Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jedi

25 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmkritikák Kezdés 2008.02.26 19:54:11
Hát itt volnánk, megszületett a második blogom is. Hamarosan itt is belecsapok a lecsóba, jönnek a különféle filmek különféle értékelései. Jó szórakozást!..
A tavalyi év egyik, ha nem a legjobb autós játékát mutatom most be nektek. A teszet a nem rég tragikus körülmények között elhyunt McRae csaladjának ajánlom, nyugodjék békében! Most evezzünk vidámabb vizekre. Köztudott, hogy a sorozat már igen rég óta a játékosok kedvence. A…..
Star Wars játékból kaptunk már nem egyet, szinte mind kiváló alkotás volt, a mai naping rajonganak értük. Stratégiai játékból azonban csak egyszer volt próbálkozás, kevés sikerrel. 2005-ben azonban újra próbálkozott a LucasArt, ezúttal nagy sikert aratva! Az Empire at War…..
A játék tavaly jelent meg, de nem keltett különösebb viszhangot, viszont így is elnyerte sok játékos tetszését. A történet szerint van egy rosszfiú, aki átveszi a hatalmat, kezében egy időmanipuláló ruhával. Felrobbant egy laboratoriumot is, ahol a ruhát fejlesztik, nekünk…..
A 2007-es év egyik legjobban várt játékát mutatom most be nektek. A játékot a nagy sikerű Far Cry készítője, a Crytek fejlszetette és az EA adta ki. A történet kezdetben más volt, mint a végleges, de aztán végülis változtattak ezen. Tehát, a történet szerint egy…..
Igen, igen, ismét egy síelős játék. Aki nem tudná, a biatlon=sífutás + lővészet. Futásnál bizony figyelnünk kell, hogy emberünk ne fáradjon el, de ugyanakkor a mezőny élén tudjon maradni. Lővészetnél pedig a találatok pontosságra kell ügyelni, ha mégis hibázunk komoly…..
A játékot az Eidos fejlesztette, akikhez a Hitman széria is fűződik, tehát jó játékra lehet számítani a név alapján. Eme TPS-t, ahogy látom sok helyen lehúzták, elég felemás értékeléseket kapott. Nem értettem sokáig, hogy ez miért lehet, a videók, képek alapján nem láttam…..
A játék 1 éve már megjelent X-BOX 360-on. Akkor nagy siker volt, és tavaly ősszel végre PC-n is megjelent. A PC-s verzió állítólag még szebb is lett, ráadásul a története is kibővített, a  konzolos verzióban van egy kis kimaradt rész, ami itt megvan. Bónuszként még egy…..
A kiegészítőre se kellett várni, amit mellesleg már akkor bejelentettek, amikor az alapjáték még a boltok polcaira se került. Ahogy az alcímből is kiderül, most az Észak-Afrikai fronton kell helyt állnunk. A játékban van néhány változás, de vannak régi dolgok is. Pl:. a…..
Mostanában elég nagy sí lázban égek, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ismét egy síelős játékról írok. Ahogy a játék nevében is benne van, itt a síugrásé a főszerep. Már jó néhány éve követem figyelemmel a közvetítéseket az EuroSport-on, nagyon szeretem ezt a sportot.…..
A sí sport szerelmeseink közel állhat a szívükhez az Alpine Ski Racing 2007. A németek által fejlesztet játék már egy ideje megjelenik PC-n is és konzolon is ám ott jóval nagyobb az érdeklődés iránta, ráadásul szinte minden téli sportágból készül ott egy játék, ide haza nem…..
Ezúttal a nagy sikerű, Company of Heroes kiegészítőjét fogom boncolni.A játék tavaly ősszel jelent meg. Ezúttal két új kampány, valamint két új helyszín (inkább egy) került a játékba. A Brit 3. hadsereg és Német Panzer Elite. A britekkel a fő célpontunk Caen felszabadítása…..
Nem rég fejeztem be szvsz minden idők legjobb stratégiai játékát! A játékot 2006-ban a THQ adta ki és a Relic fejlesztette. El is nyerte a 2006-as év legjobb RTS-e címet, nem véletlenül! Azóta nincs is ellenfele, illetve a 2007-ben megjelenő World in Conflict mondható egyedüli…..
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!..
Football Generation óta ugyebár én vagyok a "Focisjátékok Gamers Association" tiszteletbeli elnöke, kötelességem egy jó kis összeállítást közölni időről időre. Kezdjük az egészet a jó öreg Football Generationnel Hmm...Ehhez nincs jó címem, ha valakinek van…..
A Medal of Honor egy újabb részét, az Airborne-t mutatom most be. Ahogy a nevében is benne van, ezúttal az ejtőernyősökön lesz a hangsúly, azon belül is a 82. Légidesszant-Hadosztályon. Főhősünk neve Boyd Travers, vele kell hazazavarni a csúnya nácikat. Hiába a társak, ezúttal…..
A Call of Duty sorozat ismét visszatért PC-re, ám ezúttal nem a II. világháborúban kell helyt állnunk, hanem a jelenkor háborúiban, a közel-keleten, mégis érződik a klasszikus CoD hangulat. Ebben a részben két főhősünk is lesz, egyikük a brit S.A.S. kommandóban szolgál,…..
Jedi 2007.12.28 10:40:45
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!..
Mint tudjuk a film sokaknak bejött. Nekem személy szerint a karakterek tetszettek nagyon, de néhány hézag azért észrevehető volt a történet menetében... Itt látható a film(ek) adaptációja, ami katasztrófálisan sikerült főleg a berogozott kardművészünkkel...…..
Jedi 2007.12.22 14:00:46
Tetszett a videó, csak így tovább! :)
Azért ennyire
sz@r játékot is ritkán látni. Kár, hogy elszúrták ennek a játéknak mindhárom (!) részét...
A játék, mely idén az év játéka lett. Nem rég én is kipróbálhattam és végigvittem. A játék lenyűgözőtt. A grafika gyönyörű, a hangulat és a zenék fantasztikus. Meg is érdemli a címet. A játék az '50-es, '60-as években játszódik. Főhősünk épp egy repülőn utazik,…..
A Test Drive neve már ismerős lehet, régebben már volt róla egy sorozat. Azonban 2006-ban kiadtak egy új részt, mely sokkal jobb lett. Akiknek már sok az NFS-ek által nyújtott illegális, vagy éppen legális száguldásból és valami újra vágynak a Test Drive: Unlimited a mekkájuk,…..
Készítette: Bence alias ppumba..
Jedi 2007.12.19 08:08:26
Még, hogy borzasztó játék...Szerintem egyártalán nem rossz, sőt. Nincs ezzel semmi gond, attól még nem sz@r, hogy nem egy Crysis. Max. ez a mentési rendszer lehet kissé idegesítő, de mással nincs gond szvsz.