Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreg_répatorta

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
Sikerült megvárni, amíg a vírus elterjed egész Magyarországon...
"Na mit szólsz milyen jól összehoztuk ezt a migráns betörést?  Egy hónapig dolgoztunk rajta, de megérte.  Már nagyon ült a dolog, hát egy kicsit meg kellett mozgatni az eseményeket, ha érted mire gondolok. Iszunk még egyet?  Akkor elmondom hogy is hoztuk össze ezt az egészet! Pár srácot…..
Bravúros húzás...
öreg_répatorta 2020.01.28 18:49:01
@Szergej Szergejevics Szergejev: Bezzeg ha a szíjártó név helyén gyurcsány lenne...
Nem pusztán a polgármesteri poszt, hanem a Fidesz miniszterelnök-jelöltsége volt a győri választás tétje. ..
öreg_répatorta 2020.01.27 19:33:28
@Grimbusz Makszimusz: Te farok, nem olvasol mostanában? Már 2018-ban tudtak róla, hogy borkai kefélt, mint az állat. Sőt kubatov geci figyelmeztette is, de jelezte, hogy a "főnök" gecinek nincs problémája vele. Ostoba fideszes faszkalap.
Az emberi hülyeség és korlátoltság rendkívül szerteágazó, ennek köszönhetően annak eredménye is sokrétűen mutatkozik meg a világban. Sajnálatos módon ezek az eredmények rendszerint katasztrófákat, elképesztő mértékű pusztításokat és feldolgozhatatlan veszteséget jelentenek. Ezekkel a turista is…..
Több mint öt héttel az önkormányzati választás után is kérdés még, vajon a győri polgármester adriai jachtkirándulása mennyire befolyásolta az eredményt. Azt, hogy Budapesten és néhány nagyobb városban a Fidesz érzékeny veszteséget szenvedett. A Borkai Zsolt körüli botrány egyik mellékszála, hogy…..
Orbán rátesz egy lapáttal a Juncker elleni kampányra, a Néppárt nagy dilemmában van, hogy miként "honorálja" a produkciót, a Horvát Parasztpárt azonban már döntött: ott hagyja az egész konzervatív bagázst. Orbán, Trump, Putyin, Kickl házi olvasmánya az 1984, amely irodalmi formában mutatja be a…..
öreg_répatorta 2019.02.27 21:12:46
@Minden ballib bérretteg: látod milyen ostoba vagy, Te még mindig a zorbán-gyurcsány ellenvilágban élsz. Pedig csak egyszerűen csak a magadfajtákat nézem senkinek. Egy rohadt náci világ bábjai vagytok. Emeld piedesztálra a gecit, de attól neked sem lesz olcsóbb a kenyér. Persze, ha te vagy a szumós sziszi vagy a kancsal matolcsi, vagy lőrinc a legnagyobb barát az más. Akkor megéri folyamatosan szarosan tartani a nyelvedet.
Donald Trump elhalasztotta szokásos évértékelő beszédét, ám Orbán Viktortól dőreség lenne ilyen döntést várni. Mindkét politikus szereti a nyilvános megszólalásokat, főként, ha azok saját rajongótáboruk előtt zajlanak. A magyar kormányfő viszont nincs úgy sarokba szorítva, mint amerikai kollégája,…..
öreg_répatorta 2019.01.28 20:16:06
@MAXVAL bircaman közíró: ha egyszer nem szólnál hozzá egy ilyen cikkhez. Ha egyszer végre az ízlésedhez igazodó bayer vagy más által írt orbán fasz-felszopó cikknél maradnál. Ha nem érzenél késztetést arra, hogy nem próbálsz meg azon agyalni, amit képtelen vagy felfogni. Mi lenne? Összedőlne a világ? Rosszul éreznéd magad? Vagy te egy ilyen hülye mazochista fasz vagy, hogy élvezed, hogy oltogatnak? Ettől élvezel el? Egyszerűen hihetetlen, hogy mindig, minden ellenzéki blogíró cikkénél a hülye birka-baromságaidat kell olvasni....
Közismert tény, hogy Orbán Viktor leginkább mikrofonállványnak tekinti sajtó munkatársait, ezért is kerüli a személyes találkozókat olyan újságírókkal, akik érdemi kérdésekkel bombázhatnák. Ha minden igaz, rövidesen megtörik a jég, és akár az ellenségesnek tekintett független szerkesztőségek…..
öreg_répatorta 2019.01.09 18:00:56
@Ego55: Az ugye fel sem tűnt, hogy sajnos ez már nem vicc.
Enikő tanár volt Magyarországon, most pedig Ausztriában él és dolgozik. Arra a felvetésre reagálva írt, hogy mi lenne az az összeg, amiért visszaköltözne Magyarországra, de leveléből egy olyan kép rajzolódik ki, amiből kiderül, hogy mindez nem csupán (vagy nem elsősorban)…..
öreg_répatorta 2019.01.07 15:48:49
@maxval balcán bircaman: Véded a védhetetlent. Rendszeresen. K vagy te? O1G? Vagy valamelyik csicskása?
öreg_répatorta 2019.01.07 18:21:20
@takarék-láng: Jó drog az M1 meg a Vajna tv?
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Egyik ismerősöm hiányolja a volt macedón miniszterelnököt. Az illető hölgy, személyesen nem ismerjük egymást, de szívesen olvasom bejegyzéseit a közösségi oldalon. Igaza van, csakugyan kínos, hogy a balkáni szökevény épp csak bekezdéseket kap a kormánypárti sajtóban. A fészbukos hiányérzetet néhány…..
Változnak az idők, ezért egy már-már elfeledett dokumentummal bizonyítjuk, hogy a Fidesz 2006 őszének forró napjaiban még a rendőrség mellett állt, sőt, Nyítray András, fideszes képviselő azt kérte számon egy országgyűlési bizottsági ülésen, hogy a rendőrök miért nem használtak éles lőszert!   Már…..
Rendkívül szórakoztató vagdalkozással reagált a kormánysajtó az Átlátszó cikkére. ..
öreg_répatorta 2018.09.27 21:10:30
@werecke: Te ostoba fasz. Ez már rég megszűnt. Minden ezzel kapcsolatos dolog adókötelessé vált. Például már az étkezést sem számolhatom el költségként. Nem akarom az orrodra dörgölni, hogy kik voltak azok, akik megszüntették. Ja, a kedvenceid. De nem haragszom rád, hogy nem tudod. Úgy nehéz élni, hogy ennek a mocsok maffiózó orbán seggében élsz...
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Közel harminc év elteltével Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványnak adott interjúban újra beszélt arról, tinédzserként miként élte túl a vészkorszakot...
öreg_répatorta 2017.12.02 20:16:08
@Anna Kisfaludiné Baán: Ugye arra a legnagyobb szemétségére gondoltál, amikor a 80-as években felkarolta a "fiatal demokratákat" Magyarországon és mindenfelé a világban az ösztöndíjával taníttatta őket. Aztán ezekből a fiatalokból lett egy rohadt, simlis náci banda.
A miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen elhangzott beszédét teljesen hiteltelenné teszi, hogy miközben az Alaptörvénybe foglalták az MSZMP bűnösségét, a régi volt MSZMP-nek és csatolt részeinek fejesei ott ólálkodnak a Fidesz körül. A kormánypárt tele van volt MSZMP-és tagokkal…..
Csepreghy Nándor államtitkár szerint a korrupcióval vádolt eseteknek csak a tizede mögött van valós korrupció, továbbá a Transparency International e témával kapcsolatos felmérései csak egyszerű hangulatjelentések. Ha mostani, illetve a korábbi mutyilistáinknak csak a 10…..
A paksi beruházás maradt Orbán Viktor utolsó hosszú távú projektje, ezért tíz körömmel fog ragaszkodni a megvalósításához. Az olimpiai pályázat elbukása után a kormánynak most mindennél fontosabb felmutatni egy sikeres „nemzeti ügyet”, épp ezért mindent el fog követni annak érdekében, hogy a paksi…..
öreg_répatorta 2017.02.25 19:37:39
@Zsoltbacsi: Te nagyon ostoba. 2009-ben Gyurcsány már sehol nem volt. A magyar miniszterelnököt Bajnai Gordonnak hívták és Gyurcsány csak egy bukott miniszterelnök volt, aki biztos, hogy nem tárgyalt Moszkvában. Bazmeg még ennyire sem vagytok képesek ostoba fidesz-droidok, hogy az interneten utána nézzetek dolgoknak???
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
öreg_répatorta 2017.02.19 21:27:44
öreg_répatorta 2017.02.19 21:28:40
Egy jó és szép autó mindig felkelti az emberek érdeklődését, és mivel nagyon szubjektív dologról van szó, hiszen mindenkinek más tetszik, nehéz megmondani, melyik a legcsábítóbb márka. Most mégis megpróbálták...