Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alavey

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hét képe: kakiló fiú 2008.02.25 12:29:00
Ez olyan eki, hogy beszarsz! Már múlt héten riogattak bennünket azzal a történettel, hogy az egyik bulin valaki a folyosón nekiállt szarni.  Mivel az ilyesmit úgyis csak akkor hiszi el mindenki ha a saját szemével látja, gondoltuk jobb ha képpel illusztráljuk.…..
alavey 2008.02.25 15:46:49
Megfordult a fejünkben, hogy a héten se legyen válogatás, de aztán elvetettük. Aztán megint úgy gondoltuk, hogy jobb ha nem, de végül mégis. Ne rinyáljatok, hogy nincs elég szemét, nézzetek magatokba!!!- Subba kabalánk: Subi, új képekkel- Valami tartalmat azért szeretnék egy…..
alavey 2008.02.15 11:53:59
5?
Subba Udvaribolond rendelésre 2008.02.13 13:58:00
Feldobná esküvőjét? Az esküvõ vészesen közeleg? Még nem talált vőfélyt? Valami igazán különlegeset szeretne? Szeretne egy felejthetetlen estét? Válassza a SZTÁR-vőfélyt, és szolgáltatásait! Amennyiben hiányzott egy kis tenyérbemászó stílus az életetekből mindenképpen…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
alavey 2008.02.12 18:05:05
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Ez a romantikus tekintetű fiatalember Demjén "Rózsi" Ferenc, karrierje kezdetén. Hova lett belőled ez a szuper ribanc? Ki ölte ki belőled a Balkán Prince érzést? Visszasírjuk az egyéniségeket a szakmából. Új generációs pop énekesek, Rózsi…..
Subba A hét videója: Kék halál 2008.02.08 13:45:00
A magyarországi kereskedelmi televíziók színvonalát elnézve egy szép elfeledett hagyomány felélesztését szeretnénk javasolni az alacsonyan tisztelt programigazgatóknak. A végső hasznosságot és az össznépi érdekeket is tekintbe véve ez a műsorszám vitán kívül hasznosabb…..
Subba Pinával a fiatalokért 2008.02.07 10:17:00
Mintha nem lenne kurva mindegy, melyik nyomorultat rángatják dróton a következő négy évben az Ovális szobában a félhomályban szivarozó háborús bűnösök. Szórakozásnak azonban remek nézni, ahogy igazi pénzekért igazi reklámosok igazi szarkeverést nyomnak. Az epikus küzdelem a…..
alavey 2008.02.07 23:32:26
ezt a filmet ki ne hagyjátok! www.youtube.com/watch?v=2hgd8xtmpNg

itt meg fekete"csokif*"pákó bunyózik a film rendezőjével live
www.youtube.com/watch?v=PIndL0H6Jvs

brutális
A magyar MTV Swung című adásában tegnap Kiszel Tünci volt a vendég. Valamit már az elején nehezményezett, jól felfújta magát és sértett nőként műsorozott. Ne bánjátok, hogy a műsorvezető Sándor néha átcsap kellemetlen jópofázásba, nézzétek végig!! Tünde…..
alavey 2008.02.06 16:16:46
  Felforr a vérem a takaró alatt A legszívesebben most jól meg... Csak nézem a falat, forgolódok némán Látom az arcát, még mindig fáj   A kilencvenes évek hajnalán a szintetizátor alapú popzene nem feltétlenül jelentett egyet a borongós életérzés és a sötét…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
alavey 2008.02.01 11:15:19
Már írtam a 16 Horsepower nevű csapatról, és arról, hogy a már nem létező banda vezetője milyen jó kapcsolatban is van a Muzsikással. Most erre szolgáltatnék is egy bizonyítékot. Két dal jön, ami voltaképpen egy. Először a Muzsikástól a "Betyárdal" című népdal…..
alavey 2008.01.29 14:24:27
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Kevés rajzfilmet gyűlöltünk jobban tiszta szívvel, mint a belga Pierre Culliford kis tenyérbemászó kreálmányainak kalandjait megörökítő Hupikék törpikéket (megengedjük: lehet, hogy ebben kiadós szerpet játszott a borzalmas magyar címadás is). A képregény idén ünnepli ötven…..
Subba Hol a fa Főnök? 2008.01.21 14:57:00
Persze nem értjük mi a történet, de ilyenkor nem is fontos tudni minden részletet. Örüljünk csak a modern embernek, aki egy telefonnal és az internet segítségével minden helyzetben képes kellemetlen pillanatokat okozni barátjának.  ..
alavey 2008.01.21 18:23:30
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
Subba A hét videója: Placcs 2008.01.17 11:45:00
Egy kis jókedvű videó nektek Amerikából. A felvételen szereplő család épp megtudja, hogy a házukat felújítja egy műsor. Gyermekek kirepülnek az ajtón, egyenesen a műsorvezetők kezébe ám a maminak nem sikerül olyan gyorsan szednie a lépcsőket, mint amennyire a képzelete…..
Biztos már alig vártátok, hogy kiderüljön, mely produkciók közül választja ki a 2008-as Magyar Nemzeti Döntő zsűrije és az esemesező közönség azt a szerencsés előadót, aki képviselheti hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, Belgrádban. Nos itt vannak a küzdő felek:…..
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
alavey 2008.01.08 15:13:34
Mi már tudjuk, hogy hol buliztok majd május harmadikán. Felveszitek legszebb fehér ruhátokat és kezetekben a 15 ezer forintos (kicsit tehetősebbek 25 ezer forintos) jeggyel és a személyi igazolványotokkal, szép tömött sorokban elindultok a Papp László Budapest Sportarénába, a világ…..
alavey 2008.01.07 15:37:16
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...