Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budapesti Szeretkezési Vállalat

0 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja leltem rá gépemen újra erre a szép fotóra, ami egy Tu-144-est ábrázol Ferihegyen. Itt az idő, hogy megismerjük egy kicsit közelebbről is ezt a repülőgépet, aminek fotóját először a DELTA című tudományos műsorban láttam a műsorvezető, Kudlik Júlia háta mögött. A szovjet szuperszonikus…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.06.09 23:29:51
@Sam. Joe:
Jaja, ott volt pl. Ciolkovszkij, a nagy náci rakétafejlesztő.
Minden bizonnyal.
Mi az, amit érdemes tudni a szőrös kis kedvencekről, de eddig elkerülte a figyelmetket? Az alábbiakban pár pontban összeszedtem, mi az, aminek ismerete szerintem elengedhetetlen a "hatlábúaknak" Ezeket jórészt a saját bőrömön tapasztaltam, tanultam meg, sokszor nem kis…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.11 03:53:26
@vacsad:
Mondjuk Csányi bácsi jó arc, de egy csomó baromságot ír a kutyás könyveiben. Túlságosan nagyra értékeli a kutyákat. Gondolom, gyereke nincs, azért.

@Mészáros Laci:
Nem gazember, nem is buta gyerek, csak szeret provokálni (vagy mondjuk így, kicsit érdes a humora).
Szerintem azon röhög, hogy a hozzád hasonlók felhúzzák rajta magukat.

@nklttbny:
"Egy szava nincs, rohan, kezét lábát töri,"
Te, ha keze is van, az vagy gyerek, vagy majom lesz, nem kutya.
Egyébként máskor mennyi szava van? És milyen nyelveken beszél?
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.11 04:04:13
@Lord_Valdez:
Mese.
A farkasok bizony követik a vezért, ami egy rangidős nőstény, nem hím.
Megbeszélik? Ne röhögtess, a végén még kiderül, hogy business planeket írnak Excelben.

@nklttbny:
A vezért senki nem hívja ki a farkasfalkában, mert a vezér egy idősebb nőstény. Amire (és NEM aKire, mert az aki, az kizárólag ember lehet) az alfahímek is hallgatnak.
Tudom, sokáig másként képzelték el a farkasfalka felépítését, de a tudomány fejlődik.

@Androsz:
Érdemes elolvasni Fekete Istvántól a Bogáncsot, hogy tanítja meg az öreg pásztor a kiskutyát szóra hallgatni.
Ő ugyan nem volt etológus, de elég sokat mozgott paraszti környezetben. Igaz, ott nem családtagnak tekintették a kutyát, mint mostanság sok barom, hanem csak kutyának. Valahogy normálisabb volt az emberek értékítélete.

@csika7:
Használj néha vesszőket. :-)
Ami a sérült kutyákat illeti: nem volt ám akkora hülyeség kb. 100 évvel ezelőttig a természetes kiválasztódás. Embert-állatot beleértve.
Elnézést.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.11 13:05:40
@Lord_Valdez:
Ja, a farkasok arcát,,, A farkasnak pofája van.
Egyébként izgi lehetett velük futni, és nézni az arcukat, gondolom, a farkasok külön tekintettel voltak az ezt nézőkre.
Röviden: baromság.

@vacsad:
Világhírű etológus is tud baromságokat írni.
Egyébként leginkább hazánkban világhírű.
Nem mellesleg az etológia kb. annyira komoly tudomány, mint a pszichológia meg az asztrológia. Szóval inkább ne hivatkozzunk rá, ha nem akarjuk, hogy kiröhögjenek azok, akik gondolkodni is tudnak.
Március közepén érkeztem tehát Reykjavikba. Izland nemzetközi repülőtere a várostól 100 kilométernyire fekvő Keflavikban van, még az 1990-ig itt állomásozó amerikai hadsereg építette. A repülőtereken általában elválasztják az érkező és induló utasokat. Itt ez nem így történt. A gépből kiszállva egy…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.10 21:06:44
@Tudományos libsizmus:
Nem.
Élelmiszerboltban nem lehet kapni.
De van külön alkoholbolt, mint a többi észak-európai országban.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.10 21:07:51
@Tudományos libsizmus:
Ja, mert gondolod, hogy a krimik a valóságot festik le?
Ezek szerint van fénysebességnél gyorsabb utazás meg fénykard?
Vagy te nem láttad a Csillagok háborúját?
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.04.11 02:37:26
@fecundus.balbus:
Nem, csak nem szeretem a hozzád hasonló, maguktól rettentően elszállt, de valójában földbuta idiótákat.
(Mit lehet mondani arra, aki nemhogy írni, de másolni sem tudott megtanulni?)
Kezdjük a legelején! Kanpai annyit tesz: egészségedre. Az Izakaya szó leginkább egy olyan pubot, sörözőt, bisztrót jelent, ahová egy kemény munkanap után betér az ember kicsit leereszteni, meginni egy jó italt és elfogyasztani egy kellemes, de korántsem feszélyezett vacsorát. A…..
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
A politikus ezt írja egy Facebook bejegyzésében: "Lehet, hogy örülnöm kellene, hogy Simicska leügynöközte Orbánt, de nem örülök. Az ember legszívesebben elfordítaná a fejét, mint amikor valami gyomorforgató látvány kerül elénk. Olyan, mintha két sáros vaddisznó betörne a…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 02:40:37
Ami meg Lendvait illeti, fiatalabb korában kifejezetten a normális MSZMP-sek táborába tartozott.

Volt valamikor 1981-ben egy tatai zenésztanácskozás, ahol az akkori menő zenészeket a rockeznében mutatkozó "az anarchikus, ellenőrizetlen, lázadó, "társadalomellenes" törekvések" (Bizottság, URH, Beatrice stb.) miatt, és Bródy pl. simán eljátszotta azt, amit velük szemben 20 évvel korábban az akkori zenésztársadalom: simán megtagadta a közösséget a nevezett zenekarokkal.
Bródy pl:
"Itt hivatásos előadóművészi engedéllyel rendelkező zenészek ülnek, s a Tóth elvtárs által említett rossz példák alanyai nem tartoznak hozzánk. Sem az URH, sem az Orgazmus, sem a Bizottság."
(Az Orgazmust mondjuk nem tudom, miért sorolták ide, egy teljesen ártalmatlan jazz-rock zenekar volt, ami akkor már évek óta nem is létezett.)
Az egyetlen ember, aki kiállt ezen lázadó zenekarok mellett, nem más volt, mint KISZ KB kulturális osztályának vezetője, név szerint Lendvai Ildikó:
"Ha nagyon keményen fogalmazok: a KISZ és a mostani felnőtt nemzedék nehezen ért szót a mostani tinédzser generációval. Erről nem a tinédzser generáció tehet."...
"Amikor a kultúrpolitika figyelmébe ajánlottuk, hogy itt művészetről van szó, amivel művészetként kell bánni, hogy itt olyan értékekről van szó, amihez a megfelelő értékszelekciót és értéktámogatást is ki kell alakítani, akkor ez nem azt jelenti, hogy úgy figyelnek rá, hogy az állam vagy a kultúrpolitika keblére öleli a popzenét. Lehet, hogy ez a popzenének esetleg még rosszabb vagy kellemetlenebb is lenne. Tudniillik ez azt is jelentené, hogy úgy figyelnek rá, mint minden más művészetre, amiben a három T, a támogatás, tűrés és tiltás is benne van. Én mégis azt hiszem, hogy ez már előrelépés lenne, mert eddig itt inkább csak tűrésről és tiltásról lehetett beszélni, a műfaj nagy tömegeit illetően. Ha mellélép a támogatás és mögélép a koncepció, az elvileg eldönti, hogy mi a viszonyunk ehhez a műfajhoz."

Bizony.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 12:07:20
@WilburSmith:
Seggfejkém, Kádár egy olyan országot hagyott hátra, amelyik a legjobb helyzetben állt az akkori szocialista országok köuzül.

Azt, hogy a szarból nem kikecmergünk, hanem egyre jobban belesüllyedünk,köszönd az Antall-kormánynak, akik szétlopták meg fillérekért elkótyavetyélték az országot, meg kedves Orbán spicli Viktorodnak, akik 1998-2002 között tönkrebaszott egy jó pályára állított gazdaságot, és ugyanezt teszi 2010 óta megint, és csak a saját zsebe megtömése érdekli.
Lehet, hogy a hozzád hasonló agyatlan faszfejeknek nem volt jó a Kádár-rendszer, de az emberek 95%-ának bizony az volt.

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te akkora agyatlan faszkalap vagy, hogy válaszra sem vagy méltó.
Gondolom, ÁVO-s voltál, utána meg munkásőr és III/3-as spicli, mint a főnököd, akinek derékig vagy a seggében, és most ezt akarod leplezni, azért habzik ennyire a szád.

@egyetmondok:
Ha olyan életszínvonalat kapna érte, ami akkor volt, simán. Nem élt 4 millió ember a létminimum alatt van annak határán, aki dolgozott, az félre is tudott tenni, nem egyik napról a másikra élt, mint most.
Nem a jól kereső vagy sokat lopó 10%-ról beszélek, hanem az átlag melósról. Beleértve tanárt, orvost, ápolót, gyári munkást, földművest.
(Arról nem is beszélek, hogy a mezőgazdasági termelésben a felét sem hozzuk az akkori idők termelési eredményeinek, a jól működő téeszek, állami gazdaságok szétverése bűn volt, fel kellene akasztani, aki felelős érte. Persze akkor nem lehetett volna a haveroknak szétosztani ezek vagyonát, meg odaadni a földet olyannak, aki max. a terepjáró ablakából látott mezőgazdasági termőterületet, és azt sem tudja, fizikailag hol van az a föld, amit megkapott, de azért kap érte hektáronként 70 ezer Ft állami támogatást, aki meg ott lakik és használná a földet, az dögöljön meg, mert elvették tőle Orbán spicli Viktorék a földjét a haverok zsebének tömése érdekében.)

Ami az egyházakat illeti, meg kellene szüntetni az összeset. Néphülyítő intézény mindegyik, a hozzád hasonló idióták pénzének elszedésére.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 17:15:30
@Wendég:
Majd ha kiengedtek az elmegyógyintézetből, gyere vissza, hátha akkor valami értelmeset is tudsz majd írni.
Ki gondolta volna, hogy ekkora balhé kerekedik a pompomlányok ki nem fizetett pénzei körül? Mert hát az ember lánya nem ingyen ugrál, még akkor sem, ha a klub (esetünkben a Tampa Bay Buccaneers) tulajdonosa nem bánná. Utóbbi most fizethet, mint a katonatiszt. Van okuk mosolyogni... Az…..
Volt balszerencsém megtekinteni Ráday Mihály "A Déli pályaudvar-sztori" című posztját. Balszerencse, mert az addig városvédő munkájáért tisztelt szerző írása mellett a szerző nem kíváncsi hozzászólásokra, másfelől viszont az írása olyan gondolatoktól hemzseg, amik nem…..
Pár éve egy gyönyörű márciusi hétvégén adtunk a kispolgári élvezeteknek, és a család egy részével visegrádi kirándulásra indultunk. Visegrád kellemes hely, a kötelező programok (séta a Duna parton, vár, bobozás) után jólesett az ebéd, mely után még ejtőztünk egy…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 00:46:40
@jelentéktelen alak:
Lófaszt, hazudozol összevissza, kerekes cigány.
De hát cigánytól mit várhat az ember?
Nagyotmondást meg hazugságokat.

Az esetben is bejött.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 00:53:13
@Jankove:
Ezt a faszságot honnan szedted, idióta kerekes cigány?

@pythonozok:
Ja, aztán meg beleért a fejed a fossal teli bilibe, és felébredtél.

@winterrain:
Én inkább kerekes cigányok nélkül próbálom elképzelni. Úgy tényleg élhetőbb lenne.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.11 00:55:26
@igazi hős:
Hát seggfej kerekes cigánykám, annak is csak igen jelentéktelen részét okozzák az autók.

Nézd meg nyáron a szennyezettségi térképet, Magyarországon mindig az Alföld a legszennyezettebb, Budapest, ahol nagyságrendekkel több az autó, meg sem közelíti.
Szóval ez öngól volt, baromka.
A tegnap esti Baló-műsor legőszintébb pillanatát megelőzte egy füllentés. A veterán műsorvezető megkérdezte Lukács Zoltántól: ha már a pártja 2002-től 2010-ig kormányzott, akkor a parlamentben miért nem szavazta meg az ügynökakták nyilvánosságát? A szocialista politikus…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 23:45:34
@dr kíváncsivagyok:
Lehet nem szeretni, nekem sem tetszik, de valóban a Jobbik.
Sőt, a fiatalok körében az első helyen áll. (Ami elég rémisztő, de attól még ez van.)

És amíg az MSZP nem bír megszabadulni a hatalomhoz (és ezzel a pénzhez) foggal-körömmel ragaszkodó vén faszoktól, Kovács Lászlóktól, Baja Ferencektől, Szerekes Imréktől, Szanyi Tiboroktól, Lendvai Ildikóktól, de most már bele lehet venni a sorba az utóbbi 5 év töketlenségi világcsúcsot futó embereit is Mesterházy Attilával, Tóbiás Józseffel, nos, addig az MSZP csak lejjebb és lejjebb fog csúszni.
Vagy kibasszák ezeket, és egy fiatal gárdával és VALÓDI szocdem programmal sürgősen (mondjuk legkésőbb 2016-ban) csinálnak egy rebootot, vagy pár év, amire kihalnak azok, akiknek az MSZP még jelentett valamit (mondjuk Horn Gyula kormányzása idejéből, ami, sajnos, hogy ezt kell mondanom, az utolsó 25 év legjobb magyar kormánya volt, és akikkel, ha kapnak még 4 évet, sokkal előrébb tartana az ország, mint a narancskomcsi csürhével) és kuka.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 23:48:11
@Mr. Waszabi:
Tökéletesen egyetértek.

@kuki123:
Aha.
Parlamenten kívül még azt mondták, megszüntetik a képviselők mentelmi jogát.
Mióta bekereltek, mikor szólaltak meg ennek érdekében?
Ja, hogy soha?
Hát így higgy nekik ügynök- és egyéb ügyekben is.
Kedves Lázár János! Bocsásd meg, hogy levelemmel zavarlak. Mivel tudom, mennyire fontos Neked a magyaremberek boldogulása, azon belül is kicsiny városod, Hódmezővásárhely polgárainak jóléte, veszem a bátorságot és beszámolok a Rátfai család jelenlegi helyzetéről. Biztosan…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 19:52:59
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 23:10:46
@Edgar Swan:
A te helyesírásoddal inkább ne félanalfabétázz, faszkalap.
Az írásod meg konkrétan csapongó, semmiről sem szóló szar.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 23:13:00
@Jan Kantor: @libertas7777:
Igen, mindig vannak az igéánytelen faszok, akiknek minden szar jó.
A szart is több milliárd légy szereti, nektek is jó lesz.
Jövőre a Ryanair költségszintje alá akar menni a Wizz, a kilométerre vetített jegyára pedig már ma is alacsonyabb, mint a nagy konkurensé - többek között ez is kiderült Váradi József egyetemistáknak tartott előadásán, miközben repkedtek az ingyenjegyek. Meg az is, hogy mit…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.06 20:27:42
@Fillér B. Gusztáv:
Ja, mert a 444-nek első kézből való információi vannak erről.

Ha te elhiszed, hogy egy fosos blog miatt változtat egy több milliárd dolláros forgalmú cég, akkor te jóval hülyébb vagy, mint amilyennek kinézel.

Vagy a haverok előtt menő azzal dicsekedni, hogy "én intéztem el, gecik!" - azok meg legfeljebb csak a hátad mögött röhögnek ki, mert nem akarnak leégetni.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.06 20:30:37
@Fillér B. Gusztáv:
Én meg rajtatok röhögök.
Fosos kis senkik vagytok, akinek fapadosra telik csak, és utána fanyalognak, hogy de szar (merthogy ezen a blogon fikázáson meg jajgatáson kívül más nem nagyon olvasható).

Ha a hajléktalanszállóra mész vacsorázni, akkor utána ne pattogj, hogy nem Gundel-szintű se a kaja, se a kiszolgálás.
Röviden ennyi.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.10 19:02:57
@Fillér B. Gusztáv:
És még mindig kurvára le vagyok maradva e téren tőled és a blogot író többi ostoba seggfejtől.
A komáromi Duna-híddal kapcsolatos vállalást ő maga teljesíti és az is ő, aki úgymond megküzd saját kormányzatának bürokráciájával. Egy rövid bejátszás egyenetlen fogalmazásmódja ütötte meg a fülemet a Klubrádió hírei között, a linkkel elérhető adásrészlet…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.03.06 13:52:53
@$$$=$$$:
Bárcsak már kitenné. Minél hamarabb.
A NAV első embere másodszorra vizsgálta önmagát, és épp úgy, mint első alkalommal, ezúttal is mindet rendben talált saját maga körül. Szinte látjuk, amint az adóhivatal nagyasszonya a tükörbe néz, és jobb kezével megveregeti a bal vállát, majd bal kezével a jobb vállát. Az…..
Korrektorblog Ami, amely 2007.08.01 07:53:37
Benoe 2007.07.26. 11:11:58(pl. az eredeti postban: „olyan grammatikai ismeretek kellenek, amiket...” mert „amelyeket” kellene, ha én lennék a korrektor.)Na, drága véreim, akkor most menjünk le ókonzervbe, és vegyük elő szépen húszkilós nyelvoltalmi pörölyünket,…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.27 15:55:03
@pocak:
Szegény József Attila, amúgy sem élt sokat, de még két évet elvenni tőle, igazán nem szép dolog.
Ezek szerint meg sem írta a Születésnapomra című versét, mert az úgy kezdődik: "Harminckét éves lettem én..." - de ha 2007-ben már 72 éve halt meg, akkor, feltéve, hogy valóban 1905-ben született, már nem érte meg ezt a kort, csak a 30-at.
A középkori alkimista kézikönyvek rendszeresen figyelmeztetik olvasóikat, hogy a bennük szereplő tudás titkos, csak az arra érdemesek, a beavatottak számára hozzáférhető. E könyveket olvasva elitista, elzárkózó, ezoterikus tudomány bontakozik ki szemünk előtt, amely ellentmond a…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.16 11:36:18
@kismoszat:
"Aztan amikor felno, rajon, hogy nagyon nem ugy van sok minden ahogyan a konyvekben olvasta"

Sorold már fel, hgoy mi nem úgy van, te valláskárosult idióta.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.16 11:38:36
@steery:
Az alkímia (al kímija) arabul annyit tesz: a vegyészet.
Ennek másik utat bejárt változata a kémia.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.16 11:40:30
@Newtone1:
Ja, a materializmushoz ész kell, aki nem tud gondolkodni, annak maradnak a vallások.
"a döglött anyag egyszer csak elkezdett tudatosan egyre összetettebb rendszereket építeni"

Hol olvastad te, hogy tudatosan?
Még nem jársz általános iskolába, ahol tanítják ezeket?
Az USA, de általában a világ filmiparában, legyen szó színészekről, rendezőkről, vagy más területen alkotókról, számtalan olyan név fordul elő, melyeket látszólag könnyű kiejteni még azok számára is, akik amúgy nem beszélnek idegen nyelve(ke)t. Rengeteg tévéműsorban, interjúban, mozielőzetesekben…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.15 20:30:08
@boldijarre:
Mascherano argentin, és ott bizony maszkeráno formában ejtik a nevét.
Xavi meg katalán, és ott sávi.
A Barcelona hivatalos magyar kiejtése bizony barcelóna, c-vel, hosszú ó-val.
(Ahogy magyarul Paris is párizs, nem parí.)

@pocak:
Roger Moore nem lett múr, az összes régi filmben rodzser mór, magyar hangja Láng József.

@Weishaupt:
Ralph Fiennes esetében lehet, hogy igazad van, mivel angol.
Amerikai angolban mindenképp ralf fiensz lenne.
Gwyneth Paltrow még egy ilyen érdekes név, amerikaiul gvinesz peltrou, angolul gvinesz poltrou.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.15 20:55:38
@Krumpli Bogart:
Ja, Antal...
Nem esetleg Albert?
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.16 11:29:27
@evighed:
A magyar ábécéből ennyire futja, az IPA-val meg nem szándékozom bohóckodni.
Aki érti, érti.
Dinamó Műhely Hetvenéves a Hobó 2015.02.13 21:17:25
A város peremén nőttem fel, a város mértani közepén. Persze a peremek is változnak, de Kőbánya akkor sem volt libasültes Rózsadomb (ma már eléggé idegen nekem Kőbánya is). Fésületlenebb vidékekre pártoltam. A blues, az maradt. Az én Hobóm mindig ilyen kora negyvenes fickó…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.14 02:14:57
@BitPork:
Sör biztos nem volt, még alkoholmenteset sem iszik.

Kérdezz meg bárkit, aki ismeri.

Szerintem összetévesztetted valakivel.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.14 18:35:34
@Konok Péter:
A T/1 azt jelenti, okoska: mi, magyarok.
Talán néha nem ártott volna bejárni nyelvtanórára, akkor nem írnál ekkora baromságokat.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.14 20:12:22
@zenonküp:
Ja, ha van nekik olyan.
De akinek egyáltalán nincs, és úgy hivatkozik rá, mint itt egyesek, hát ők bizony nem teszik jól.
  Miközben a Fidesz két napja hallgat egykori pénzügyi gurujának meglehetősen zajos szembefordulásáról Orbán Viktorral, a Simicska-birodalom jobboldali médiában betöltött szerepére pályázó Széles Gábor többféleképpen is értelmezhető nyilatkozatot adott közre. A…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.09 01:57:06
@Ianas:
Mi az hogy "volna"?
Eddig csak akkor nem szopta Simicska faszát, amikor a seggég nyalta.
Nem higiéniás okokból, hanem csak fiziológiaiból. Nem fért egyszerrre mint a kettőhöz, pedig nagyon szeretett volna.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.09 01:57:39
A sok fideszes balhé és még több műbalhé közepette talán a legfontosabb kérdés manapság az, hogy van-e a jelenlegi szánalmas politikusi felhozatalban olyan arc, aki felveheti a versenyt Orbán Viktorral. Ha abból indulunk ki, hogy minimumelvárásként a tehetséget, tisztességet,…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07 20:41:18
@ptk:
Ez a Krőzus nem Xerxész (görögös átírásban Kroiszosz) perzsa uralkodóval azonos?
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 08:32:12
@péklapát2:
Most a görögösről volt szó, és szerintem _te_ tévedsz.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 17:04:26
@péklapát2:
nem vagy te ennyire buta, koma, hogy ne értsd, hogy ugyanazon ember nevének kétféle átírásáról van szó, akit saját nyelvén Khsajársá néven emlegettek, és ehhez ugye a Kríszosz (merthogy a Κροῖσος így ejtendő, nem Krojszosz formában, az -oi- kapcsolat í-vé vonódik össze, lásd még: oinos - ínosz (bor)) sincs messzebb, mint a Xerxész.

Ja tényleg, ha már gazdagság, Xerxész apja, Dárius (Dareiosz, stb.) sem épp a szegénységéről volt híre, lásd még: Dárius kincse.
A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról. A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel. Ketten is hordják szét, egyébként.  1998 és…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 00:58:36
@Ajtony:
Te idióta segg, azokat azért váltották le, hogy jobb legyen, nem azért, hogy rosszabb.
Az elég szar érv, hogy de az MSZP is azt csinálta.
Igen, azt csinálta, és ugyanúgy elmehetnek a kurva anyjukba, ahogy Orbán és pofátlan rablóbandája.

@KUHULIN:
Nem, nem halhatatlan. De Orbán sem, és Simlicske is fel tud bérelni egy megbízható bérgyilkost Orbán ellen.
Én örülnék neki, ha megtenné.
Egy kártékony féreggel kevesebb lenne az országban.

És azt is remélem, hogy Simicska írt egy olyan végrendeletet, hogy ha meghal, az összes birtokában lévő kompromittáló adat eljusson a nagyobb lapokhoz, és Orbán és rablóbandája börtönben (vagy inkább fegyházban) végezze, lehetőleg életfogytig.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 14:23:28
@Balt:
Muhaha, öcsém, attól, mert te az apád faszára szoktál járni, a nem buzi többség nem így van ezzel.
Ők anyádat kúrják, akik az utcasarkon árulja matág bablevesért, és szégyelli, hogy a fia ekkora faszfej Orbán-seggnyaló lett.

@hoplita:
Anyád javasolta, amikor megbasztam egy bablevesért cserébe. De még álltak nála sorban egy páran.

Fetrengjetek csak a saját szarotokban-húgyotokban mindketten a Balt nevű faszkalap komáddal együtt továbbra is, én továbbra is csak röhögök rajtatok, hogy görcsöltök kínodban.
A többi narancskomcsi faszfej társatokkal együtt.

MUHAHAHAHA!!!!!

Lajcsikám, már ezért megérte, amit tettél!
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 15:42:39
@Balt:
Igen, a te szád tudom, hogy végig nyitva volt, szélesre, hogy Orbán abba tudjon szarni.

Mondta ugyan, hogy a vécébe jobban szeret, de te folyton erősködtél, hogy a te szádba inkább.

Pedig már neki is kényelmetlen.
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 14:34:10
@no_successful2:
Dehogynem, öcsém, vergődtök ti narancskomcsik rendesen. Minden blogban.

Én meg röhögök rajtatok.

MUHAHAHA!
Nagyon örül az egyszerű ember lelke, mikor a nemzeti együttműködés rendszerét nagy atomcsapásként éri a valóság, mégpedig a benne résztvevők közreműködésével. Nincs is annál szebb élmény, mikor az ilyenkor felszínre kerülő keresztény nemzeti konzervatív értékek…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 01:14:07
@mikka:
@Tudományos libsizmus:

Imádom, amikor a hozzátok hasonló agyatlan narancskomcsik ilyen szánalmasan vergődnek!

Hajrá, gyerekek, még nem elég szaros a szátok, igaz, eddig rossz segget nyaltatok, és az, miután seggbebaszott benneteket, még a szaros faszával a szátokba is élvezett, de van még elég szaros segg, válogathattok!

Lajos már csak ezért az élményért is megérdemel egy hatalmas ölelést!
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 14:04:03
@Behajtó70:
Milyen pöcegödörről beszélsz, seggarcú?

Baszd meg, nem az én szám szaros derékig az állandó seggnyalástól, hanem a tied meg a narancskicsmi társaidé.

Vergődjél még egy kicsit, szerencsétlen faszkalap.
Jót röhögök rajtad.
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08 14:07:50
@Mercel:
Hagyd, ezek akkora seggfejek, hogy ha Orbán azt mondaná, a saját anyjukat megbasznák a ravatalon a teljes temetési résztvevő tömeg előtt, és még meg is magyaráznák, hogy ez nemcsak hogy rendben van, de mindenkinek ezt kéne tennie.
Múlt-kor Fegyverrel és olajággal 2015.02.03 16:49:00
"Olajággal és egy szabadságharcos fegyverével jöttem ma ide. Ne engedjék, hogy az olajág kiessen a kezemből" – zárta drámaian az 1974-ben az ENSZ közgyűlésén elmondott beszédét Jasszer Arafat, a Palesztin Felszabadítási Szervezet vezetője. A világszervezet ülésén ekkor…..
Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.05 02:41:37
@Boka1:
Apróbb különbség, hogy Izraelben inkább a zsidók felelnek meg a cigányoknak, ugyanis ők vándoroltak oda, a palesztinok akkor már ott voltak, a Biblia filiszteus néven emlegeti őket.

A kurdok dettó, ott élnek vagy 2000 éve, csak az országukat 3 ország felosztotta egymás között.

Persze az ENSZ meg Amerika ilyen kérdésekben nem lép, hisz ott nincs se olaj, se stratégiai fontosságú hely.

Azt meg nem értem, hogy a zsidókat miért kellene szeretnünk (mármint Izrael államot).
A hitleri Németország a Közel-Keletre áthelyezve.
Sőt, kicsit még rosszabb.
Egyetlen ENSZ-határozatot be nem tartanak, és az ENSZ nem tesz ellenük semmit. Rég a tengerbe kellett volna bombázni az egészet.