Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyonmagyar

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy ez most az új, ákosi vagy kövéri családmodell-e, mindenesetre a fenti videón jól láthatóan Áder János felesége, Herczegh Anita látható, aki egy kárpátaljai kiruccanásról nyilatkozik, bár a videó címe, felirata és tartalmi összefoglalója szerint a hölgy…..
nagyonmagyar 2015.12.18 10:25:47
A japán biciklis e-mailben köszönte meg a Kerékagy blog közreműködését az ellopott bringa ügyében. A kellemetlenségek viszonylag gyorsan és simán megoldódtak, miután civil segítséggel a rendőrség szombaton egy piacon megtalálta a Kertész utcai hostelból elvitt összecsukható…..
 foto: ustream A legviccesebb mindig az, amikor a hibát keressük. Sajnos kismagyar valóságunkban ez jellemzően mindig meg is van. Most éppen itt van: A'lmos. Tényleg egy percig sem tűnt fel senkinek, hogy az egésznek semmi értelme? Miért erőltetünk valamit, ha nem is figyelünk rá?…..
6:51. Ülök a legelmélkedősebb helyen és a telefonomon nézegetem a híreket. Nem viszek újságot van 3G és jó kis hírolvasó program. Betölt. Tök jó. Első hír: Matolcsy szerint felesleges Excelt tanulni a kosárfonóknak. Mi?Tényleg miért kell nekik Excelt tanulni? Én sem értem.…..
Kezdjük azzal, amit egy kedves barátom mondott az elmúlt napokban. Ugyebár sokan emlékeztek a hírre, hogy a főváros a BKV-val egyetértésben kivon közel 50 metrókocsit a forgalomból. Ez volt kb. egy hónapja. Namármost az elmúlt héten mondhatni igen sok metrókocsiról eltűntek…..