Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mézgaúr

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
mézgaúr 2011.10.17 10:53:51
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
Végre jött egy hír, amire a magyar lakosság évek óta vár: a bíróság 3 évre visszamenőleg tisztességtelennek minősítette, és emiatt érvénytelenítette az egyoldalú szerződésmódosításokat, amiket a Partiscum Takarékszövetkezet hozott ügyfelei kárára:Az ítélőtábla…..
mézgaúr 2011.09.15 14:47:31
Hajcsatok Féltékeny macsók 2011.08.31 14:25:00
Külföldi kapitányt nevezett ki a női válogatott élére a kéziszövetség. Szánalmasan reagált a hírre a magyar edzői szakma krémje. A Nemzeti Sport szerdai számában hét szakembert kérdezett meg a női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, a norvég Karl-Erik Böhn…..
Érti a Homár, hogy a telefontársaságoknak csak nyűg ez a sok vacak kínai telefon, de ha már ők is árulják ezeket, és képtelenek megjavítani, tényleg csak az ő érdekük lenne, hogy ügyfeleik tudjanak is velük telefonálni. Ja, nem, még az ügyfelek érdeke is lenne! Tavaly…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
mézgaúr 2011.07.13 15:33:18
@Autos: de kemény vagy :DDD
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
Kasza Tamás jedi mester után újabb szcientológus szakított a marketing hagyományos eszközökkel.T. Zoltán weboldalán on-line videókészítési szolgáltatásait reklámozza igen sajátságos módon. A kockásing-farmer-mezítláb kombináció mellett az akcentus is igencsak…..
mézgaúr 2011.06.23 13:50:20
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
mézgaúr 2011.06.22 15:13:52
Bborsi leleplezi a nagy magyar igazságot: mindenki szarik bele mindenbe, és még egy nyomorult összeesküvés sincs. Alig egy év alatt sikerült elérnie, hogy ne a tévesen kiszámított összeget kapja a gyerek után, sőt visszamenőlegesen is kártalanítják. Egyszer talán, mert a…..
mézgaúr 2011.06.22 09:06:04
@Horváth Lajos: mindig sírok a kommentjeiden :DDDDD
Bár a Telenor már a hipergyors mobilnetét reklámozza, hogy augusztustól mindenkinek leszakad a feje tőle, Mihály Balatonlellén visszapottyant a 90-es évekbe, amikor az ember egy nagyobb oldal letöltése alatt ki tudott teregetni:Kedves olvasó, én már kifizettem a magam 10.000 Ft ját a…..
mézgaúr 2011.06.16 10:07:48
Mivel ez egy autós blog, szép számmal kerülnek be az autó kontra kerékpár ellentétet az előbbi szemszögéből leíró posztok. Legtöbben közülünk talán elfogultságból is úgy látjuk, hogy a biciklisek szabálytalanabbak. Van mind a két félből bőven ilyen és olyan is, bár míg…..
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
A Homár őszíntén sajnálja a rengeteg T-történetet, de még így is kábé csak minden harmadik kerül a blogra. Biztos túl sok az előfizető, mert a határtalan debilitás, amit a túlterhelt/kialvatlan/boldogtalan/akármi ügyfélszolgálatos kollégák csinálnak, az leginkább a…..