbájker már tett említést egyik posztjában erről az autóról, valamint pár szót a tulajról is. Most álljon itt az autója. Ezer éve be akartam küldeni a zöld hányadékot, úgy látom még nem szerepelt. Bár a Winkler közzétette egyszer a…..
...egy McLaren F1-essel.A fotót Sellerie Cimes készítette...