Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROMANI ITE DOMUM!

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Gyalogosan gyomorgörccsel 2008.02.19 08:21:00
Azt hiszem, mindannyian rengeteg személyes tapasztalattal rendelkezünk. A legjobb az, amikor a vétkes felháborodva kurvaanyázik habzó szájjal. Hát az valami "gyönyörű". Több figyelem! Kevesebb tahóság! De, ahogy Perillustris is írja az alábbiakban: "Akinek nem…..
Lehetne persze sikoltozni a fasizmusról - az milyen trendi lenne - meg elfúló lélegzettel kapkodni a levegőt, hogy "mosmán' ez azért tényleg sok", de azért mocorog bennem olyasmi, hogy elmentek a halász falára. De tényleg. Van ugye a virtualiter felépített második,…..
Pilu A halottak nem vásárolnak. 2008.02.02 00:28:00
 A neoliberális seggfejek a piac törvényeiről papolnak, hogy lám, az önszabályozás milyen remek találmány. Persze, azt elfelejtik hozzátenni, hogy ők is pont ezek kijátszásával kerültek pozícióba. Magyarán, ezek a szabályok már jó ideje nem érvényesek. Nem a vevő…..
Játsszunk, komolyan. Ti kérdezzetek bármiről, ami nem tiszta, és én a héten összegyűlt kérdésekből aztán jövő hétfőn megválaszolok párat.Lehetnek a kérdések olyanok is, amit esetleg nem mertetek megkérdezni máshol, mert féltetek, hogy kiröhögnek, vagy lehülyéznek. Minden…..
Olvasóink hívták fel a figyelmünket a -- nincs jobb szó -- szánalmas utórezgésekre, amelyeket az Indexen megjelent keddi, az impozáns tempóban fejlődő Kínáról szóló esszé keltett. A sztori röviden: az Indexnek dolgozó Bede Márton épp Ázsiát járja (erről egyébként remek…..
Orosháza szülötte: Páger Imi, alias Anthony Hardwood akkorát alakít ezen a 2 perces videón, hogy azt nem lehet leírni. A videón Páger a tavalyi Las Vegas-ban rendezett AVN Awards Show-n (Adult Movie  Awards) mutatta be Pornstar Bootcamp-jét, de pontosan nem vagyok képben, hogy…..
Nem újkeletű probléma, de múlt héten a londoni Mobile Gaming Forumon ismét előkerült: a mobiljátékot gyártó cégek nem tudják elérni a vásárlókat. A MocoNews beszámolója szerint a konferencián négy felhasználó beszélt a mobiljátékkal kapcsolatos élményeiről: az Xbox és…..
Itt közellenségnek számít a kerékpáros – panaszolja a hamarosan bíróság elé álló biciklista. 2006 novemberében egy autó letarolt egy kerékpárost, az eset 2008. február elsején 13 órakor kerül a Debreceni Városi Bíróság elé (Iparkamara utca, földszint 27-es…..
  Miseborral lehet volán mögé ülni? "Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti…..
A múltkor tárgyalt bérletreform kapcsán rákérdeztem a BKV-nál a bérletigazolványok plasztikkártya méretűvé alakítására is, mivel az utasészrevételek szerint - és persze a saját tapasztalatom szerint is - elavult a jelenlegi tokos változat.…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Na ezt figyeljétek: "Februárban vásároltam egy új Fiat Puntó autót egy gyöngyösi autókereskedésben. Szerettem volna eladni, vevő is lett volna, de az átvételkor kiderült a festékréteg mérésekor, hogy a jobb első ajtó valamikor sérült, mert 3 réteg festék van rajta. A…..
A Filler remek levezetése ennek a logikai játékokban gazdag hétnek: bár kicsit ebben is kell gondolkodni, a hangsúly inkább az ügyességen van. Labdákat kell növesztenünk a játéktérben úgy, hogy közben elkerüljük a pattogó kisebb golyókat. A cél a játéktér kétharmadának…..
ROMANI ITE DOMUM! 2008.01.19 09:41:07
Mandiner blog Tréfák 2008.01.18 05:01:00
  Meddig jópofa és mikortól gonosz a tréfa? A mi kis média tréfánk (ami valakinek tetszett, másoknak meg nem) biztos nem volt gonosz, hacsak el nem szomorodtak a lelkes autodidakta alagútásók, hogy most nem jött össze. De arról sem mi tehetünk.  Volt már néhány hasonló…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
autózz! Rendőrautó tilosban 2008.01.17 17:52:00
Ha már reggel rendőrös sztori volt és mostanában nagyon el vagytok kényeztetve posztokkal, akkor kaptok még egy rendőrös történet, ezúttal mm-től, ami szövegben igen tömör, a képek viszont annál többet mondanak... És ezek a rendőrök, úgy tűnik, hogy nem fáztak és ki mertek…..
A Westend city center mellett található. Hát igen. Olyan ez mint a járda, fesse mindenki a saját útját. Azt a nőt meg ottan jól megkéne büntetni, átlépte a záróvonalat. :-) ..
Órákig lehetne azon vitatkozni, hogy Budapest közlekedésén hogyan, miként kellene változtatni, hogy jobb legyen. Ha már lehetne, akkor tegyétek is meg, hiszen lelkes olvasónk és egyben aktív kommentálónk, Győző63 kezdésnek rögtön három aktuális problémát is felvetett…..
Checkpoint Charlie Neo übermensch 2008.01.14 21:59:00
Ugye emlékszünk a Gattaca című filmre, amely az ép emberek világáról szól: aki nem tutifrankó egészséges, az már nem is lehet a társadalom tagja.A filmet nézve nem is gondoltam volna, hogy ez a világ hamarosan elérkezik. Van itt ugye egy bizonyos dél-afrikai futó, Oscar Pistorius.…..
Civilek és ellenőrök összecsapását próbálta videóra venni mobiltelefonjával egy blogger amért az egyenruhások agyonverték - tudósítja a CNN. Mindamellett hogy a kommunista államban nem ritka a brutalitás, az incidens okán szólásszabadságot pártoló szervezetek is felszólaltak,…..
"Volt egy alom mopszom" - írta nekünk Kitu. "Öten születtek, hármat megtartottunk a mama mellé."  A képeket elnézve az ellágyulást tökéletesen érthető. "Állítólag ők a természet bohócai. Egy mopsszal együtt kell élni és hamar rájön az ember,…..
Az iWiW korábban megpróbálta meggátolni, hogy különöző programok segítségével a júzerek összegyűjthessék saját ismerőseik emailcímeit. Aztán hamar kiderült, hogy az emailcímek képpé alakításával nem sikerült meggátolniuk, hogy a felhasználók exportálják iwiwes…..
Persze, mindig így kezdődik hogy kevés az idő. Amikor meg végre tényleg rávenném magamat arra, hogy nekiálljak valami értelmes dologról bejegyzést írni akkor jön egy ilyen interjú... http://www.youtube.com/watch?v=AhplmspUlX8 Azt azért az Dakar…..
Mandiner blog A Korona tanúi 2008.01.07 07:00:00
Harminc évvel ezelőtt érkezett vissza Magyarországra a Szent Korona. A magyar államiság egyik legfontosabb jelképe több évszázadon keresztül tartó, kalandos útjainak leírásához minimum egy Tolkien kellene. A misztikus szálakat sem nélkülöző eredettörténet, a korona…..
ROMANI ITE DOMUM! 2008.01.07 11:08:28