Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fanyuvo

0 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portfóliót bővít Magyarországon a Viacom médiacég, aminek részeként megszűnik jelenlegi formájában az egyik legrégebb óta futó magyar zenecsatorna, a Viva TV. A Viva helyett a zenei kínálat átköltözik az MTV hazai kiadására, aminek megnövelik a zenei tartalmát,.ezzel több teret adva a magyar…..
Ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, amiben az a  Stana Katic szerepel majd, akit a Castle-ből és a 24-ből is ismerhetünk. A sorozat fent látható teaserjét Budapesten, a Hajós Alfréd…..
Régi gumiabroncsok újrahasznosítása már többször is népszerű téma volt itt a blogon, elolvashattátok, hogyan készíthetünk virágoskertet, kerti tavat és még sok egyéb érdekességet.  Néhány egyszerű alapanyagból kifejezetten látványos kerti puffokat varázsolhatunk, nézzétek csak!  ..
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
Fanyuvo 2017.06.06 16:37:33
A korábbi kiflireceptem után ismét kiflit sütöttem egy mosolygós-napsütéses vasárnap reggel. Ez most a hagyományos, egészségtelen, pardon kevésbé egészséges, de nagyon finom recept lesz :) Hozzávalók: 50 dkg sima liszt 1,5 tk só 1 cs. szárított élesztő4 dkg olvasztott vaj 2 ek tejföl 2,5 dl…..
Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az HBO nem fogja folytatni Nic Pizzolatto nagy sikerű sorozatát, a két évadot megélt True Detective-et. Most viszont az Entertainment Weekly egy olyan pletykát hozott le, ami szerint mégis van értelme reménykedni a harmadik évadban. ..
Az internet azért is csodálatos dolog, mert a kecskegidák és kamuhírek mellett olyan dolgok is előfordulnak rajta, amikkel egyébként soha nem találkoznánk. Például egy 127 perces filmmel, amit két, nagyon lelkes rajongó rakott össze megfeszített, kétéves melóval - a Breaking Bad 62 epizódjából. A…..
Fanyuvo 2017.03.14 16:15:39
@furo80: Jelen esetben ennek örülhetünk is.
A tavaszi növényápolási, kertgondozási szezon beindulásával egyidejűleg a bosszúságot okozó kártevők ideje is visszatér, a kertészkedők időről-időre kénytelenek szembesülni az apró növényrémek pusztításával. Az egyik leggyakoribb kártevő, mely a szobai és kerti növényeket egyaránt támadja, a…..
Volt ez a hiszti, meg arra ez a válasz, és láss csodát, csak megegyezett a FOX Magyarország és a szolgáltató: továbbra is lesz National Geographic és zombihentelés a Telekomnál. Marad a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild a Telekomnál! Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX…..
Fanyuvo 2016.11.09 22:46:29
@sixx: Nem tudod véletlenül, hogy egy ilyen csatorna módosításra fel lehetett volna-e mondani a hűségszerződést?
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Mindenki fikcióban gondolkodik, ez világos, az 2015/106-os évadban bemutatott, 400-nál is több (!!!) új sorozat is ezt mutatja, aki él és mozog, akkor is sorozatozik, ha 10 évvel ezelőtt még csak röhögött volna az egészen. Így tesz a National Geographic is, beállva a Discovery és…..
A TV2 nemrég kinevezett hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien és riportere, Kunfalvi Nóra a Juhász Péterrel készített emlékezetes interjú, illetve annak folyományai miatt kerülhetnek a Magyar Újságírók Országos Szövetségének etikai bizottsága elé, írja a Bors. A lap úgy tudja, hamarosan megvizsgálják…..
Fanyuvo 2016.04.08 13:55:01
@gébence: Grafikus a Tényeknél. 10 éve.
Az RTL egyik ékköve a Szulejmán című, történelminek csak nagy jóindulattal nevezhető sorozat, aminek rajongói annak idején, amikor vagy két hónapon át szünetelt a sorozat, készek voltak tüntetni az RTL székháza előtt. A Facebookon 120 ezres rajongótáborral bíró török sorozat kapott tavaly egy…..
Nehéz a vígjátékok elé bármiféle épkézláb bevezetőt írni, hiszen annyira nagy merítésű, sokrétű műfajról van szó – aminek a lényege mégis baromi könnyen megfogható. Persze, lehetne ilyenekkel dobálózni hogy ritkán jelölik őket Oscarra és az év végi, meg egyéb összesítő toplistákon sem tűnnek fel…..
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
new blog vvegas Ex Machina (2015) 2015.06.03 08:43:11
Szeretem az ilyen minimalista sci-fiket, amik végig egy gondolatra, egy kérdésre fókuszálnak, de emellett vizuálisan is annyira rendben vannak, mint az Ex Machina. A téma persze nem új, sőt, a sci-fi talán egyik legősibb és legnagyobb kérdését járja körül a film: mitől ember az…..
Fanyuvo 2015.06.03 22:35:10
Ne tévesszen meg senkit, a fizikai munka nem azt jelenti, hogy kemény kétkezi munkát kell végezni, és tanulni nem szükséges. Ezekhez az állásokhoz előbb tanulni kell, nem ritkán főiskolán vagy egyetemen. Ez egy amerikai gyűjtés, de magyar szakemberek számára ugyanúgy elérhető…..
Hosszabban és szerintem viccesebben esik neki a kinevezésnek, az egészet arra főzve fel, hogy ha valaki sikerrel tud navigálni egy szappanopera történetszálai között, akkor nem okozhat gondot neki egy ilyen ország politikai viszonyai között ellavírozni. Mi is elküldhetnénk a…..
Fanyuvo 2014.12.05 17:43:04
@Velemenyem szerint....: "A szavazás első három helyezettje Stephen Colbert, Jon Stewart és Zrínyi Miklós"

hu.wikipedia.org/wiki/Megyeri_h%C3%ADd
Subba Kínzó kérdés 2014.10.28 08:38:25
Kiszel Tündén is van-e Halloween smink, vagy csak Donatellán? ..
Fanyuvo 2014.10.28 17:19:06
Várakozás a fogyasztásig: kb. fél óra Hozzávalók: 3-5 féle (tojás, burgonya, bacon, hagyma)  Én személy szerint hétvégére mindig megunom az átlagemberek életét jellemző hétköznapi reggeliket. Szendvicsek felvágottak, zöldségfélék, müzlik és egyéb pelyhek. Nem látok…..
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
Nyilván ha valakit úgy hívnak a Trónok harcában, hogy a Hegy, akkor biztos nem abonettet ebédel és Proustot olvas. Hafþór "Thor" Björnsson inkább irdatlan súlyokat emelget és ezzel meg is nyerte Leedsben az Európa Legerősebb Embere versenyét. Tessék nézni a videót és elámulni a…..
Belsőség Porsche+szarvas+tempó 2014.07.28 15:21:26
A szarvast, vagy hozzá hasonló nagytestű állatot elütni nagyon veszélyes tud lenni, hiszen egy normál személyautó elejével éppen az állat lábait kapja csak el az ember, az állat súlyos teste (meg az ilyenkor halálos fegyverré váló agancsa) pont beesik a szélvédőn, és nagyon…..
Fanyuvo 2014.07.28 16:24:15
@jk88: Ez is párzási időszakban történhetett. Ilyenkor nem számít neki semmi csak a nőstény szaga.

Viszont engem is érdekelne, hogy ebben van-e a pályának felelőssége, mert azért itt csak durva baleset lehet, ha betéved a pályára.