Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MatthiasHüvelyk

261 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép a vb-címvédő csapat öröméről a Tunézia elleni sikeres nyolcaddöntő után készült...
A katari világbajnokság vasárnapi játéknapján megtörtént az, amire számítani lehetett, és ami a magyar olimpiai álmokat egy fokkal elhomályosíthatja: Katar bejutott a legjobb nyolc csapat közé. Tette mindezt úgy a házigazda, hogy a szünetben még az osztrákok vezettek, innen…..
A katari férfi vb-ről búcsúzott Eb-selejtezős ellenfelünk, Oroszország. Kialakultak a nyolcaddöntők párosításai.C-csoport, 5. forduló:EGYIPTOM–IZLAND 25-28 (10-15)ALGÉRIA–CSEHORSZÁG 20-36 (10-21)FRANCIAORSZÁG–SVÉDORSZÁG 27-25 (11-12)A csoport állása: 1. Franciaország 9 p,…..
Véget értek a küzdelmek a vb A- és B-csoportjában. Az A jelű hatosban megint főszerep jutott a hazaiaknak, mert miután a spanyolok legyőzték Szlovéniát, a brazilok pedig Chilét, Valero Rivera együttesén múlt, hogy a fehéroroszok vagy a brazilok jutnak tovább a nyolcaddöntőbe?…..
Újabb, nem várt fordulatokat hozott a katari férfi világbajnokság 8. játéknapja. Mert például ki gondolta volna, hogy az eddig bátran menetelő svédek éppen Egyiptom ellen torpannak meg? Márpedig az előző körben a cseheket elcsépelő afrikaiak elcsentek Anderssonéktól egy pontot,…..
Az A-csoportban Katar közel járt ahhoz, hogy legyőzze a világbajnoki címvédőt... A spanyolok azonban a hajrában fordítottak, ezzel pedig megnyerték a hatost. Újabb továbjutó kilétére derült fény, miután Szlovénia legyőzte Brazíliát. A fehéroroszok pedig még úgy is nehéz…..
Haladjunk csoportok szerint. A C-csoportból továbbjutott Egyiptom! A cseheknél hiába játszott már a gyomorbántalmakból nagyjából felépült Filip JÍcha, nem bírtak az IHF elnök katari bírók ténykedése mellett játszó csapatával a tornán látványosan játszó egyiptomiakkal,…..
A mai vb-program. A németek korábbi világklasszisa, Stefan Kretzschmar az egyik német tévé szakértőjeként kint van Dohában, a kép tanúsága szerint a Four Seasons-ben lakik. Szerinte nincsen a német csapatnak hiányposztja. szerintetek?17:00 Lengyelország–Oroszország (D)17:00…..
A mai eredmények magukért beszélnek... Spanyolrszág és Horvátország nyert csak biztosan. MAcedónia tovább élvezi gyenge csoportját, Brazília pedig két jó meccs után végre pontot is szerzett. Ugyanezt tette Tunézia is, de mivel az osztrákokat nagy csatában végül nem tudta…..
Ma 10 éve, hogy autóbalesetben meghalt a világ egyik legjobb beállója, Kulcsár Anita. A vasárnapi, Dunaújváros-Fehérvár női bajnokin a képen látható molinó lógott a csarnok falán, úgy játszottak a csapatok. Kulcsit sohasem felejtjük, felejthetjük el!1976. október 2-án…..
A katari férfi vb 4. játéknapja színvonalasra és fordulatosra sikerült. A C jelű hatosban kis híján már az első meccsen robbant a bomba, Algéria ugyanis a szünetben még vezetett Izland ellen. Az északiak azonban újabb botlást nem engedhettek meg maguknak, és a fordulás után…..
Jelena Grubisic a Siófok elleni szombati bajnokin szalagszakadást szenvedett. A Győri Audi ETO-nak a Ferencváros elleni bajnoki rangadó előtt így nemcsak egy egészséges kapusa maradt, hanem a „hadra nem fogható” játékosai már egy komplett csapatot tesznek ki. Mégis lehet ebből…..
Az osztrákok mindkét eddigi vb-meccsén gólt szerzett a képen látható Nikola Bilyk. Ez önmagában nem szenzáció, de az már igen, hogy a fiatal, egyébként ukrán apától és osztrák anyától származó irányító 1996 novemberében született, 18 évével pedig a legfiatalabb…..
Előző nap az argentinok már szolgáltattak egy szenzációt, és a katari világbajnokság harmadik játéknapján is közel álltunk ahhoz, hogy egy dél-amerikai csapat megfricskázzon ismét egy európait. A brazilok sok hibával, de nagyon látványosan kezdtek Spanyolország ellen, és az…..
kezi.blog.hu A vb haja... 2015.01.17 16:47:43
... mert mi ilyet is választottunk. Fabio Chiuffát elnézve nem volt nehéz dolgunk, a brazil szélső rasztahaját viszont úgy fogja össze, hogy a lobogó rőzséje inkább hasonlít egy elhasznált seprűre, semmint fodrászati remekműre. Találtunk viszont egy olyan képet is, amin Chiuffa…..
Katarban edzőtáborozik a német bajnok FC Bayern München labdarúgó-csapata, és ha már Neuerék ott voltak, a helyszínen nézték meg a német-lengyel csoportmeccset. A képen az Aranylabdáról kevéssel lemaradt világbajnok kapus mellett Sebastian Rode látható, de állítólag…..
Egyelőre meglepetések nélkül zajlik a katari férfi világbajnokság 2. játéknapja. A vb-címvédő spanyolok egy sokgólos meccsen semlegesíteni tudták Siarhei Rutenkát, így legyőzték a fehéroroszokat, míg a csoport másik meccsén a vb-selejtezőn minket kiütő szlovénok simán…..
kezi.blog.hu A férfi vb programja 2015.01.16 12:45:20
Illetve a tévéközvetítés - a menetrendet a keziszovetseg.hu-ról másoltuk ide. Magyar idő szerint:2015. január 16. (péntek)13:00 Bosznia-Hercegovina–Irán (B-csoport) 13:00 Oroszország–Szaúd-Arábia (D-csoport) 15:00 Macedónia–Tunézia (B-csoport) 15:00…..
kezi.blog.hu KATARzis 2015.01.16 12:03:35
Katar egy klubcsapattal, győzelemmel kezdte a hazai rendezésű világbajnokságot. Miért mondjuk ezt? Azért, mert a kispadra szerződtetett, két éve még a spanyolokkal vb-címet szerző Valero Rivera katari színekben játszatott bosnyákot, franciát, montenegróit, spanyol, kubait és…..
Csütörtökön kezdődik a világ egyik legfontosabb kézilabda-versenye, a férfi világbajnokság. Másodszor lesz a Közel-Keleten, közelebbről Katarban a torna - ez biztos. A csoportok beosztása is biztos volt - egy ideig. Aztán ezt átvariálta kicsit az élet, de leginkább az IHF. Most…..
kezi.blog.hu Katt Katarért! 2015.01.13 00:35:00
Tudtad, hogy Katarban nincsen egy folyó, és egy édesvízű tó sem? És azt, hogy 2013-tól új pénzneme van, a halídzsi? Gondoltad volna, hogy Katarban a legmagasabb a volágon az egy főre jutó GDP, 100 ezer dollár/fő? Azt gondolom tudtad, hogy Doha a fővárosa, de azt is, hogy…..
Hát, mi egyiket sem fogjuk! Mármint mi, magyarok. Ki ne tudná? Nem jutottunk ki a katari világbajnokságra, tíz év után először nézzük tévén a tornát. Azonban ez a tény nem hagy nyugodni minket. Mármint, hogy rajtunk kívül álló dolgok, más csapatok döntik el akár a magyar…..
Hajcsatok Megint nyerünk pólóban 2012.08.05 11:45:13
Ezt hálózatelemzéssel, tudományosan bizonyították. Íme. A posztot Bozsó Gábor ajánlotta, innen, mielőtt még nagyon kétségbe esnénk a nem várt, két vereséget és sok kapott gólt hozó olimpiai kezdés kapcsán. Az egész világ a pénteken kezdődött Londoni Olimpia lázában…..
Ki a legjobb vízilabdás csaj? A magyar női vízilabda válogatott hétfőn kezd a londoni olimpián. A csapatot most férfi szemel vizsgáltuk, de segítséget kérünk: ki a legszebb? NYERJ A BAJNOKOKKAL!Kövesd a Hajcsatok olimpiai vízilabda-tornát…..
Vízilabdásainkat logók, idézetek és sárkányok védik a vízben. GALÉRIA! Hárai Balázs hátán egy hatalmas kereszt virít, négy sarkában családtagjai nevével (Albert-apa, Tünde-anya, Gergő+Dániel-testvérek) NYERJ A BAJNOKOKKAL!Kövesd a Hajcsatok…..