Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maczkourfi (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén negyedik alkalommal tette közzé a nemek közti bérszakadékkal kapcsolatos szokásos aggódását az Európai Bizottság az „Egyenlő Díjazás Napja” alkalmából. Eszerint 16 százalék körüli a nők és a férfiak „átlagos” bére közti eltérés. Azt viszont már nem harsogja…..
maczkourfi (törölt) 2014.03.08 20:23:47
@egysmás:

"A karrierépítés egyik fontos eszköze, momentuma a közös sörözés-kokózás-kurvázás-sportolás.
Ezt egy nő elég nehezen tudja megtenni."

1. Eddig kevés helyen találkoztam szigorúan vett kokozós-kurvázós rutinnal, ez általában kimerül a nagyszájú hősködésben.

2. Sörözés-sportolás viszont ment adott kolléga hölgyekkel is.

Kicsit sajnálom az olyan embereket, akik egyszerűen nem bírnak kilépni a berögösödött komfortzónájukból.
Tehát hogy "nőkkel semmiképp sem".
maczkourfi (törölt) 2014.03.08 20:25:40
@egysmás:

Két nő, amelyik esélyt kapott:

Szalai Annamária, Hoffmann Rózsa.

Nekem nincs több kérdésem, ha ők a válaszok.

Ez meg tényleg baromság, a többi férfi meg kellőképpen felvirágoztatta az országot., ugye. :))
Eddig csak képünk volt a Bors zseniális cikkéről, amiben Berki Krisztián herevasalásáról írnak, most viszont a TV2-nek köszönhetően itt a videó is, ha valaki esetleg nem hinné el, hogy ez az egész tényleg megtörtént. A másfél perces videóban a tökig meztelen Berki és egy…..
maczkourfi (törölt) 2014.02.27 20:31:01
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
maczkourfi (törölt) 2014.02.27 20:28:19
@Csekkliszt#10:
Te tényleg ennyire ostoba vagy?

@Bellagio:

:DDDDDDDD
Van ugye a TV2-n minden este az Élet showja és az Édes élet, amivel a TV2 minimális energiabefektetéssel képes kitölteni két és fél órányi főműsoridőt konkrétan a semmivel. Az Édes élet volt előbb, ebben magyar celebek mindennapjait kísérhetjük végig, ezt követte a…..
maczkourfi (törölt) 2014.02.21 16:22:02
@Big Tits Fan:
Eleve nem kéne ilyen szarokat nézni.

Extravagáns életművész. Akkor lényegében az összes panelvégi kiskocsmában vegetáló szerencsétlen is ide sorolható.
maczkourfi (törölt) 2014.02.21 16:22:48
Hullaházba mehet a nőverő Cristofel, írja a Bors. A volt valóvilágos ugyebár két éve verte meg akkori párját, VV Veronikát és még a szabadságában is korlátozta. A bíróság minden ellene felhozott vádpontban (könnyű testi sértés, személyes szabadság korlátozása és…..
A Fox bejelentette, hogy Jada Pinkett Smith a Hawthorne (és még korábban az A Different World) után a Gotham című DC Comics-sorozatban tér vissza a tévébe, amiben Fish Mooney-t a Pingvin vérszomjas gengszterfőnökét alakítja majd. A sorozat egy kvázi eredettörténet lesz, de nem…..
maczkourfi (törölt) 2014.02.20 14:26:04
@netiltsálle:
Pont ezt akartam írni, a fej már megvan szerephez.
A Csajok új évadának bemutatóján mindenki Lena Dunhamet dicsérte. A készítők nem gondolják, hogy a kivételezett hátterüknek köze van a sikerükhöz, és az esik nekik a legjobban, ha valaki a férfi szereplőiket dicséri. Még mindig ki vannak akadva arra a riporterre, aki azt…..
Hát, kurvára úgy tűnik. no, it's not a board game. :) 1st person, action adventure. HD graphics. it represents the evolution of gaming. i'm hard just typing this. — kurt sutter (@sutterink) February 11, 2014 ..
VV Veronika, amikor beköltözött a VV5-be, még 52 kiló körül volt, odabent felment 60 körülre, aztán jött VV Cristofel meg az ő ökle, és a nő teljesen befordult, a melleibe rakatott implantátumokat sárgadinnye méretről közepes görögdinnyére cserélte és nekilátott valami…..
A villába jónőként bekerülő Koch Izabelláról kiderítette a Blikk (nemigen volt nehéz dolguk), hogy két éven át egy nevelőintézetben lakott, mert voltak gondjai a piával meg a fűvel meg a gina nevű cuccal, nahát. Az egykori szobatárs szerint a két év nem volt elég a…..
maczkourfi (törölt) 2014.02.05 13:40:58
@Huncutkukac:

+1

Az ilyen (blikkes) cikkek arra jók, hogy Mari néni sopánkodhasson egyet a barátaival, jájj ezek a fiatalok, de miértek már nem foglalkoztatják őket, fekete-fehér minden.
Tudom, hogy nem profilba vágó, de izéhozé, szerintem király és tuti volt már benne részed, mindkét oldalról. Köllő Ildikó kisfilmje. ..
maczkourfi (törölt) 2014.01.30 17:46:43
@dex.ion:

@vaníliáspacal:
:)))
Hogy felkavarta az ősmacsó lelketeket...

Ez a "feministázás" már kezd unalmas lenni.
Nézzetek utána a szó jelentésének.
maczkourfi (törölt) 2014.01.30 17:47:28
@CCat:
Lol. Pontosan.
Jöttek, láttak, üvöltöttek - nagyjából ennyi történt a VV6 tegnap esti első beköltözésén, amin három újdonság is debütált: a véleménynyilvánításra és szavazásra hivatott VV-applikáció, a beszavazóshow-mentes játékmenet és Istenes Bence műsorvezető. Az applikáció a…..
maczkourfi (törölt) 2014.01.13 13:38:44
@Orltran:
Tényleg tiszta L.
A TV2 olyat húzott, amilyet egy tévének kell is, ha tököket akar magának növeszteni: január 6-tól átalakítják a hétköznapi műsorrendjüket, és az Édes élettel egyszerre támadják be az Éjjel-nappal Budapestet és a Barátok köztöt is. A változást közvetlenül előidéző…..
maczkourfi (törölt) 2014.01.06 12:36:41
@symor:

:DDd
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
maczkourfi (törölt) 2014.01.06 12:34:14
@szoknyás fejvadász: @Ljungbergh:

Igen. És a szemét nők tehetnek arról is, ha megerőszakolják őket, lol.
Tényleg szánalmas ez a mentalitás és sajnos jellemző is Magyarországon, fogjuk már fel végre, ha valaki nem akarja, hogy megfogdossák, akárhogyan van öltözve, akkor nem fogdossuk meg és kész.
maczkourfi (törölt) 2014.01.06 12:35:05
@Hátrányos helyzetű kaviár:
Végre, normális felfogású ember.
Subba Napi GIF: Flashing 2013.12.18 21:17:53
..
A Family Feud című, az USA-ban napközben látható vetélkedő egyik adásában az volt a kérdés az egyik versenyzőhöz, hogy “mit tetszik tudni a zombikról?” A válasz a zseniálisan spontán és némiképp rasszista felhangú, “feketék” volt, mire a műsorvezető, egy bizonyos…..
maczkourfi (törölt) 2013.12.03 14:47:48
Csak viccelt Balázs, amikor élő adásban buzizta le az egyetemistát, aki fellépett az ellen, hogy a lányokat ingyen engedik be bizonyos szórakozóhelyekre. Teczár Szilárd többször hangsúlyozta, nem az ingyenbelépőt irigyli a lányoktól, hanem szerinte az ilyen jellegű helyek pusztán…..
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
..
maczkourfi (törölt) 2013.11.18 15:56:49
@Nick Leeson:

Haha, ott a pont.

@Quentin vagyok Montargis-ból !:

Vagy anyu unja apu fantáziátlan közeledéseit. Az éremnek két oldala van.
Sajnos több haveromról tudom, hogy náluk a szexuális kultúra megreked a szopatás-misszionárius póz szintjén. A lányok meg nem merik kinyitni a szájukat, beletörődnek, jó a langyos mocsár nekik. Így szépen elmaszatolgatnak, rutinná válik az egész.
Ákos a köztelevízió Híradójában jelentette be, hogy augusztus 20-án, a tűzijáték után közvetlenül ingyenes nagykoncertet ad Budapesten, az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál. Előtte egy nappal szintén ingyenes buli lesz Mosonmagyaróváron a Szent…..
maczkourfi (törölt) 2013.08.06 15:36:24
@jdudus:
tuberoe, legalább a stílusodon változtass, így túl felismerhető vagy.
Hajdúékkal ment nyaralni Szabó Zsófi - ezzel a szalagcímmel, és a szokásosan béna szóvirágokkal sokkolja olvasóit ma a Blikk: „A Jóban Rosszban szépséges színésznője, a sorozat producerével, Nagy Tamás Grandéval (46) szűrte össze a levet, és úgy tűnik, kapcsolatuk annyira…..
maczkourfi (törölt) 2013.08.03 17:44:59
Két szép darab angol majszolgatja egymást. Ha még nem hánytad volna el magad a tegnaptól, ettől tuti el fogod.  Köszi Fruzsi!! ..
maczkourfi (törölt) 2013.07.16 11:06:34
@sparklie:
"rengeteg egyetemista, foiskolas lany is az ilyen nyugati legenybucsuk kiszolgalasabol el jol. "

Ismét egy városi legenda azok megnyugtatására, akiknek szúrja a szemét egy tanuló nő.
Érdekes én egy ilyen lányt sem ismertem, ismerek,
akiknek pénzre volt szüksége suli mellett, dolgozni mentek áruházba, irodába, részmunkaidőben.

Az is sokatmondó, hogy egy ilyen posztról is a csajok ekézése jut eszedbe...
A Shenzen Airlines légutaskísérői szellemeket idéző sminkkel és cseresznye piros rúzzsal ünneplik a légitársaság 20. évfordulóját, ami persze nem mindenkinek jön be, írja a Fenghuang. A "sztyuvik" július 1-e óta sminkelik magukat ilyenre és mindezt kombinálják a…..
maczkourfi (törölt) 2013.07.13 14:04:33
Ismert tévést szeret VV Dya, harsogja a Bors, ahol valószínűleg az MTI-dolgozók gyártják a cikkeket gebinben, mert rajtuk kívül senki sem ír le a magyar sajtóban olyan körülményeskedően semmitmondó, álszemérmes mondatokat, mint ezek: "A Plázacica szívét régóta ostromolta…..
maczkourfi (törölt) 2013.07.10 16:30:54
@régebb óta vagyok Subban mint te: @FalcaoTheGodOfFutsal:

Bár ki nem állhatom ezt a nőt, de azért ne legyetek már pöcscibáló 12 évesek szintjén, akik max. az anyjukat látták élőben meztelenül.
És akkor ilyen hozzászólások után csodálkozunk, hogy nincsen a nőknek önbizalma és szétszabatják a testüket...