Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonoszboszi

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
Nicole Scherzingert még mindig a 'PCD-s Nicole-ként' emlegetjük, pedig annak már két éve, hogy a Pussycat Dolls feloszlott. Nicole ezután sem hagyott fel az énekléssel: 2011-ben kiadta első szóló lemezét, a Killer Love-ot. Aztán, úgy döntött, hogy segít másoknak is…..
Határátkelő Élet a Malév után 2012.10.22 06:54:00
Idén tavasszal érthető módon hatalmas vihart kavart Magyarországon a Malév megszűnése. Egy ideig rengeteg szó esett arról, hogyan tudnak majd elhelyezkedni a munkanélkülivé vált pilóták, légiutas-kísérők és egyéb szakemberek. Nos, jelentem, mai szerzőnk, Wingsfly gyorsan…..
gonoszboszi 2012.10.24 09:48:26
@Axum: aki repült valaha, annak a második mondat után nyilvánvaló, hogy kamu az egész. De egész ügyesen ír a szerző, és sok információt szerzett a műhöz. Ehhez ezúton is gratulálok! :-))
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
 "a beavatkozás után sokkal jobb lesz” (Gíró-Szász - Frankenstein doktor) Mi az a Napóleon-konyak? -kérdezte a Kádár-korabeli népi bölcsesség.  Az az ital-hangzott a válasz-amit a magyar nép választott képviselői útján fogyaszt. Azaz ők isznak, te meg szívsz. A macskák…..
gonoszboszi 2012.10.07 10:50:03
@helenA: teljesen egyetértek, és szerintem fölösleges vitatkozni olyannal, akinek a világlátása ilyen fájdalmasan ...khm...egyszerű. Van, aki értékeli a pedagógusok munkáját, és nem szeretné, ha a gyereke oktatása helyett lángost sütnének. A gondolkodó emberek körében van a presztízse a pedagógus szakmának, elég tragikus, hogy ilyen csak elvétve akad ott, ahol az életpálya-modellekkel játszadoznak.
GFG Blog A trezor 2012.10.04 07:32:36
„A kurva anyukat. Sem pókerezni, sem rakaszolni nem tudnak.” (Hajnóczy Péter: A rakaszolás)     Van egy trezor. Úgy hívják, hogy IMF. Mindig ugyanúgy nyílik.  A pénzkihelyezésnek a válságban is ugyanazok a feltételei, mint korábban. Mindegy, hogy Görögországról,…..
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
gonoszboszi 2012.09.16 09:55:07
@Luzercica: Na, azt mondom :-)
gonoszboszi 2012.09.16 10:08:49
@Luzercica: Azt, hogy pont egyszerre írtuk a tartalmilag nagyjából egyező kommentet.
Gyerekek! Szép, magyar honfitársaim!Szúrjunk ki a Híradóval! A tévében Híradó címmel csupa balesetet, gyilkosságot és egyéb szörnyűséget látunk, nap mint nap. Ez nem azért van, mert nincsenek valódi hírek, hanem azért, mert azok, akik a Híradót készítik, a szakmájuk…..
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
gonoszboszi 2012.08.02 15:25:06
Nyilván mindenki, aki kicsit is képben van a nemzetközi autósportvilág eseményeivel kapcsolatban találkozott már Bernie Ecclestone híres, vagy inkább hírhedt szállóigévé vált mondatával, miszerint „Háromféle versenyző hiányzik a Forma-1 mezőnyéből: egy néger, egy kínai…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
    Cameron Diaz Valentinoban mosolyog az amerikai májusi InStyle címlapján. (Megjegyeznénk, hogy ebben a ruhában mi is mosolyra fakadnánk!) A maholnap 40 éves színésznő az új vígjátékot  (Az a 9 hónap) promózza.. A filmben kismamát alakít, aki váratlanul…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
  Hiába, mellet villantani már nem sikk. Angelina ugye szépen előrukkolt a virgácsával az Oscar-gálán, lett is belőle mindenféle vicc. Charlize Theron ezt most sokkal stílusosabban teszi - Vogue címlapon. A májusi szám borítóját Patrick Demarchelier fotózta, a ruha pedig…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
"A Fiatal Urbanisták Tagozata egy hallgatói városépítészeti ötletpályázatot írt ki a XVIII. kerületi Béke térre, melyhez egy blogot is készítettünk, ami az alábbi linken érhető el, és minden fontos információ megtalálható rajta. A terület bejárás március 26-án,…..
gonoszboszi 2012.03.23 10:19:52
Egészen sokkoló, ahogy Gene Simmons (balról a harmadik), a Kiss magyar származású basszusgitáros-énekese az alábbi videón átváltozik profi biztosítási ügynökké, bár ő tagadja, hogy az lenne. Simmons jelenleg az általa is alapított Cool Springs Life-ot reklámozza, ahol csak…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..