Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harpagon

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az albérlő panaszkodik a folyamatosan kellemetlenkedő főbérlőre, aki szerinte egy elromlott csap miatt zárta ki őt a lakásból. "Csináltasd meg b... meg!" felszólítás, megjelenés a munkahelyen és a kaució mellé megtartott cuccok után a levélíró segítségért kiált.…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
A névátírási illeték mértéke függ az érdeklődés módjától és az ügyintéző személyétől, mondhatná az easyJet vagy a Celebi, de nem mondja, úgyhogy a panaszos ügyfél végül egy teljes jegyár költségének kifizetése helyett a magányosan repülést választja. Alábbi…..
Egy újabb N95-ös történet, amiben Sándor kíváncsi a szoftver verziószámára, de aztán az oktondi ügyfélszolgálat miatt a végére nagyon dühös lesz. Van egy eredeti, kátyafüggetlen, nem buherált, mintaboltban vásárolt Nokia N95-öm. A magyar Nokia weboldalon szerettem volna…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
Már megint egy Nokia-kampány lágyította meg a Homár kemény páncélját (tavaly ugye három hasonló is volt). Most az N82 kapcsán sikerült kedvesen halálba alázni a műholdas helymeghatározás könyörtelen harcosait. Az aktuális kampány arca ugyanis Stavros, a fikcionális…..
A budapesti közlekedésről zajló széles körű - a világváros egészét érintő - társadalmi egyeztetés újabb megállójához érkeztünk. Már korábban is a revelációval hatott rám, hogy a - mindig érdemi és higgadt keretek között maradt - viták a leggyakrabban arról folynak,…..
Úgy tűnik, a hülyeséget már nem lehet visszazárni a palackba. A Homár pontosan nem tudja, ki, hol és főleg miért találta fel Németországban a palackozott kólássört, így a megtorló csapás rengeteg ártatlan életet fog követelni. Marci jelenti a 125 forintos kisüveges…..
A Homárnak valamiért nem szóltak, de a Velvet-kru elcsípte a Tesco új divatmárkájának bemutatóját. Míg a gazdaságos Cherokee-brand "a Május 1. Ruhagyár válasza a kínai könnyűipari előretörésre", az F&F egy szinttel feljebb pozicionálódott, de még mindig olcsó:A…..
A nőstény homárok odavannak az ingyenes termékmintákért és szeretik ha mindenfélét bedobálnak a postaládájukba (aki rendszeresen kilopja belőle a leveleket, biztos szintén örül neki), de az összefogdosott intim higiéniás termékeket ők sem szeretik. De hátha steril…..
Az RTL Klub biztosra ment, a Tv2 stábja meg szokás szerint csak imádkozott, hogy jól süljön el a dolog. A két főzős, celebes reality közül az RTL szerkesztett meg mindent matematikai pontossággal, a Tv2 meg csak felskiccelt néhány celebet az 'ahogy esik, úgy puffan' szerkesztési elv…..
C.B. azt hitte, fittyet hányhat a globális gazdasági világégésre és cipésznél próbálkozott. Vesztére. Hiába érezte a veszélyt, amikor alászállt a setét pincébe, nem tudta hova tenni a villogó piros transzcendens POZOR-feliratot: Tavaly, lévén carriebradshawsan cípőmániás,…..
Valami új divat készülődik, vagy csak a vevőkör bővítésére választotta az üzlet ezt a megoldást, mindenesetre nekünk kifejezetten tetszik a glóriás női arc és a a csókos szájú, felemás ujjas póló párosítása. Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy Mária valójában…..
Tejesember egy minőségi termék haláláról értesült közvetlenül a gyártótól. A Homár sajnálatos módon nem is találkozott a termékkel egyáltalán, csak látásból rémlik vmi. Ha van tippük kevésbé szar tejre vagy ismernek egy tuti biogazdálkodást, ne habozzanak bekommentelni.…..
Harpagon 2008.03.04 14:55:33
Nem tudjuk, az elmúlt 20 évet hol töltötte Andrea, de legalábbis meglepő, hogy egy 1200 forintos narancslevezett víz miatt írt a Fogyasztóvédelemnek, még akkor is, ha vodkanarancsot rendelt eredetileg a Dokk Caféban:2008. Február 23.-án a budapesti Mammut 2 II. emeleti Dokk Cafe nevű…..
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Mókás helyzet: halmozottan bűnös utas jelent föl ellenőrt, ami eleve nehezen állna meg egy filmbéli esküdtszék előtt. Mivel azonban nálunk nincsen esküdtbíráskodás, az élet meg nem egy film, hanem egy Homár-poszt, a felvett kérdés csak ottmarad a levegőben. Elveheti-e a…..
Nem tudjuk Barbara hogy utazik ma, de hogy nem bőröddel, az biztos. Az elromlott zippzár javíthatatlan, a bolt vissza is kapja a gyártótól a pénzt, a vásároló viszont nem, úgyhogy tőlünk vár tanácsot. Mi gyors megoldáskét a négy sarkánál összekötött batyut javasoljuk, azon…..
Harpagon 2008.02.25 16:35:15
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Harpagon 2008.02.13 16:03:41
Szerintem senki ne menjen el erre a két "próbavetítésként ez is megjárja" filmekre,mert olya Sz@r a story,hogy a gagyibb csatornák délelőtti programjai simán lepipálnák.
Többször is megkaptuk a héten ez a fotót, amiről annyit lehet tudni egyelőre, hogy állítólag egy zalaegerszegi butik ajtaján virít. Aki tudja, hogy melyiken, írja meg. Köszi! A kézírás alapján vagy kiskorú az elkövető, vagy egy élére hajtott matyóhímzés. update 18:01…..
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Bájos, táncos, bajuszos. Semmi szex, sok nevetés. Ha dj-k lennénk és nem ügyetlen, meszes pálcalábú állatok, napestig csak ezt remixelnénk. Így viszont csak összekarcolnánk a lemezeket. A film persze indiai, telugu nyelven, ami a jelek szerint tökéletes eszköz a mókás-diszkós…..
Pont csak olyan 25 évvel bukta el az instant aranybaöntést az az olasz dizájnernégyes, akik kitalálták a golyóstollra húzható étkészletet. A Din-Ink még így is hasznos lehet repülőn nassoláshoz vagy tartós irodábaszorulás esetén, bár kérdés, ki akkora élmunkás, hogy két…..