Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sancix

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
sancix 2010.08.14 09:48:49
Eleg szomoru hogy a Totalcar is csak erositi ezt a bringas autos ellentet ami egy nagy marhasag. El kellene szep lassan fogadni sracok barmennyire is szeretjuk az autokat hogy nem alkalmas varosi kozlekedesre. Ezen nincs mit cifrazni egyszeruen tul sok az auto nem ferunk el az utakon, nincs hol parkolni stb. raadasul sajat magunk alatt vagjuk a fat, mi szivjuk be azt a nagyszeru pesti levegot amit kozosen pofogunk ki. A bringazas mint varosi kozlekedesi eszkoz ezert minden szempontbol hasznos es tamogatando ha viszont ahellyett hogy bringaznek a varosban inkabb beulok dugozni az autoba az csak a sajat kenyelmemet szolgalja de minden mas szempontbol haszontalan, karos. Ez van.
En is imadom az autokat de a megfelelo celra a megfelelo kozlekedesi eszkozt kell valasztani. Az auto varosba egyre kevesbe az. Es igen nem csak azert bringazik az ember varosban mert szeret bringazni hanem szeretne minnel hamarabb eljutni valahova, ezert igyekszik a legrovidebb utvonalat valasztani es igen atmegy a piroson ha biztonsagosan at lehet menni anelkul hogy berkit elcsapna vagy barki elcsapna es bemegy az egyiranyuba ha el lehet ferni a szembe jovo auto mellett. Persze vannak a kocsogok akik osszevissza mennek de nem a rendszam fogja ezt megvaltoztatni mint ahogyan az idota soforoket sem korlatolja a rendszam es az autokat is lopjak rendszamostol.
Ugyhogy tessek orulni annak ha valaki inkabb bringat valasztja az autoja helyett, annal kevesebben pofognek az utakon. Nyugodtan lehet hanyagolni az autot hetkozben legalabb aki teheti es hosszabb utakra kirandulasokhoz hasznalni amikor meg elvezni is lehet a vezetest nem csak 30-al araszolgatni es szidni a bringast aki bezzeg eloremegy.
Szoval akar tetszik akar nem, a jovo az hogy egyedul egy belso egesu motorral szerelt mocival autoban nincs mit keress a belvarosban csucsidoben. Persze ehhez kellene egy sokkal jobb elovarosi, kozossegi kozlekedes es nem a piros plakettet kellene kitiltani szomgriadonal a vadiuj hitelre vett dizel fostalicsaka meg vigan szaladgalhat.