Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halljakend

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oly sokat írtunk már külföldi ingatlanokról, hogy a változatosság kedvéért szétnéztünk egy kicsit Budapest környékén is. Nem tettük rosszul, mert Diósdligetnél találtunk egy ötszobás villát mindenféle extrákkal. A már csak csodás panorámája miatt is érdekes, 300…..
Hosszabban és szerintem viccesebben esik neki a kinevezésnek, az egészet arra főzve fel, hogy ha valaki sikerrel tud navigálni egy szappanopera történetszálai között, akkor nem okozhat gondot neki egy ilyen ország politikai viszonyai között ellavírozni. Mi is elküldhetnénk a…..
Halljakend 2014.12.06 12:03:24
@Pepibubó: Amit nem értek az az, hogy Udo Ulfkotte után még valaki bármelyik oldal mellett nekiáll egy barom indexes, vagy bármilyen más szenny hírportál, vagy újság megvásárolt, cikkre reflektálni.
Sajnos azt kell mondjam, sem a ballib, sem a jobboldal,sem a kék a sárga a piros, a zöld, vagy a paletta bármely árnyalata nem jobb a másiknál. Magyarországon van jobboldali párt amely kommunista, baloldali amelyik liberális, liberális amelyik azt sem tudja mi is pontosan inkább identitászavaros, szélsőjobb akit az Oroszok pénzelnek, hogy a többiekből kiábrándult tömeget egy zászló alá tereljék. Uraim és hölgyeim ez az egész csak a LOVÉRÓL szól, és a mi butításunkról. Mi csak birkák vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy növesztjük a szőrünket pénzmegtakarítás, fizetés formájában, aztán ha elér egy kritikus tömeget szépen adókkal, és más trükkökkel megnyírnak minket. Nem is értem, hogy Értelmiségi emberek, hogya állhatnak bárki mellé, hacsak ez nem anyagi érdekük, de akkor meg ne dumáljanak, mert ez nem szól megint másról, mint piti anyagi érdekeltségről. Horváth Ádám is csak a megalkuvó, de anyagilag hasznos utat választotta. Amerika meg ne beszéljen, ahol megint lelőttek egy fekete srácot, akinél ismét nem volt fegyver. És akkor mi vagyunk a nácik hmmm.

Uff Én szóltam Winetou!
A tesóm, aki a bátyám, és férfi, több nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezik. Papitól örökölte vékony bokáját, hosszú lábait, és a szép formájú térdét. Azért ezt írom először, mert ez fáj nekem a legjobban, ugyanis ez nekem járt volna, mégiscsak én vagyok a nő, és…..