Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JamesFord

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hisztizik??? Én biztos fognék egy poharat, és leönteném vízzel!” Bárcsak annyi pénzem lenne, ahányszor ezt és ennek a "jó tanácsnak" a különböző verzióit hallottam! Most elmesélem nektek, milyen volt az, amikor az ovisom képen öntött egy pohár vízzel. Igen: ő engem. Az ovisom úgy 20 hónapos kora…..
JamesFord 2018.06.21 13:42:54
@SZPIITII: Ez a legjobb példa volt. Én is pont ilyen gyerek voltam. Anyám otthagyott vasalás közben, de a lelkemre kötötte, hogy ne nyúljak hozzá, mert forró.
Természetesen hozzányúltam és bégettem, mint a szamár, hogy rohadtul fáj.
Tökéletes példája annak, amiket ide idézgettem pedagógiai anyagokból, hogy a 3-7 éves korú gyerekek még ezen az értelmi/fejlődési szinten vannak és ezzel nincs semmi baj, ez a fejlődés része.
JamesFord 2018.06.21 14:35:15
@Shutimanó: Pedig szakirányú végzettségem van, nem véletlenül idézgetek és hivatkozok tudományosan bizonyított álláspontokra és nem véletlenül szívügyem ennyire a gyermek.

Te vagy az, aki a számba ad dolgokat és teljesen figyelmen kívül hagyja amit mondok még akkor is, ha direkt kiemelem nagy betűvel. Egyszerűen nem érted, nem is akarod megérteni, nem is érdekel, hogy más mit mond, csak mantrázod a saját, betanult szövegedet, amit valaki egyszer elhitetett veled. Csak azt hallod meg a mondandónkból, amit meg akarsz hallani, hogy utána kontrázhass, hogy micsoda gonosz dolog gyereket verni. Több hozzászólásban is írtak remek nevelési eszközöket, ami mellőzi a pofonokat, amikre helyeseltem is, hogy nagyon jók, téged ez sem érdekelt. Mindenki rossz, aki valaha egyszer hozzáért a gyerekéhez.

Külön fantasztikus, ahogy saját magadat égeted be azzal, hogy azt kérdőjelezed meg, hogy a gyerek miért nem tudja megvédeni magát. ??? Talán pont azért, mert neki megtanították, hogy másoknak fájdalmat okozni szemétség. Ez az, amit a többiek kegyetlenül ki is használnak.
JamesFord 2018.06.21 15:12:59
@Mattersdorf: Hú ez most nagyon random és nagyon nem ideillő komment volt. Szexről beszélni egy gyereknevelési cikk alatt. Az brutális.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
 Ismételten elnézést kérek a 9gag vízlejért...
Az író-producer D. B. Weiss szinte csak annyiban különbözik a tipikus vékony, szakállas, tetovált fantasy geekektől, hogy a Trónok harca tévésorozat fő kreátoraként egy szerepjátékos csapat helyett több száz filmgyári munkás issza a szavait, és nem csak a kalandvégi…..
Michele Clapton, a Trónok harca jelmeztervezője korábban szinte csak XX. századi romantikus filmeken és drámákon dolgozott (az angol polgárháború idején játszódó Az ördög szeretőjét kivéve), így óriási szakmai kihívásnak érezte, hogy vezető dizájner lett egy fantasy…..