Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HiStory

96 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pólóban eddig négy meccs, egy győzelem, minden idők leggyengébb kezdése. Ettől még akár két érem is lehet, és a kvadrupla is összejöhet. Szimpla, dupla, tripla. Őszintén szólva nem tudom, van-e magyar szó a zsinórban megnyert négy olimpiai győzelemre, ha nincs, akkor…..
A közelgő eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság apropóján hosszabban beszélgettünk a háromszoros olimpiai bajnok férfiválogatott szövetségi kapitányával. Az utolsó részben olimpiai szemüvegen nézve a jövőről is kérdeztük Kemény Dénest.- Háromszor hosszabbítottál eddig…..
A közelgő eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság apropóján hosszabban beszélgettünk a háromszoros olimpiai bajnok férfiválogatott szövetségi kapitányával. A harmadik részben viszont kizárólag a fociról beszélgettünk.- Létezik számodra sport a vízilabdán túl is? Szereted…..
A közelgő eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság apropóján hosszabban beszélgettünk a háromszoros olimpiai bajnok férfiválogatott szövetségi kapitányával. A második részben arról kérdeztük a mestert, miképpen kapcsolódik ki két világverseny között, és milyen munkája…..
A közelgő eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság apropóján hosszabban beszélgettünk a háromszoros olimpiai bajnok férfiválogatott szövetségi kapitányával, Kemény Dénessel. De mire jó egy tét nélküli Eb?- 15 éve neveztek ki a pólóválogatott élére, az idei lesz a nyolcadik…..
Hajcsatok Verrasztó, a peches 2011.12.18 14:06:00
Ember nem lehet olyan szerencsétlen, mint az úszó Verrasztó Dávid. Mindig megtalálja a balhé.Verrasztó Dávid gyakran van rosszkor rossz helyen. Most éppen Szceczinben a rövidpályás úszó Eb záróbankettjén véletlenül látta, ahogyan Gyurta Gergely sms-t küld az ő barátnőjének,…..
Hajcsatok Kásás: plusz 2-3 gól 2011.12.09 07:48:00
Júniusban sirattuk, visszahívtuk, most visszajött. Kásás visszatér!A hír röviden: Kásás Tamás felhívta Kemény Dénes szövetségi kapitányt, leült vele beszélgetni és közölte: készen áll a visszatérésre. A nyár elején bejelentett visszavonulása tehát nem végleges a…..
Fejben lejátszottuk az Eb-t. Dráma vagy dögunalom, trónfosztás vagy…?Csoportbeosztás: A-csoport: Lengyelország, Görögország, Oroszország, CsehországB-csoport: Hollandia, Dánia, Németország, Portugália    C-csoport: Spanyolország, Olaszország, Írország,…..
Az Eger és annak edzője aligha juthat tovább a BL-ben, de a másik két magyar csapatot komolyan segítheti még. Még javában dúlt a magyar póló legújabb kori legendáinak éppen zajló szoborépítési folyamata, értsd: a srácok még „csak” egyszeres olimpiai bajnokok voltak,…..
Kialakult a jövő nyári foci Eb mezőnye. Ezúttal nincs nagy hiányzó, de vajon ez a torna lesz a legerősebb? És mire emlékszünk majd belőle tíz év múlva?Az aktuális FIFA-világranglista szerint a legjobb 12 európai ország ott lesz az Eb-n, így a selejtezőket elbukó együttesek…..
Nem mindennapos, hogy vízipólóban szerencsénk legyen a sorsolással. A januári Eb-n viszont a könnyebb hatosba kerültek a Kemény-legények. Amikor megláttam a sorsolás előtti kiemelést, lelki szemeim előtt megjelent a horvát-szerb-magyar-román-spanyol-német rémálom-csoport, ehhez…..
A számok nem csalnak: az argentin és a portugál minden idők legnagyobb gólvágó párosa egy bajnokságon belül.   Már meg sem lepődünk, ha azt látjuk/halljuk, hogy a spanyol bajnokság, vagy éppen a Bajnokok Ligája soros fordulójában Messi és CéRonaldo is 2-3 gólt…..
Alig több mint egy hónappal 70. születésnapja után elhunyt Albert Flórián, az egyetlen aranylabdás magyar labdarúgó. A 75-szörös válogatott Albert Flórián csütörtökön kórházi beavatkozáson esett át: koszorúérműtétet végeztek el nála, amely a pénteki közlés szerint…..
Hajcsatok Surda a vízilabdában 2011.10.28 08:34:00
Három magyar egy csoportban a vízilabda BL-ben. De hogy’ lehet kiejteni a címvédő Partizant?   Hogy valódi sorsolás volt, és a véletlen folytán került egy négyesbe a vízilabda Bajnokok Ligájában az Eger, a Vasas és a Szeged, netán direkt kicsesztek velünk, most hagyjuk,…..
Meg persze saját magának. Botrány lett volna, ha lemarad Londonról. Komoly fejtörést okoz, ha megpróbálunk arra válaszolni, melyik sportág olimpiai kvalifikációs rendszere a legidiótább, de a torna rendre ott szerepel a kétes értékű címre legesélyesebb jelöltek között. A…..
Hajcsatok Gól, de milyen! 2011.10.11 07:13:00
A magyar-finn meccsre hangolva a futballtörténelem legszerencsétlenebb/legszerencsésebb góljaiból szemezgettünk.  Az örök klasszikus Ráhangolódásképpen kezdjük ama bizonyos 97-es finnországi góllal, amely abban a pillanatban a mennybe röpített minket, hogy aztán pár héttel…..
Miközben végül hiába hadakoztunk a svédekkel a csoport 2. helyéért és az Eb-kvalifikációért, megnéztük, mire mentek eddig a kontinensviadalokon a skandinávok. A strandfoci Európa-bajnokoktól a svéd-dán bundáig. A sorban a második, 1964-es Eb-n rögvest ott…..
Dopping és bunda a legfőbb bűnök az élsportban. Ben Jonhson és „ismeretlen” társai.A hétvége híre, hogy örökös eltiltást kapott egy teniszező, mivel bundázott, és befolyásolta egy mérkőzés végeredményét. Mielőtt megijednénk, nem Djokovicsról, Nadalról,…..
A Milan-tulaj és olasz miniszterelnök úgy véli, az övéi erősebbek, mint a katalánok. Összevetettük a két gigászt – történelmileg. A bunga-bunga partiarc politikus nyilván a BL-nyitányon lejátszott és 2-2-re végződött Barca-Milanra alapozta optimizmusát, amikor…..
Hajcsatok Drog és foci 2011.09.29 11:27:00
Készülőben a brit foci-drogbotrány, miközben Kolo Touré kokain miatti eltiltása után visszatért a ManCitybe. De vajon kik a legnagyobb drogosok a futballisták között? Nehéz megítélni, Touré valóban csak eltévedt bárány, vagy egy olyan partiarc, aki nem csak egyszer kokózott, de…..
Ronaldo, Ronaldinho és Adriano vágósúlyban, Socrates kórházban. Mi folyik Brazíliában? Elkallódott magyar futballzsenikből sajnos mi sem állunk rosszul (Kocsis Lajos, vagy éppen Törőcsik András neve hallatán mindig nagyot sóhajthatunk), de Brazíliában nem csupán zsenikkel van…..
Az UEFA elnöke időről-időre meglepő kijelentésekkel áll elő, most éppen az Eb-selejtezőket akarja megreformálni. Érdekes változások jöhetnek. A terv az, hogy a 2016-os, immár 24 válogatott részvételével sorra kerülő franciaországi Európa-bajnokság előtt kétfordulós…..
Hajcsatok Blog-balhé Veszprémben 2011.09.24 07:57:00
A veszprémi kézilabdacsapat vezetése ezúttal sem akar foglalkozni azzal, hogy a csapat egy botránnyal került a sportnapilap címlapjára. Node 2011 van, könyörgöm!Már az is furcsának tűnt, amikor a Paulo Sousa-Borbola Bence affér után nem indított kommunikációs offenzívát a…..
Hajcsatok Hányan mennek Londonba? 2011.09.22 07:26:00
Az utóbbi évtizedekben átlagban közel kétszáz magyar sportoló vett részt az olimpiákon, 10 hónappal London előtt 72-nél járunk. A csapatok közül a pólós fiúk már biztos résztvevők, de a többieknek kutya nehéz a kvalifikáció. Borkai Zsolt MOB-elnök 160 fős…..
Hajcsatok Mourinho is ember 2011.09.20 07:59:00
Világrengető hírt zeng a világsajtó: José Mourinho emberként viselkedett – egy különleges ember apropóján. Sir Bobby Robson emlékének Ez a poszt nem José Mourinhóról szól. De: a magát (fél)istennek képzelő, a Barcelona másodedzőjének szemét kinyomó Special One-t,…..