Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrSzolon

0 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg aspektusból meg lehet ezt a témát közelíteni. Beszélhetnék arról, hogy milyen sorrendbe és irányba kell helyezni az evőeszközöket, mielőtt hozzáfognánk az étkezéshez. Arról is, hogy milyen őrülten finom kaját kell enni ahhoz, hogy optimálisnak tűnjön a rítus, legyen az NUTELLÁS PALACSINTA…..
DrSzolon 2016.09.08 17:46:23
@DrSzolon: u.i. Elnézést a helyesírási hibáért. Meggondolatlanul cselekedtem ismét.
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
DrSzolon 2016.09.05 09:36:53
@Pilotax: de az AK-47 pont a minősége miatt (egyszerűség, megbízhatóság) vált annyira elterjedté. Szerintem megérdemli, hogy a listán legyen.
Megvan a szemed előtt egy casual falunap? Sétálsz az édes szülőfalud kanyargós vagy éppen vonalzóegyenes utcácskáin. Egyelőre még nem vetted meg az első alkoholos italodat, gondoltad még azért először körbenézel józan tekintettel a helyszínen. Teljesen kifordult magából a falu. Átirányították a…..
Tökre izgulok, miközben írom ezeket a sorokat... Szeretném, ha lehető legjobban átéreznéd azokat a dolgokat, amiről írok neked. Ez most vedd úgy, mint egy őszinte vallomást.  Mindenek előtt, kérlek, indítsd el ezt a csödát:     Beszélsz egy hozzád igazán közel álló emberhez. Legyen a…..
Belsőség Amikor reccsen a sisak 2014.09.26 13:22:54
  Mindig azt kérdezik, hogy miért csinálom. Anyám szerint fel kéne nőnöm, és hagyni a downhillt, az ő véleménye talán még védhető is. Egy volt tanárom azt mondogatta, hogy az egész nem több, mint magamutogatás, hogy kinek mekkora a töke. Hát, az erdő mélyén a vaddisznókon…..
Megfigyelték, hogy az utóbbi időben sorra születnek az érdekes autós témák a szerkesztőség tövében? Nyáron felfedeztük a lekopott rokkantparkolót, egy héten belül felfestették. Évszaktól függetlenül, esős időben sorra törik össze magukat az épület előtt kanyarodó…..
DrSzolon 2014.09.17 23:04:03
@nyuszy: szerintem a vezetőkre gondolt, akik az úttesten álldogálnak.
DrSzolon 2014.09.17 23:07:38
@DrSzolon: UPDATE: most láttam, hogy tisztázódott. Nem szóltam :)
Azt nem garantáljuk, hogy a magyar rap idővel egyre jobb lesz, viszont mostani öt kritikánkat aszerint állítottuk össze, hogy a vállalhatatlan produkciótól haladtunk az legkirályabbig. Van itt silány rapmetal, húzós magyar grime, meg olyan lemez is, amit túlzás nélkül nevezhetünk…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
DrSzolon 2014.09.14 21:53:42
Évek, sőt évtizedek óta várjuk, reménykedünk, hogy na, talán idén, talán most, még egyszer és utoljára, akárcsak egy koncert erejéig is, de legyen már újra együtt kedvenc nagy csapatunk. Dobják félre a régi sérelmeket, csinálják úgy, hogy nem vesszük észre, hogy csak a…..
Tudjátok, van egy csomó ilyen hülye ivós játék, amivel fel lehet dobni a leülőben lévő bulikat. Például, hogy mindig iszunk, amikor a Dallas szereplői isznak, meg hasonló marhaságok. Na, ezt ültette át a MetalSucks a metálszíntérre, és kitalált egy csomó kritériumot, hogy…..
DrSzolon 2014.07.19 13:17:01
@matheus666:
If I say "Fuck", two more times
That's forty six "Fucks" in this fucked up rhyme
Mindig is szerettünk a sztárok zsebében turkálni, de a konkrét gázsikról eddig nem nagyon lehetett tudni. Most az NME, a Business Insideren keresztül kitálalt, és megmondja, mennyit kérnek a sztárok azért, hogy esetleg még otthon, a saját kertünkbe is láthassuk őket. Azt meg kell…..
Akinek volt szerencséje élőben látni a Poguest, lehet némi elképzelése, hogyan festene a Loch Ness-i szörny, ha élőhelyét víz helyett sósborszesszel töltenék fel. És persze tisztában lehet vele, hogy a punk szellemben játszott ír népzenével akkor sem nagyon lehet hibázni, ha a…..
  GTA San Andreas - magyarítás letöltése Itt letöltheted a magyarítást a  Gta sa -hoz   Használata: Símán telepitsd fel a gépedre a progit és a játék mennete magyar lesz !   LETÖLTÉS <---letöltés itt katt ide!!         ..
ROFL-net Vonóhereg 2011.08.25 18:00:00
 ..
DrSzolon 2011.08.25 22:46:29
Kapcsolj angol feliratot ..
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
Kérjük vissza kedvenc, őrült kommentátorunkat.....
DrSzolon 2011.06.26 11:46:29
DrSzolon 2011.06.26 17:02:40
@Coedie: sopronit iszom :D (a kocsi orrát nézd)

www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2011/06/ferr_mass_vale_2011-4.jpg

Szerintem akit igazán érdekelt a sport, annak akkor is izgalmas volt, ha Palik nem ordibált mindenféle hülyeséget. Ha meg unalmas volt a verseny (mint ma is), akkor Palikkal is az maradt.
Ezen kívül Gyulával és Palikkal is az a baj, hogy sokszor nem javítják ki saját magukat amikor valamit elrontanak...
Olyan kommentátor kell, aki érti a dolgát, beismeri a hibáit, és még humoros is, ez pedig szerintem Wéber Gábor. Walter Csabára sajnos csak az első két állítás igaz :(
Küldte: László..
DrSzolon 2011.03.31 20:02:21
Robert Kubica, Räikkönenhez hasonlóan a Formula 1-en kívül a raliban is örömét leli. Többször vett már részt, különböző versenyeken, ezen a hétvégén az olaszországi Ronde di Andora ralin szerepelt, aminek végül csúnya vége lett. Hatalmasat bukott, majd helikopterrel…..
A Formula 1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestonet összeverték az utcán és kirabolták. A brit milliárdos jól van, másnap már munkába is állt, ám csúnya sebek ékesítik az arcát. A négy tagú banda megverte Ecclestonet, majd miután a földre került megrugdosták és 65…..