Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dubitoergosum

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
dubitoergosum 2018.12.23 00:21:51
@Stussz: egyrészt nem hír, ez egy blog. Másrészt miért is kattintottál rá?
A kriptovaluta indulása óta a világ már sok drámát látott. Égbeszökő és mélybe hulló árfolyamokat. Az azonban tagadhatatlan, hogy többen megtalálták a szerencséjüket és milliomosok, sőt milliárdosok lettek. Daniel Colosi (Fotó: instagram.com/daniel_colosi)..
dubitoergosum 2018.03.25 18:24:05
@teéjesenmindegy: Durva, hogy nem csak az északi féltekén lehet snowboardozni! Nem is tudom, mit képzelnek ezek az Ausztrálok...
Vannak olyan epizódok, melyek megosztják a rajongókat, vannak szar részek, melyektől a rajongók a falra mennek, és vannak olyanok is, melyeknek írásába apait-anyait beleadtak az írók, de a végeredmény így sem lett kerek. És van a The Walking Dead hatodik évadának fináléja. Spoilerek jönnek...
Élő adás­ban ment egy­más­nak Sarka Kata és Bá­lint An­tó­nia - írja a jobboldal kicsi, savanyú Blikkje, a Ripost.hu, és a hírt persze azóta már átvette az igazi Blikk…..
dubitoergosum 2015.08.15 08:18:24
@fektoh: mondjuk én oszlopsógornak ismertem az ilyesmit
Azt mondják, hogy a napszemüveg öltöztet. És ez valóban így van, hiszen bár nagyon fontos a funkciója, főleg így tavasszal és nyáron, azért egyáltalán nem mindegy, milyet választ az ember. A jó napszemüveg ugyanis kultikus darabbá válhat, ahogyan az megtörtént számtalanszor a…..
dubitoergosum 2015.05.06 11:35:36
Többszöri unszolásra sem válaszolt a Hír Tv kérdésére Deutsch Tamás, amikor a csatorna munkatársai egy sajtótájékoztatón azt próbálták megtudni, hogy mennyibe került az internetről szóló nemzeti konzultáció honlapjának, az internetkon.hu oldalnak készítése. Mint azt…..
dubitoergosum 2015.02.19 23:44:16
@a keresztényeket bántani tilos: én sem találok erre vonatkozó információt..
Top 100 album of minden idők, mielőtt meghalsz, ezeket hallgasd meg, mérföldő a nemzetközi/magyar rock történetében, stb. stb. // // Pedig attól mérföldkövek, mert valami véleményformáló kitalálta, de amúgy senki nem meri bevallani, hogy nem érti őket - sőt: esetleg…..
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
A Blikk kijelentő módban fogalmaz, mi óvatosabbak vagyunk, mert minket fel szoktak hívni a tévéből, ha nem pontos infó alapján írsogálunk mindenfélét. A lényeg, hogy a bulvárlap infói szerint a január 26-án induló Való Világ-széria (immáron a hatodik) műsorvezetői posztjára…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..
dubitoergosum 2013.11.06 19:26:36
@Attila1234: mondd, te hülye vagy?
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
dubitoergosum 2013.08.08 01:08:11
@Tommmyka: egyrészt nem mondtam, hogy nincs semmi bajom azzal, ha baszogatja valaki, másrészt nem baszogatja senki, egy srác képet/videót készít róla. egyébként nekem személy szerint tetszik, hogy Axl megtehette azt, hogy leszarja az egészet, otthagyja a koncertet a picsába, mert felidegesítették. mondjuk ha ott lettem volna, kifizettem volna a belépőt, biztos máshogy látnám, de eltölt egyfajta elégedettség érzés, amikor földhözbassza a mikrofont, ami magában több tízezer forintot ér :))
amúgy meg arról volt szó, hogy melyik zenész a legparasztabb. hát ha objektíven nézem, számomra az, aki otthagyja a bulit, mert fotózzák, az nagyobb picsa, mint aki bevág egy nőnek, mert az köpködi, dobálja, leönti. ja, nagyobb picsa, de lehet, hogy nem nagyobb paraszt, így belegondolva. namindegy. látom, te arra hajtasz, hogy lekörözd az összes cikkben említettet.
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
dubitoergosum 2013.07.24 22:21:27
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: Istenem, az a legszánalmasabb, aki töröl bárkit az ismerősei közül bármilyen poszt miatt! Az arcába is megmondod, hogy "nem vagy a barátom"?
Egyrészt ha valaki direkt dühös a másikra, aki örül valaminek, ha valakinek meg kell magyarázni, hogy miért örülhet egy másik ember olyan dolognak, amihez semmi kézzelfogható köze nincs, ott nagy baj van.
Az empátiahiányon, EQ gyengeségen kívül ráadásul azt is bemutattad, hogy mennyire nem értesz az általad használt közösségi portálhoz. Pár kattintással ugyanis bármelyik ismerősödnél be tudod állítani, hogy milyen posztokat láss tőle (azt is, hogy semmit). Miért hiszed azt, hogy menő itt kiírni, hogy hány embert töröltél?
Ahogy @Fenimore mondja, annak a tizenhétnek tettél szívességet.
dubitoergosum 2013.07.25 03:35:04
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: ki sértődött meg? mármint rajtad kívül. vagy miért is törölted azokat az ismerőseidet? (mondjuk eleve minek igazoltad vissza őket (urambocsá' minek jelölted be)?)

az empátiahiányra nem az utal, hogy nem érdekel, mi történik az angol királyi családban, hanem az, hogy (baromartz-cal egyetemben) nem vagy képes felfogni (vagy elfogadni?), hogy ennek valaki csakúgy örül.

vicces egyébként az egész. ki vagyok én, hogy nekiállsz védekezni, magyarázkodni? éppenséggel pont te vagy az, aki komolyan vesz, legalább annyira, mint én magamat. nem vagy egy kicsit feszült?
Kontár Komlókutató Corvinus Rex 2013.06.11 23:10:52
magyar ízesített világos sör A KK próbál lépést tartani az üdvös magyar kisüzemi sörreneszánsszal és egyre emelkedő arányt szentelni kritikáiból az új hazai sörökre, mégis jelentős adósságokat görgetünk magunk előtt. Nem írtunk ugyanis még egy csomó olyan…..
dubitoergosum 2013.06.14 17:09:58
@dr. dodó: „Ez tekintélyes összeg, és remélem, hogy az emelés a következő évre is elegendő lesz, és 2014-ben stabil marad az ár”

biztosan csak a fordításnál csúszott el valami, de ez így úgy hangzik, mintha Dieter Reiter arról beszélne, hogy az idei bevétel a jövő évi Oktoberfest kiadásait is fedezi remélhetőleg :)))

amúgy ez az összeg azért ennyi, mert amúgy ingyenes a rendezvény és ebbe kalkulálják bele rengeteg fellépő gázsiját, a szervezők-lebonyolítók gázsiját, meg a fesztiválhangulatot, vagy Németországban egyébként is drágák a sörök? mennyi odakint mondjuk egy üveg Erdinger, vagy hasonló kaliber a bótban?

ja én is bocs az OFFért
dubitoergosum 2013.06.15 16:21:43
@alehunter: csóró egyetemista vagyok, ezért inkább megveszem a boltban feleannyiért a sört, minthogy fizessek azért, hogy valaki kitöltse és kihozza nekem. nem mellesleg van egy rossz, de tapasztalatból táplálkozó előítéletem a csapolt sörökkel szemben. valamiért azokban szinte mindig kevesebb a szén-dioxid, de több a víz.. őszintén szólva soha nem értettem azt, hogy miért drágább a csapolt sör, mint az ugyanott, ugyanabból a sörből kapható üveges.
Érdekes időpontban érkezett be egy Huffington Post cikk a Facebook oldalunkra egy like-olótól, amely egy neurobiológiai előadásról szól, és arról, hogy felvetették, a radikális, fundamentalista hitet betegségnek lehetne nyilvánítani, és lehetne gyógyítani. Érdekes, mert épp az…..
dubitoergosum 2013.06.07 02:06:09
@zsírmalac: összemosod az ateizmust az antagonizmussal!
dubitoergosum 2013.06.07 02:07:31
@dubitoergosum: vagyis az agnoszticizmussal, na, két sör után nem megy olyan könnyen :)
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
dubitoergosum 2013.06.05 09:04:14
már eddig is poén volt olvasni a kommenteket, de öregem,
@Óz, a nagy varázsló: te nem vagy semmi!
egyrészt hogy a faszba jön ide az, hogy mennyit adtak el a Bibliából (tudom, hogy mások is említették, de teljesen más vonatkozásban)? seggbekúrt egy pap nyolcévesen, és így próbálod feldolgozni, vagy mi?

másrészt a capiche-t nagyon csúnyán benézted!

ugyanazon a szinten vagy, mint Neo, legfeljebb jobb helyesírással. pont annyival vagy értelmesebb nála, hogy nagyobb hülyét csinálj magadból
és igen, a "demagógozás" is ugyanolyan demagóg
dubitoergosum 2013.06.06 17:20:04
@Óz, a nagy varázsló: nem, csak megörültem, hogy végre van valaki, aki meg tud érteni!
német barna baksör Elmúlt ugyan a karácsony, továbbra is tart azonban a Starkbierzeit, ahogy az alkoholista németek mondják, olyan sörök fogyasztását értve a fogalom alatt, mint például mai Paulanerünk. A különféle egyházi hangzású nevekkel aggatott izmos dupla-, tripla-,…..
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
dubitoergosum 2013.05.22 15:31:56
@GG81: vhol le lehetek maradva, de hol írja azt a kerékagy, hogy mekkora királyság, amit ezek a srácok csinálnak?
német szűrelten barna rozssör Blogunk ma eltávolodik megszokott, vagy beszerezhetetlen, vagy mindenhol beszerezhető sörök között váltogató protokolljától és egy, a Paulaner Sörház értékesítette, mégis határozottan különleges sörrel lép elő - egy, a XVI. század…..
dubitoergosum 2013.05.21 14:47:52
@sajt: jó neked! én épp most kóstolom. azt hittem, nagyobb lesz a különbség a búzasörökhöz képest. talán kicsit édesebb, kicsit olyan "löwenbrau-s", de pl tiszta olyan banános illata van, mint a búzáknak. a szénsavassága majdnem jó, de én minden sörnél kevésnek érzem :), lehetne testesebb, szvsz kicsit jellegtelen, de lehet, hogy csak azért érzem így, mert mint rozs, különlegesebbre számítottam. jó kérdés, hogy lesz-e lehetőségem itthon más rozsokkal összehasonlítani..

@Revok: azért az túlzás, hogy a legjobb, én nem ittam még sok mindent, de azért van pár sör, amit elé tudnék tenni. persze ízlések és pofonok. az tény, hogy nem rossz sör
német szűretlen barna búzasör A Paulaner, mint egy sznob, csúcsbudai sörház üzemeltetője, vagy mint a távoli, meseszerű Bajorország nagy sörfesztiváljának vezető ereje, sok magyar fejben jelenti a Nyugatos, Irigyelt Csúcsminőséget, azt a fajtát, amit például a kora…..
Magyarország söripara meglehetősen alulfejlett és homogén, és az elmúlt pár év üdvös változásival együtt sem evidens, hogyan lehet valódi érdekességeket találni. A legtöbb élelmiszerboltban például általában vannak a magyar alapmárkák, egy jó adag külföldi sör (aminek viszont egy jelentős részét…..
amerikai stout Még valamikor januárban kerestük, mely Csakajósör-tételek képviselik a legjobb ár-érték arányt az angolszász 0,66-os kiszerelésűek közül, amikor feltűnt a Great Divide Yetijének kakaóbabos-barrikolt változata. Akkor sajnos lyukra futott a KK, ugyanis egy…..
dubitoergosum 2013.05.04 02:05:33
@pif: sőt, a tölgyfán termett!
belga szűretlen világos búzasör     A Grand Cru (tükörfordításban ’nagy nyers’) a brand erős verziója, olyan búzasör, amit igencsak alkoholra erjesztettek, valamint ehhez kapcsolódóan izesítették is pár leffés fűszerrel, mint a curacao, például. Nagyon trükkös…..
A szombat délelőtt egy szokásos (remélhetőleg ez a jelző a későbbiekben is megmarad) focival kezdődött a delfti Casino mufun. Egy sebtében összeállított Dél-Amerika – Európa rangadót játszottunk, a cseh, holland és 2 magyar játékosból összeálló Európa-válogatott végül…..
Egy nappal tovább tart majd jövőre a Fishing on Orfű. A június 19-22 között megrendezésre kerülő fesztivál első napja ugyanis a Kispál és a Borz előtt tiszteleg majd. A rendezvény nagyszínpadján aktuális magyar zenekarok szólaltatják meg a 2010-ben feloszlott együttes –…..