Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezoterapia

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan ha már csak a tű szót meghallják félelmet éreznek a tű látványáról nem is beszélve. Azonban a tűs mezoterápiás kezelés során nem kell ettől félni, hiszen itt nem orvosi tűvel történik a kezelés hanem erre a feladatra azaz a hatóanyagok bőr alá juttatására…..
Kinek ajánlott a tűs mezoterápia kezelés? A fogyókúra és az edzés a leghatékonyabb módszerek az alakformálásban, de vannak olyan területek, melyek egyszerűen nem reagálnak ezekre a hatásokra. A tipikus területek a toka, felső kar, has, csípő, derék, fenék, bricsesz, belső comb…..
A kozmetika készítmények alapvető problémája, hogy hogyan győzzük le a bőr természetes védekező funkcióját, amely megakadályozza a hatóanyagok bejuttatását mert bőrünk folyamatosan védekezik az őt ért külső hatások ellen. Ezért például ha bekrémezzük a bőrünket, csak…..
Fontos kihangsúlyozni a tűs mezoterápiás kezelés során a higiéniai szabályok szigorú betartását, hiszen a kezelés során megnyitjuk a bőrréteget teret engedve a nem megfelelő tisztítás során a különböző fertőzések bekerülésének ezért minden kezeléshez egyszer…..
Mezoterápia során ún. mikroinjekció apró tűszúrások segítségével juttatnak be a különféle gyógyászati és kozmetikai hatóanyagokat a bőr felszíne és a bőr méllyebb rétegei alá. A mezoterápia eredetileg görög eredetű szóössszetétel amely "mesos" (közép) és…..
A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy különböző elektroporézis elvén működő készülék segítségével, majdnem olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja),…..
Mezoterápia Tűs mezoterápia 2011.06.08 18:00:36
Manapság egyre többet hallani, olvasni a mezoterápiáról. Ez a szépségiparban néhány éve teret nyert eljárás hatékonyságával és látványos eredményeivel méltán vívta ki a neki járó tiszteletet. Mert hát mi is ez a mezoterápia tulajdonképpen? A név alapvetően egy subcutan…..
A bőr felületére felvitt különböző kozmetikai termékek felszívódását jelentősen gátolja bőrünk szarus hámrétege. Léteznek a felszívódást elősegítő különböző módszerek, amelyek közül az egyik leghatásosabb módszer a mezoterápia. Szakértők megfigyelték, hogy a…..
Mint jelent a valóságban a mezoterpiás beavatkozás? A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg minél nagyobb koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésében. Ez a…..
A mezoterápiás  kezelés igen hosszú időre nyúlik vissza, kevesen tudják de tűs injekciós mezoterápiás kezelést már igen korán 1844-ben kitalálták, első alkalmazása sem késett sokat, hiszen Franciaországban 1855-ben a gyakorlatban is alkalmazták, igaz más célokra. Majd…..