Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maskep

0 bejegyzést írt és 1663 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzet Sportolójánál jobb helyen lesz a 200 milliárdos vagyon, amit életjáradék formájában kap majd meg - közölte az NGM. „Keresve sem találhatnánk alkalmasabb embert a magánnyugdíjpénztárak pénzének tárolására, mint Schmitt Pál. Igaz, nem is kerestünk” - indokolja…..
Mivel a NAV elnöke vezeti saját maga ellen a vizsgálatot, ezért az első meghallgatáson is saját magát kérdezte Vida Ildikó. Megszereztünk néhány részletet. - Miért nem mondtam el azonnal, hogy kitiltottak az USÁ-ból, amikor megtudtam?- Én elmondtam, de hiszen tudom.- Ja,…..
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
Nemzetközi szakértők dolgoznak a seggszáj eltávolításán. „Nem kívánjuk visszavonnni a tervezett netadót” - nyilatkozta az MTV Ma reggel című műsorában szerdán Németh Szilárd a kormány nevében. A köztévé adását ekkor azonban meg kellett szakítani, ugyanis többeket…..
Bár az esélyesek között tartják számon, nem lehet ott Orbán Viktor tanácsadója New Yorkban a nyugdíjas-bántalmazó világversenyen. A miniszterelnök tanácsadójának nyilatkozata szerint betegség miatt kell elhalasztani az amerikai utat. A szakmai sajtó egyöntetűen sajnálatát…..
maskep 2014.10.21 08:25:58
@na__most__akkor: Szijjártó Péter, Magyarország Nem.Egy.működő külügyi és külgazdasági minisztere, már kétszer is feltölthette volna a medencéjét abból a sóderből, amit korábban, szóvivőként összehordott. De nem akart hivalkodni.
Az ötletre lecsapott a közmédia, Jáksó László készítheti a sorozatot. „Rengeteg gratuláló üzenetet kaptunk már a sötét kép alatt, stabil 38%-os közönségarányt értünk el vele, alig egy órával később pedig az MTVA bejelentette, hogy megvenné a jogokat, mert hatszor…..
Az albánok után a kazahoktól is elhoztuk a három pontot a Barátságos Meccsek Világbajnokságán Történelmi, 3:0-ás győzelmet aratott a magyar válogatott Kazahsztán ellen a tegnapi barátságos mérkőzésen, ami a Barátságos Meccsek Világbajnokságának második mérkőzése…..
maskep 2014.06.08 17:21:50
maskep 2014.06.08 17:23:52
@kittrabi: Egyébként tényleg bunda volt... Góllövésben Kazahsztán-Magyarország 2:1...
„A pitiánerség új világcsúcsa.” – ezzel a kommentárral ajánlotta ki szombaton a 444 a Facebookra a hírt, miszerint építkezés miatt elkordonozták a Madách téren az Együtt-PM vasárnapi eredményvárójának helyszínét. Az Együtt-PM is hasonlóan értékelte a…..
maskep 2014.04.21 07:45:41
@bádogos: Igen, ez lett volna a másik észrevételem... De Turul egyéb megnyilvánulásaiból kiderült, hogy az Együtt-PM becsmérlése nála nem következtetés, hanem kiindulópont...
maskep 2014.04.21 08:00:21
@miketbeszéltek: ...Akkor miért?... Ezt nem értem: Látod, érted és elítéled a nyilvánvalóan büdöskomcsi módszereket, akkor miért mindkét ikszed mégis a Fideszé? Nem miért nem a "másik" büdöskomcsiké, vagy egyáltalán valakié, csak miért a Fideszé, és ráadásul miért mindkettő?... Könyörgöm, értelmes arcnak tűnsz, magyarázd el, mert beletörik az agyvelőm!...
maskep 2014.04.21 08:13:45
@tevevanegypupu: Magyarországon vagyunk és itt két kamupárt van, (már a százharminchét nullszázalékoson kívül) amelyiknek a hatalmon és a konkurrensei kinyírásán kívül nincs más célja programja: Az egyik az MSZP, a másik a Fidesz...
A 444 igazán kifinomultan értelmezi az ukrán eseményeket olvasói számára. Előbb csak Ukrajna EU-s szomszédai számláltattak meg és találtattak háromnak, majd maga Bede Márton térdepeltette kukoricára Orbán Viktort Az ember, aki a szomszédod hullájából is politikai hasznot…..
maskep 2014.02.25 05:46:40
@Horgos Eszter: "Az IMF hitelről jól tudjuk, mit jelent..." - Igen tényleg kéne tudnunk. Olyan hitel, aminek a felhasználása gazdasági ésszerűséghez van kötve. Izland nem kapott mástól, csak az IMF-től, mára ott gyakorlatilag vége a válságnak. Lettország nem akart orosz baráti hitelt (csak ők tudhatják, miért nem), idén január elsején vezették be az eurót. Leszögezném, hogy 2009-ben mindkét ország nagyobb válságban volt, mint Magyarország...

Pont ugyanolyan idétlen demagógia az IMF-ezés, mint az, hogy a kárpátaljai magyarok érdekeit szolgálja egy önkényúr seggének az utolsó pillanatig való feltétlen kinyalása... Azaz nem egy, hanem kettő önkényúr, ha Putyint is beleszámoljuk. És akkor a magyar egybites rezsiharcosok Orbánját még meg sem említettük, aki a magyarok érdekeiért kész harcolni a fél világgal az utolsó csepp véremig, de a magyarok érdekeiért kész tövig szétnyalni diktátorok bűzös seggét. És ebben nincs semmi esztelen ellentmondás egy rezsiharcos számára..,
Az, hogy a testem felett én rendelkezem, az egyik legnagyobb téveszme – mondta a Mandinernek Olaj Anett, az abortusz.hu alapítója és szerkesztője. Anett maga is átélt egy abortuszt, majd sok évvel később megtért és családot alapított. Azóta küldetésének érzi, hogy elmondja,…..
Csütörtökön reggel kiújultak az összecsapások Kijevben a tüntetők és a rendőrök között. Számos forrás számolt be arról, hogy rendőrségi mesterlövészek éles lőszerrel lőttek a demonstrálókra és a sebesülteket szállító mentőkre. A Kossuth Rádió délután 2 órakor…..
maskep 2014.02.22 03:54:25
És íme, a videó:

m.hir24.hu/hirek/kulfold/A-legjobb-video-amit-eddig-lattunk-a-kijevi-pokolbol

És ha valaki mégeccer azon sopánkodna, hogy miért maradt el 1990-ben a forradalom, az Menjen ki a Majdan-térre! Bármelyik oldalon, bármilyen ruhban is lenne ott, nagy eséllyel lőnék le innen vagy onnan, vagy rugdosnák a fejét, a földön fekve...
Most zavarodnak majd össze Magyarország, illetve a magyar kormány barátai és ellenfelei. Az európai Zöldek – igen, Cohn-Bendit és társai – a magyarokat is elővették most indult imázskampányuk során – pozitív üzenetek megfogalmazására. Az asszonysággal és az alatta…..
  Gyurcsány Ferenc újra az ellenzéki fedélzeten, mi több, lassan a hajóhídon, a kormányosi és kapitányi posztok felé kapaszkodva. Lassan, megfontoltan, türelmesen. Megtanult várni. Hiszen lassan öt éve lesz, hogy dicstelen epizódok közepette lemondott a miniszterelnökségről,…..
Hétfőn a pártok megkezdték az egyéni jelöltállításhoz szükséges, jelöltenként 500 aláírás összegyűjtését az e célra szolgáló ajánlóíveken. Többen már be is jelentették, hogy megvannak a szükséges ajánlások. Az új választási törvény alapján „pártlistát az…..
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
maskep 2014.02.18 19:20:36
@maxval a gondolkodó birca: Ha a történelemkönyv alatt a cezaromániások szoborparkját érted, akkor igen, Orbán a leginkább önmaga késői emlékeztetétől hatódik meg... De az, hogy a pénz nem önmagáért érdekli, hanem a hatalomért, még nem jelenti az, hogy ne ő lenne jelenleg Magyarország legsunyibban és legkorruotabban gazdagodó embere...
maskep 2014.02.18 19:26:15
@Szarvas Norbert: Igen, mintírtam, részben igaz minden pártra. Tökélyre lúgozva viszont az összeset maradéktalanul csak Orbán tudja - és akarja...
Debreczeni József vitatható, bár igen kényelmes módszerekkel igyekszik leleplezni az orbáni állam üzelmeit. A kalandos karriert (MDF, MDNP, Orbán-tanácsadás, Orbánból való kiábrándulás, MDF, Gyurcsány-rajongás, DK-alelnökség) bejárt közíró-politikus jó érzékkel a kampány…..
maskep 2014.02.15 21:30:40
@pityipalkó: Világ életében liberális konzervatív politikus volt. Nem ő váltott köpönyeget, nem ő lett a Liberális Internacionálé alelnökéből szabadelvűséget szidalmazó önkényúr...
maskep 2014.02.17 10:46:06
@aszekelyek: A liberalizmust hívják szabadelvűségnek... A kifosztásunkat meg NER-nek...
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
maskep 2014.02.16 19:42:39
@holl gold: A munkásőrök jellemzően a békemnet élén masíroznak, immár oda, ahova régen is: Moszkvába. Csak szólok...
maskep 2014.02.17 10:18:21
@maxval a gondolkodó birca: Ne vígasztalgassad magad a bircaságod miatt...
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
maskep 2014.02.07 16:52:15
@maskep: sikeres tanácsokat adott...
maskep 2014.02.07 16:54:13
@lost hope: A TV2 jobban teljesít!...
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
maskep 2014.02.07 16:30:03
@Tompó: Nem, hanem hiteles dokumentumként hozta nyilvánosságra.
maskep 2014.02.07 16:31:34
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
maskep 2014.02.02 17:04:12
@algi80: Nekem ojjan konkrét forrásom van, ha azt megmutatom, magát elviszik! (Markos-Nádas után, szabadon)... De nem mutatom meg, csak beleszarok a ventillátor a, úgy név nélkül. Eztet híjják civil összefosás kurázsinak...
A davosi Világgazdasági Fórum résztvevőitől azt kérte, hogy: "Arra kérlek benneteket: biztosítsátok, hogy a javak szolgálják, ne uralják az emberiséget” És a hír, ami csak érintőlegesen kötődik a témához: Újra elrendelték a letartóztatását Nunzio Scarano…..
maskep 2014.01.22 17:04:19
@Mária: Erre emlékeztetett...
Szóval a Vastagbőr blog egyik kommentelője kiderítette, hogy amikor pénteken megírtuk az M1 Híradó hirtelen jött mémérzékenységét, elhallgattuk a legfontosabb részletet. Nemcsak a köztévé, hanem a Kossuth rádió is leadta ugyanazt a válogatást. Igen, az a Kossuth rádió, ahol…..
maskep 2014.01.13 08:30:06
@Az evolúciót szines rajzok bizonyítják!: Hogyne vóna "sajtószabaccság" A kösszmédia is szabadon bemutatja azt a német, amit szabad neki... De ha szabad, akkor muszáj is ám!... Nem úgy, mint azt a jelentéktelen néhány száz német a Magyar Krónikáról. Na ja, kérem, azok se viccesek nem vótak, se aktuálisak De ezek most igen... Megírom!...
maskep 2014.01.13 08:32:21
@maskep: (A prediktív szövegbevitel monnyolle... Nem német, hanem MÉMET!...)
A legtöbbet hangoztatott érvelés ma a Fidesz közvélemény-kutatások szerinti töretlennek tűnő vezetését tekintve, hogy a jobbközép pártnak nincs megfelelő kihívója. Ennek több oka is van: a baloldal töredezettsége, az erős vezető hiánya, az MSZP–SZDSZ-kormányok…..
maskep 2014.01.10 10:15:43
@maskep: ..."az egészségügy privatizációjáról" is népszavaztunk. Ezt a kérdést a - magát a kádári MSZMP egyetlen hiteles utódpártjának tartó - Munkáspárt kezdeményezte, amit a Fidesz és Orbán Viktor is teljes mellszélességgel támogatott.

A népszavazás eredménytelen lett mindkét kérdésben, de még a "kórház lenyúlás" kérdésében is viszonylag több szavazatot kapott a Fidesz által támogatott álláspont, mint az állampolgárság ügyében.

Nem sokkal ezután volt Orbánnal egy interjú, talán a Kissuth Rádión, ahol levonta a tanulságot: A magyarok nem gerjednek a nemzeti demagógiára eléggé, kizárólag szociális demagógiával lehet mozgósítani. És 2004. december 6. óta a Fidesz a legbaloldalibb retorikát ötvözi a leggusztustalanabb operettnemzeti külsőségekkel.

Szolomayer Balázs írása méltatlanul feledkezik meg a 2008. előtti időkről, pl. a 2006-os kampányban, a 13. havi nyugdíjra tronfoló 14. havi nyugdíj-ígéretről. Az persze más kérdés, hogy az még a 2006-2007. során folyamatosan demoralizáló utcai zavargások előtt volt, és Orbán (kormányzati, majd ellenzéki stílusa és módszerei miatti) elutasítottsága még elnyomta a szirénhangokat...
Albert Einstein szerint: "A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Hazai Darwindíj-várományosaink mintha igazolni akarnák ezt a tételt, a józan ész és minden figyelmeztetés ellenére addig kísértik a sorsot, amíg fel…..