Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bystrica

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megítélésem szerint a horgászatnak az egyik legnehezebb műfaja a pergetés. A kezdő horgász első lépteit bizony göröngyös úton kell megtennie. Szeretném két-három bejegyzésen keresztül elmesélni, hogy miként is jutottam el a pergetők táborába, illetve milyen élmények övezték kalandos utamat. Az…..
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
Bystrica 2017.12.31 01:34:33
@FeniXecske: Attól, hogy már mentél valami kis kinai 125ös robogóval aminek a vég 100, még a többi mehet meg megy is jobban. Végsebességet meg akár, használhatod utazósebességnek is.
sörfigyelő De Helder 4.5% 2017.02.03 18:18:21
Illat: közepesen béna Hab: sűrű, lágy Szín: arany  A szájpadláson negédes, a nyelv alatt meg savanykás. Sörnek nevezni ezt erős túlzás, de nem azért mert ihatatlan, hanem mert ízében sem maláta, sem komló nem fedezhető fel. Sajnos mondhatom, ezzel az itallal precízen belőtték az olcsó édes sörök…..
Az önkormányzatok többsége lelkesen dicsekszik azzal, hogy mennyi földutat aszfaltozott le. Ez így is van rendjén, a lakosság 99,9 százaléka ezzel egyetért, ezért szavazott rájuk. De van egy pár becsavarodott aszfaltszkeptikus ellenző is (na jó rajtam kívül egyet sem ismerek, de…..