Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A világ

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
A világ 2011.09.06 14:31:54
@Jerky_Maistro: Markotabödöge amire te gondolsz, kiscsibe :) Ahelyett, hogy informatika-szakkörön kalózkodsz, ELmehetnél földrajz-korrepetálásra :)
Ha befosol a Moszkva tértől, akkor lehetsz vagy 8 éves :)
A botrányos betelefonálós tévévetélkedők után idén az RTL Klubon és a TV2-n is megjelentek a jósműsorok. Az emelt díjas hívásokból évi tízmilliárdos hasznot húzó magyar médiavállalkozás a világ félszáz országában szédíti a nézőket. Az apró betűs részben maguk is…..
A világ 2011.09.05 19:23:01
@Dövan: Az a speed, amire te gondolsz :)
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
A világ 2011.09.05 16:59:33
@Z.K.: Ha csak a fele is igaz annak, amit leírtál, akkor senki :D
A világ 2011.09.05 17:34:07
@hagyma: "nincs olyan ok parasztok, ami miatt szet lehetr verni egy ember arcat"

Ezt gondold át még egyszer annak a függvényében, hogy egy olyan országból kommentelsz, ahol jó pár államban már azért is lelőhetsz valakit, mert a pázsitodra lépett engedély nélkül :D Jaj nem, bocsánat, az egy másik ország, nálatok azt hiszem kötelességed lefeküdni a földre, és kiszolgáltatni magadat valakinek, ha rád támad ;) :D
Policity Hiánypótlás 2011.09.03 19:15:00
A fülkeforradalom legújabb – egyelőre, a szöveg elején jelzős szerkezet nélküli – intézkedése az Alaptörvény Asztala és a „rendelj dedikált Alaptörvényt Kövér László Házelnöktől”. A legtöbb helyen még ketchup-mentes Alaptörvény Asztala „2011.…..
Sosem voltam feltétlen híve a gondolatnak, hogy az üzleti világban sikeres módszereket és embereket egy az egyben megpróbáljuk politikai környezetben is elsütni. A magyar közelmúlt számos példával illusztrálta eddig is, hogy ezzel lehetnek bajok. Steve Jobs azonban különleges…..
„Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával” – ha a kiszemelt csajnak elhunyt a barátja, de ennek ellenére igényt tartanál rá, vajon mikor és hogyan kell lépni? Levélírónk…..
Steve Jobs biológiai apja a közelmúltban reményét fejezte ki, hogy egy nap újra láthatja rég elvesztett fiát, akárcsak egy kávé erejéig, de kijelentette azt is, hogy Jobsnak kell megtennie az első lépést. A nyolcvanéves szíriai emigráns John Jandali Abdulfattah-hal a New York…..
"Drága jó Subba! Tripla retket leltem nektek, nézzétek. Plastic Tinkerbell, az ostoba vásárlásmániás youtube videós lányka leánybúcsúján készült a kép, a díszes társaság tagja még a buszon pózoló divatszakértő Fashionmask Lídia, az est fénypontja pedig vszeg a…..
A világ 2011.08.31 08:47:34
Nézzük csak:
Valószínűleg összeszokott partibrigád látható a képen.
A középső és a jobb kettes egyen-"buta vigyorral", egyen-vakolatban fénylik, hajszínük különbözőségével és mellük megereszkedésének mértékével különböztethetőek egymástól. Az ő szerepük egyértelmű: az izomtrikós zseléhajú pálcikaemberektől/kigyúrt kopaszoktól tarhálják a piát és a drogokat a jókedv fenntartásához. Ők a banda "beszerzői", "katonái". Megnézném őket reggel, vakolat nélkül :D
A jobb egyes egyértelműen a csapat ronda lánya (a középkori királyok is tartottak udvari bolondokat), őt azért engedik be a bandába, hogy maguknak, egymásnak, és a hímeknek is kihangsúlyozzák, hogy a maradék három mennyivel szebb/jobb fej/normálisabb arc/stb. Lehet, hogy van esze, és jobb fej, mint a maradék három, de igazából senki nem kíváncsi rá (én sem).
@Chapi: Igen, valóban hasonlít Smuck-ra :D
A bal egyes egyértelműen az alfanőstény. Ő a csapat "motorja", ő adja ki az ukázokat, hova menjenek bulizni, ki kit kúrhat meg, a buliban összeharácsolt "javakat" ő osztja el. A többiekhez képest ő a "visszafogott szépség" kategória is lehet, még a normális-átlag pasik is meg-megkörnyékezhetik néha. Ránézésre a magas, nagyobb darab, de nem túlságosan kigyúrt menedzserarcokat részesíti előnyben. Ő még talán vakolat nélkül is vállalható lehet, esetleg céges rendezvényeken, üzleti vacsorán. Nem csoda, hogy az ő leánybúcsújáról van szó.
A bal kettes a helyi menő celeb, rajta semmi sem segíthet már, de valószínűleg nem is szeretné, hogy segítsenek rajta :D
Az Aranypart ma esti adásában Levi, az Éden hotelből átmentett jászkarajenői futballkapus a trash televíziózás legendás alakjai közé emelkedik majd egy olyan hányásos mutatvánnyal, amihez hasonlót nem nagyon tudunk felidézni hirtelen, pedig nekünk is volt már kalandunk…..
A világ 2011.08.30 15:26:35
@Fenimore: "Volt már pár kemény piálásom, de sosem hánytam még alkoholtól."

Ezt kizárólag azok az ismerőseim szokták hangoztatni melldöngetve, akik rendszeresen összefossák magukat részegen :D
A Budapesti Közlekedési Központ tette ki honlapjára azt a tervet, ami szerint várhatóan majd átalakítják a környéket. Engem nem dob fel különösebben, hogy a Finta Stúdió is részt vett a munkálatokban, és a renderelt képeket elnézve sem áll még össze egységes koncepció a…..
Persze mondhatjátok, hogy ez nem is Urbanista-téma, de egyrészt nagyon izgatnak ezek a dolgok, másrészt meg igenis városi terület ez is. Igaz Mosaburgot hiába keressük már  Magyarország térképén, de Zalavár még rajta van.Itt találták meg a közelmúltban Karintiai Arnulf…..
A világ 2011.08.25 18:06:02
@j'en ai fair any stone: A franciák, meg a szlovákok ugyanarról a tőről származnak.
Hiteles forrásból hallottam (tót útépítőktől a 10. vodka+Gambrinus után a Šamoríni Feketerigóban), hogy a Karoling dinasztia valójában Karel Pepin Jánovce-i cserzővargától származik, aki egy jól sikerült slivovicázás után meghágta a francia bevándorló családból származó Laoni Berthát, aki úgy maradt. Ezek után már kénytelen volt elvenni, nem utolsósorban azért, mert Bertha mostohaapja és gyámja Jožin, a helyi kovácsmester igencsak hirtelen haragú férfi hírében állt, akkora tenyerekkel, mint egy péklapát. Ebből a frigyből született aztán Nagy Károly, miután Betháék visszaköltöztek Franciahonba, és Karel is velük tartott.
Karelnek egyébként nem azért adták a "kis" jelzőt, mert alacsony lett volna, hanem mert amikor Jožin reggel megtalálta Bertha ágyában Pepin,t udvarias atyai vállveregetések és pofonok közepette megkérdezte, hogy mégis milyen nevet véssen fel a fejfájára, az előző este elfogyasztott slivovicák, valamint Jožin atyai cirógatásának hatására elokádta magát, amit később a francia históriások félrefordítottak ("Kis Pippin" = Pépin le Bref ). Az, hogy a történetírás harmadiknak ismeri a Pippinek sorában is puszta félreértésből adódik, ugyanis amikor lehányta Jožint, az meglepetésében elengedte, ekkor Karel örömében kirohant a házból, és hangos sikkantásokkal adta a falu tudtára örömét. Ezt értették félre a történetírók és írták a neve elé római számmal, hogy harmadik ('Ííí!!" = III.).
Szóval így történt a dolog, és szerintem semmi okunk nem lehet kételkedni a hitelességében, hiszen legalább annyira konzisztens és hihető, mint az ősszlovák történelem többi fejezete.
;)
Nemrég bántottam az Economistot, most egy másik angolszász hetilapot, a Newsweeket viszont dicsérni szeretném. A brit utcai zavargások feladták a leckét az újságíróknak, véleményformálóknak. Mi volt ez? Az elnyomott tömegek segélykiáltása, vagy 100%-os nyár végi…..
A világ 2011.08.22 14:42:39
@Dolgozónép: "A Legyek Ura pedig a pesszimizmus csúcsa, ha valakinek ilyen az emberképe, sürgősen akassza föl magát. "

Kevered a pesszimizmust a realitással ;) Nem véletlen, hogy az írott történelem 6000 éve alatt nem tudsz összeszedni 50 békés évet :)
  A világ legszexibbnek tartott nője ma megboldogult. Halleluja! Arra utalunk, hogy férjhez ment. Amerika ugyanis az őrület határán van illetve volt a mesebeli esküvő miatt hetek óta. A kimondhatatlan vezetéknevű Kim ugyanis a legnagyobb sztár odaát. Ő az, akivel tényleg…..
Budapest pozitív címmel nyílt az a kiállítás a Mai Manóban, ami alapvetően azt próbálja bizonyítani, hogy a főváros tökéletesen élhető. Kutyaszarral, béna tömegközlekedéssel, lerobbanó részekkel együtt. Jó a kiállítás is, jogosan kérdezhetnétek, hogy miért nem írtunk…..
Subba Ozora 2011.08.09 15:47:31
Subba Nem akarod tudni: Shaq-ék 2011.08.10 13:35:00
A világ 2011.08.17 01:09:07
@Reckl_Amál: Ha szeretik egymást, akkor valószínűleg szeretnek kefélni is.

Én is tudni akarom!!! :)
Subba Részeg hölgyek 2011.08.15 11:10:00
   Zsazsival lazulgatunk. ..
A világ 2011.08.17 01:03:15
Megszoktuk, hogy az új iPhone megjelenése előtti napon hatalmas sorok alakulnak ki az Apple boltok előtt. Na nem itthon, bár erre is volt már példa, hanem inkább Amerikában és Angliában. A sorok nem egyszer már a megjelenés előtti héten kezdenek kialalkulni, a legfanatikusabbak…..
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
A világ 2011.07.18 14:20:41
@Mária: "Amit te ezen a blogon csinálsz, az nem okos hozzászólás, hanem okoskodás."

Amit te az összes blogon csinálsz, az nem okos hozzászólás, hanem okoskodás. Bagoly mondja verébnek... :D