Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ron Jeremy

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telepen felnövés, ott élésnek világon legjobbnak vélés. Négyemeletesben lakás (liftnek nem levés), tízemeletesben lift levése miatt végtelen irigykedés. Liftezések! Saját házban lift nem levése miatt folyamatosan idegen tízemeletesekben kóborlás, random fel-alá való…..
Ron Jeremy 2008.09.26 14:00:41
VHS-en "A lift" (classic-horror.com/reviews/lift_1983) című horror megnézését követően liftezések közben fej kiszorulás/összecsukás/lenyakazás jelenetet állandóan vizionálás, ajtótól minél távolabb húzódás, panel felső szinten liftszekrény keresés kis barátokkal, benne hatalmas, lüktető lift-szív után kutatás.
Múltkor a legaktívabb bloggerek toplistáját tettük közzé. Most pedig következzen a legaktívabb hozzászólók élmezőnye. Vajon mi kell ahhoz, hogy valaki több mint 19 ezerszer írja le a véleményét blogokon, nem egészen két év alatt? Grafomán Top 10: sarasvati / sütifej…..
Ron Jeremy 2008.09.10 14:13:35
Ron Jeremy 2008.09.10 14:15:57
ÁSÉS Brigád Taxisok, taxizások 2008.06.08 09:33:00
Kezdjük a legfontosabb, és talán egyetlen taktikával: taxiban hová ülés? Egyedül taxizáskor első ülés = tuti beszélgetésbe bonyolódás, jobbra hátra ülés = királyi család tagjának levés jelzése, beszélgetni nem akarás. Többen taxizáskor harc a hátsó helyekért, első…..
Ron Jeremy 2008.09.05 13:42:24
Kristófot megbüntették, Kristóf cinikus. Szereti ezt a város, mert jók az utak, olcsó a benzin és ha kiírja hogy rossz volt az automata, a parkolóőr megértő és nem büntet. Azért a levél végére egy platós IFA és a tetlegesség is előkerül. Jó nekem itt. Úgy érzem…..
Ron Jeremy 2008.06.23 11:21:02
zoom.hu/belfold/titkos-hangfelvetel-parkolasi-ceg-vezetoje-tudott-korrupciorol

"Titkos hangfelvétel! A parkolási cég vezetője tudott a korrupcióról"

"Urak tudjuk, hogy mi zajlik, meg hogyan zajlik"
Épp a napokban írtam a Stride rágógumi eredeti és vicces reklámkampányáról. Amikor a filmek után kutattam, rátaláltam egy furcsa kisfilmre, amelyen egy srác világ körüli útját láthatjuk sajátos módon interpretálva. A kölyök fogta magát, és összegyűjtött pénzéből…..
Ron Jeremy 2008.06.18 12:04:10
Ugye? Közönség többi tagjával kijövés. Színházban talán jobban együvé tartozás érzése a szünetben együtt vécézéskori megismerkedések, illetve ruhatárszomszédság végett. Moziban késve bejövők, színházban a nem eléggé kiöltözők ki nem mondott de egyetértéses…..
Subba EB: Latex búslakodó 2008.06.09 09:53:00
Hétfői termékajánlónk az EB kapcsán jelentkezik, Latex Búslakodót minden háztartásba! Az a rengeteg meccs amit mostantól közvetítenek, és az a rengeteg otthon búslakodó asszony. Ebbe kell behelyezni őket amig a mérkőzés zajlik. Nagyszerű viselet, esetleges…..
Helyszín: Rózsadomb egyik lépcsője két kanyargós útszakasz között.Résztvevők: Én (22 éves, munkából kissé későn hazafelé tartó lány) és a perverz pöcs!Az esemény: Na ahhoz nem tudok mit  hozzá tenni…kicsit  kellemetlen nekem de a megrázó élményeket jobb…..
Szóval, hogy min ügyködnek? Sztálin. Igazából nem tudjuk, hogy hol készültek a következő képek, de az átszellemült arckifejezések, no és a történelmi igazságtétel kedvéért mindenképp szeretnénk megosztani mindenkivel: A dátum tavalyi, a helyszín feltehetőleg egy…..
Ron Jeremy 2008.06.04 11:29:06
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
„Zöld zakós ember” állandó főszereplőnek levés bármilyen esküvőn. Eleve már magában fogalom hordozás: zöld zakós ember = mérhetetlen ízléstelenséggel felöltözés, zöld, lila, hígbetegfos színekben pompázó öltönyt magára ráncigálás, ehhez zsinór, esetleg…..
Mindenképpen szakítsatok egy kis időt ma Anett és Feri weboldalára. Ha minden igaz ők már két hete férj és feleség, ám weboldaluknak köszönhetően az esküvőre való készülődés minden apró részletet újra átélhetünk velük. Ezekbe az időkbe visz vissza bennünket a…..
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Igen, tudom, a dohányzás károsságát elrettentő módon bemutató reklámok hatása erősen megkérdőjelezhető. A dohányosok gyakorlatilag immúnisak lettek a cigarettás dobozokat csúfító feliratokra, sőt ott, ahol erre lehetőségük van, sokan direkt sportot űznek abból, hogy a…..
Előtte különösen alapos fürdés (répamosás), mindenképpen hajmosás, zselé, belövés, szájvíz (extra adag), büdös kaja már előtte két nappal nem evés, legjobb spré bevetés, "majd jövök!" mondás. Útban odafelé az utcán fejet mindig szélirányba fordítás…..
Borzasztó kellemetlenül érezzük magunkat az alábbi videó láttán, pedig minden megvan ami egy szuperprodukcióhoz kell. A kellemesen csilingelő zene, kedves kisfiú, és egy aranyos krumpliforma bácsi. Csak ez a bácsika valahogyan hibádzik, valaki összekeverte a szereplőket!…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..