Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blondiegirl

50 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassanként már szokásunkká válik, hogy az év elején érkező Lancome alapozókat csak tavasszal tudjuk nektek tapasztalatokkal bemutatni, mert a télen kisápadt bőrünkön nem lenne igazi a teszt. Igaz, első benyomásra még csak-csak elegendő, ha egy alkalommal felkenem, de véleményt…..
Az utóbbi években sokat lehet olvasni arról, hogy az élelmiszereinkben, italainkban, gyógyszereinkben és kozmetikumainkban mennyi káros anyag található, melyeket tömegesen juttatunk be a szervezetünkbe. Egyre többen fordulnak a bio vagy natúr termékek felé, amit magam is üdvözlök,…..
Makeup Blog Nők és a parkolás 2013.07.31 17:40:00
A napokban több helyen is olvashattuk, hallhattuk, hogy a Sopron Pláza parkolójában augusztus elsejétől hat nagyobb, színes, parkolót különítenek el nőknek. A parkolók kialakítását állítólag az indokolja, hogy ezzel megkönnyítik a női sofőrök parkolását. Ahogyan szinte…..
A Miss Pop kollekcióról már olvashattatok nálunk, hiszen a trendet most a L'Oreal népszerűsíti. A 2013-as divat fő hívószavai a következők: fekete, fehér, fagyi színek, világos, légies, sikkes. A klasszikus feketét idén többek közt Dior is visszahozta a kifutókra. forrás:…..
Az idei nyár a 60-as évek életérzését hozza vissza, és teljes egészében a sminkek szerelmeseinek kedvez. Az elegáns és visszafogott ruhák dominálnak majd, a hangsúly a sminkekre kerül. A dögös, hosszú szempillák és a tusvonal szinte elengedhetetlen. Az erős szemsminkhez üde…..
A mai tesztalanyunk a Lancôme Teint Visionnaire újnak már nem nevezhető, hiszen idén január óta kapható - erről mi is beszámoltunk nektek. Örömmel vállalkoztam rá, hogy kipróbálom, mert a tavalyi Teint Idole Ultra 24H  nagy kedvencem lett. Sajnos elég volt egy pillantás és…..
Sokáig kellett rá várni, de úgy tűnik, hogy végre megérkezett a tavasz. Ezen a hétvégén már újra tudtam hinni benne, hogy idén sem marad el a nyár :) A munkahelyemen is érzem, hogy mindenkinek egyből jobb kedve lesz, ha előbújik a Nap. Ilyenkor a gondok is kisebbek, vagy ha nem,…..
A szépen ívelt, hosszú szempilla elsősorban genetikai adottság, de nem mindegy az sem, hogy miként bánunk azzal, amit kaptunk. A szálakon mechanikai sérülést okozhatunk szempillagöndörítővel, műszempillával, ragasztókkal, sminklemosóval, rossz szempillaspirállal… ezek mind…..
- Fodrásznál voltál?- Nem, csak megmostam a hajam. Ilyen és ehhez hasonló párbeszéd sokak számára ismerős lehet. Mivel én többnyire lófarkat kötök, nagyon feltűnő, ha egy hajmosás után kiengedve hagyom, és esetleg beszárítom, kivasalom vagy éppen göndörítem. A múlt héten…..
Mindig elégedetlen voltam a szempillám hosszával. Amikor nem festem ki, akkor olyan, mintha nem is lenne. Bár ez nyilvánvalóan túlzás, szeretnék valami hathatós megoldást találni. Sem a hosszával nem vagyok kibékülve, sem a sűrűségével, ezért gyakran festem ki, még ha más…..
A hajtippek első részében két trükköt ismerhettetek meg a rakoncátlan tincsek formázására és a feltöltődött haj kezelésére. Ebben a posztban további további praktikákat osztunk meg veletek nem mástól, mint Hajas Lacitól! 3. probléma: A haj lelapul a fejtetőn. Hajtrend…..
Télen a kendők, sapkák viselése miatt a fejbőr könnyen befülled, ezért a haj hamarabb zsírosodik. Hajas László mesterfodrász szerint érdemes akár naponta vagy kétnaponta megmosni. Ha jól van levágva a frizura, akkor nem olyan nagy nyűg a hajmosás és az azt követő szárítás…..
Rúzsokat nem régóta használok, rendszeresen pedig inkább csak télen. A nagy hidegben hótaposóban, és pufikabátban, fejemen sapkával, kapucnival közlekedem, ilyenkor élvezem, ha kicsit erősebb a szemsminkem, és a rúzsom. Ennyi nőiesség jól tud esni, amikor a magas sarok nem éppen…..
Télen a hajápolás nekem több fejtörést szokott okozni, mint nyáron, aminek egyik legfőbb oka száraz hajvégek töredezettsége. A fűtött helységek száraz levegője, és a hajszárító felnagyítja a gondokat. Használok ugyan ápoló olajakat, de a fagyos hidegben így is nehéz…..
Korábban már teszteltük az Eight Hour Cream hatásait, de szerencsére akkor Ingrid nem tudta kipróbálni sebekre – maradjon is ez így. Velem azonban mindig történik valami… A múltkor például a háztetőn egyensúlyozva megvágtam az államat a kéménnyel, és sajnos vérezni…..
A napokban rendezték meg az év egyik legmeghatározóbb eseményt a New York-i divathetet. Ennek apropójából múlt pénteken egy igazi divatbemutatót idéző workshopon jártunk a Maybelline New York szervezésében. A Maybelline már negyedik éve a Mercedes Benz Fashion Week hivatalos…..
Emlékeztek még az Oil Of Olaz hidratáló termékekre? Nekem az első arckrémem volt. Nagyjából 17 évesen kenegettem magamra szorgalmasan, mert olyan finom illata volt és selymessé tette az arcbőrömet. Ezt követen sok év kihagyása után mostanában használok viszonylag rendszeresen…..
A régi Opera Patika helyén októberben luxus parfüméria nyílt, a Madison. A berendezés műemlék, ennél szebb és méltóbb környezetet el sem tudunk képzelni a gyönyörű parfümös üvegeknek. Ma már számtalan szépségápolási terméket megtalálhatunk, sminkekkel is bővítették a…..
A MOME Maraton a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) évente hagyományosan a Múzeumok Éjszakáján megrendezett kulturális rendezvénye. A Diploma divatshow-n a végzős hallgatók  mutatják be munkáikat a nagyközönségnek, 16 divattervező 80 öltözékét láttuk a Magyar Nemzeti…..
Ma egy különleges helyszínen foguk spinningelni: egy hajón a Balatonon! Remélem, nem lesz túl meleg, és a záporok is elkerülnek majd. Mindent összekészítettem, amikor észrevettem, hogy nincs itthon napolaj, a leégés tehát szinte garantált, hacsak nem tudok valakitől szerezni;…..
A L'Oréal pénteki sajtótájékoztatóján Palvin Barbara volt a díszvendég. A fiatal modell elmondása szerint elsírta magát örömében, amikor felkérték, hogy legyen a L'Oréal szépségnagykövete. Nagyon megtisztelőnek érzi, hogy olyan illusztris társaságba került be, mint…..
Nemrég olvastam Mara bejegyzését, ami a TFCD alapon történő fotózásról szól. (Time For CD, ami azt jelenti, hogy mindenki ingyen dolgozik a referenciaképekért cserébe.) Érdekes kérdéseket vet fel, fotós szemszögből is mindennel egyet kell értenem vele. A fotósok sokszor nem figyelnek a…..
A múlt hét végén címlapfotós workshopon jártunk, innen hoztam nektek néhány képet. Az oktatást Kanovits Gábor vezette, tőle nyerhettünk betekintést a fotózás ezen nehéz, de érdekes világába. Gábor stúdió fényképezést tanult, majd Szipál Martin fogadott tanítványa volt.…..
Múlt héten a Fotózz Klub egyik keddi klubestéjén jártam. Csuha Pál vezette kis csapatunk fél héttől gyülekezett a Lánchíd pesti hídfőjénél, hogy egy kis ismerkedő beszélgetés, és bemelegítő kattintások után az esti fények kigyúlásakor megkezdjük a munkát. A cél az volt, hogy mindenki kísérletezzen…..
Van 2 perced? Jó hírünk van, ennyi idő elég ahhoz, hogy megtaláld a számodra tökéletes alapozót. A Lancôme az új alapozó család  a Teint Idole Ultra  bevezetése alkalmából egy olyan applikációt kínál, aminek a segítségével virtuálisan lehet tesztelni az…..