Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vágner21

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Egyik ismerősöm két és fél évvel ezelőtt hallott egy otthon…..
Gyurcsány Ferenc ma Cserdiben volt, ahol a Ne legyél csicska-programról híressé vált cserdi roma polgármester eredményeit akarta méltatni. A falu kétharmada cigány és Bogdán László polgármester vezetésével szinte mindannyian dolgoznak. Azóta lényegében megszűnt a bűnözés a…..
Orbán Viktor már sokszor hivatkozott történelmi szerepére. Már előző kormányzását is ekként értékelte, akkori kormányzati propagandája is erre épült, ahogy korábban kiadott könyvének címéből is ez derült ki: "A történelem főutcáján". Személyes szerepének fontosságát…..
vágner21 2013.11.21 09:17:31
@bambanő: Tudod aláírom, hogy vannak problémák, és egyatalan nem tartom sem őt sem a fideszt sem tökéletesnek, mint ahogy tökéletességet elvárni egy ekkora szervezetben, egy kormányban, csak egy idea lesz mindig is...elérhetetlen állapot..

Ey szó mint száz, azok az érvek amiket sorolsz egy része jogos, de még így is magasan a fidesz a legkorrektebb kormányzó szövetség.

Kimondható, hogy végre van egy kormány aki nem a sarcolás uitjára akar lépni, hanem jól akarja végezni a munkáját vmennyire az emberek és a saját javukra is.

Ehhez a munkához pedig felhasználják a modern 20-21 század menezselési eszközeit, filozófiáit...

Orbán mellesleg egy profi kommunikátor... tudom hogy ez nem minden, de ebbe a tekintetbe bal oldalrol nagyon kevesen képesek csak fele annyira is mint ő
Miért szólítanak valakit Józsinak, ha G. R.-nek hívják? Nem zavaró, ha kamerázzák az embert, miközben éppen szavazatokat vásárol? Miért veszi fel valaki a telefonját, ha az meg sem szólal? Újra és újra megnéztem a hvg.hu tegnap publikált bajai videóját, és…..
vágner21 2013.10.20 20:13:29
@Dr.Bio74: Na az ilyeneket birom....szöveg az van.."átgondolatlan szabályok"...nagyon gyenge vagyok seggnyalásban, viszont általánosítani is utálok...
Nah mind1,--ti se értitek magatokat az biztos, inkább érzelmi beállítottságról lehet szó a részetekről, mert ez nem normális indoklás, tipikus semmi pontos dolog csak hablaty.
De mind1, tudom ez már csak ilyen....
Igazat is adnák nektek, ha a nagy szoci haversrácok csak egyetlen egyszer Medgeysi után hoztak volna egy db jóléti intézkedést...csak egyet hoztak volna...
vágner21 2013.10.20 20:32:01
@Jaffar: Ez egy nagyon gyenge kritikai..a segg nyalás mindig létezett..És arra mindig lehet mutogatni.

De ez a rendszer azoknak jo akik kicsivel többet keresnek mint az atlag, mert vagy többet képezték magukat vagy többet dolgoznak.
Nah szóval ezek konrét dolgok a seggnyalással ellentétben :)
A „HR-es hülye, az állásinterjú hülyeség, nincs is szükség HR-re” tételek egyik bizonyítása az álláskeresők részéről az szokott lenni, hogy mindig ugyanazt kérdezik tőlük az interjúkon, sablonos kérdéseket kapnak, látszólag értelmetlenül, mert ezekre csak sablonokkal…..
vágner21 2013.10.03 20:45:49
@DiaDani: Ne haragudj de ennel egy munkahelyen ezerszer durvabb pellengére allítások várnak rád egy alap munkakörbe is...Úgy megkérdőjelezik minden tulajdonságod, minden jog alap nélkul, hogy az turni kell. Kikezdenek, hazdunak, megprobaljak aláásni a munkádat... ezeket le kell kezelni. A HR-es kérdések emberi tényezokre vonatkoznak, stressz helyzet tűrés, emberi tulajdonságaid,...alap rálátás, renszer szemlélettel minden terület meg lehet tanulni ha van alap jartassagod....
Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása,…..
vágner21 2013.09.03 04:52:49
@lyia: uigye az elfogultságra vonatkozó mérőszám megadását nem gondoltad komolyan :)
Azt már tegnap reggel megírtuk, hogy az otthon babázó Ördög Nórát Lilu váltja a műsorvezetői poszton, mára az is kiderült, hogy társa a műsorban nem Sebestyén Balázs, nem is Stohl András, hanem Istenes Bence lesz - legalábbis a Blikk szerint. Istenes Bence az előző szériában…..
Az orrotoknál fogva vezet orrhosszal a Fidesz, de hidd el nekem tesó, hogy ebből nagy sírás lesz...'14 után!   ..
vágner21 2013.04.15 11:22:31
@irónika: Ezt úgy birom komolyan mondom úgy birom.

Tudod mit? SZerinted melyik a jobb ?ha kinyom az állam még 3 féle adót pl ingatlan adó, gépjármű adót megemeli és a többi vagy az a jobb hogy a cégek fizetnek valamennyit???? Még ha azt valamennyire át is hárítják teljesen úgy se tudják.Magyarul te így kevesebbet fizetsz mert valamennyit fizetnek helyetted a cégek. Ennyi.

Úgyhogy először kicsit gondolkozni kéne nem benyalni azt amit az újságban felolvasnak neked.
vágner21 2013.04.15 11:31:20
@Anteovin: Nekem tetszett volna. Csak hogy gyurcsány főleg katasztrófális népelleni intézkedéseiról volt híres, meg arról hogy növelte 20 %-al az ország adóságállományát, közben pedig beállt és lelassult már 2006-ban a gazdaság.
Ezek a legofontosabb tényezők. Igazából az alkotmány körüli herce hurca csak blabla, jó aláirom fontos, de nem az határozza meg az életünket.
Az csak terelés.
Az egyszeri ember életét az határozza meg hogy a gazdaság és adóság állomány milyen szinten van, plusz az adópolitika.
Ezek a fontosak.

Arról nem is beszélve h gyurcsánynak voltak olyan nevetséges, komolytalan kirohanásai ami megkérdőjelezi hogy mennyire alkalmas ember volt ő ott. (picsogás, táncikálás, ilyenek..:) ) amiket VALÓBAN nem kell túlértékelni a de a többi balfasszsága mellett nem lehet ezek mellett sem elmenni.