Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jóbácsika

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai Plán Kút 2017.10.17 20:06:11
Ha a magyar mozgóképes kultúrbűnözés egyik csimborasszója, a rossz emlékű Kútfejek után újabb honi film cselekménye játszódik benzinkúton, a néző önkéntelenül is csóválni kezdi a fejét. Szerencsére azonban Gigor Attila - kinek impozáns antréja, A nyomozó óta csaknem egy évtized telt el - személye…..
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
     Amióta - nem túl termékeny módon - blog írására adtam a fejemet, gyakran kapok barátaimtól témajavaslatokat. Írjál a 888 még nálunk is szokatlanul aljas, gusztustalan cikkéről! Miért kellene? Aki egyszer is látta G.Fodor Gábort az biztosan nem lepődött meg. Aki pedig beszélni is hallotta már,…..
     Jól teszi a kormány, hogy komoly kérdésként kezeli a menekültügyet? Ezt a kérdést tette fel - szokásos napi telefonos közvélemény kutatásában - nemrég a Klubrádió. Bár az utóbbi hetekben rengeteg felelőtlen, megalapozatlan nyilatkozatot hallottam politikusoktól és a…..
A Humán Platform a tranzit.hu által alapított Katalizátor-díj videókampányában.A díjról bővebben a tranzit.hu honlapján lehet tajekozódni. ..
jóbácsika 2013.01.30 18:20:28
www.facebook.com/CsakCsoportAKulturaert?ref=hl

Flash-mob felhívás!
Február 2-án szombaton reggel 09:00-09.30-ig

Elmarad idén a 44. Filmszemle, mert nem készültek új filmek és nincs mit bemutatni!
A Magyar Nemzeti Filmalap forgatókönyveket fejlesztget, és ezzel jól elvan.
A filmesek az Uránia moziban találkoznak szombaton, és rendkívüli közgyűlést tartanak.
Gyere Te is, ha hiányoznak az új magyar játékfilmek, kisfilmek, doksik, vagy a kísérleti filmek!
Gyere, és hozd el egy papíron, vagy rajzlapon a kedvenc magyar filmed címét is!
Légy szolidáris a Magyar Filmesekkel! Az Uránia mozi előtt tiltakozunk a felülről irányított Filmalap ellen!
Bukta Imre performansza alatt az 1906-ban megnyílt Műcsarnokban kiállító több száz művész névsorát olvasták fel, közöttük magyar és nemzetközi művészek nevét. A művészet sokszínűségéért, szabadságért és a művészeti szereplők ideológiai alapú megosztása ellen…..
A pénteki Magyar Közlönyben kihirdettek egy kormányrendeletet, aminek alapján Latinovits Zoltán ma nem lehetne színpadi színész Magyarországon.Az egyes művészi és művészeti munkakörökről, valamint a betöltésükhöz szükséges képesítési és egyéb feltételek részletes…..