Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titi16

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleg betemetett a munka? Vagy épp a kifogás, hogy miért is nincs időd ma edzeni? Szeretnél viszont rendesen felkészülni és helyt állni az Ultrabalatonon júniusban? Nincs más dolgod, mint kinyomtatni ezt a két naptárt és következő 6 hétre rendszerezni…..
Utánfutó blog Bonjour Paris! 2013.03.25 10:34:12
Az előző posztomban említettem, hogy Amszterdam után még egy hosszabb út várt rám, ugyanis indultam tovább Párizsba. Sokat rágódtam azon, hogy vigyek-e magammal plusz egy táskányi ruhát, elmenjek-e a Flyknit bemutatóra, majd onnan szinte tényleg futva rohanjak a buszra, ami nem…..
Utánfutó blog Tot ziens Amsterdam 2013.02.19 09:42:54
Végre egy hét suli nélkül! Imádom az ezeket a heteket, mert ilyenkor a munka mellett csak azt csinálhatom, amit szeretek. Már a múlkori posztomban is említettem, hogy Amszterdamban is működik Nike Futóklub. Ők is előrukkolnak minden héten valami új dologgal, hogy még…..
Gondolom már sokan tudjátok, hogy miért is tüntem el a Futóklubból a nyár óta! Gyorsan összefoglalva: Hollandiába költöztem, hogy befejezzem a tanulmányaimat és elkezdjem azt a bizonyos Nagybetűs Életet. (Legalábbis ez a tervem.) Hollandia egy igazi futóparadicsom annak, aki…..
A megnyitón jártunk, tehát ha figyelmesen olvastátok, tudjátok, hogy 400 m2-en, 17 kedves eladó és megannyi prémium kollekciós Nike termék várja a vásárlókat az üzletközpont földszintjén (technikailag a "középső" emelet). Kíváncsi voltam, a boltban dolgozók hogyan élték…..
Tegnap, csütörtök este megnyitott a Nike Budapest WestEnd Store! Végre eljött a várva várt pillanat, és kiderült, mi rejlik a falak mögött. Ezt persze a mi kis csapatunk sem hagyhatta ki. A nagy show 21:00-kor kezdődött egy látványos táncbemutatóval. (A szemfülesek már…..
Ha követtétek az elmúlt időszakban a blogot, akkor Henike posztjában olvashattátok, hogy nagy erőkkel készülünk az Ultrabalatonra. Az Utánfutók csapatával tavaly volt szerencsém először részt venni ezen az eseményen! 212 km – elsőre meglehetősen soknak tűnik,…..
Utánfutó blog Pont 1 éve volt... 2012.03.19 16:49:00
...amikor barátnőm, aki már előtte rendszeresen futott, rábeszélt arra, hogy menjek el vele futni. Március, jó idő, nem kellett sokat győzködni, egyből igent mondtam. Ám akkor még nem tudtam mire vállalkozom! Irány a Margitsziget! Gondolhatjátok, hogy elsőre nem bírtam, esélyem…..
Egy laza, szokásos kicsit monoton szigetkör, két "nyavalygó leány" és pár vidám srác. Innen indult minden. A két nyavalygó leány természetesen Jenni és én voltunk, a vidám srácok pedig a kedves cipőtesztes fiúk: Peti és Józsi. Jennivel úgy vonszoltuk végig magunkat…..
Nem tudom, ti hogyan vagyok vele, de nekem borzasztóan nehezemre esett az elmúlt héten ebben a hőségben cipőt húzni és futni indulni. Mindig találtam valami kifogást, ami épp fontosabb volt, mint a futás, de amikor rájöttem, hogy már alig több, mint 2 hét van hátra a TRIO-ig, a…..
Kedves jelenlegi és új Futótársak! Hogyan is készülök én (kezdő futó) életem első igazi, nagy futóversenyére,a Fuss Budapest TRIO-ra? Nos, ami azt illeti, 5 hónapja kezdtem el rendszeresen futni. Az elején elég lehetetlennek tűnt akár 2-3 km lefutása is. Barátnőm…..
Izgatott készülődéssel indult a múlt szombat este, ami nem csak a jó kis összeszokott csapatunknak, hanem a helyszínnek is köszönhető volt: Duna-part, hidak, alagút, vár... nem mindennapos látvány akkor, amikor az ember futni készül. 8 órára minden a helyére került és…..
Utánfutó blog Meggyőzni Esztit 2011.06.13 13:33:27
Dóri vagyok, 22 éves, a futás egyik friss szerelmese. Gőzerővel készülök a szeptemberi Nike félmaratonra, amelyhez edzőtársakat és csapatagokat is keresek. Ehhez remek alkalom lenne egy Futóbuli, mert itt összetalálkozhatok (összefuthatok) hozzám hasonló elszánt amatőrökkel :)…..