Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okostjás

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
Én. Mától. Én, a középkorú (ezzel pár évig még hülyítem magam, elnézést) férfi. Száznyolcvan centi magas, ideiglenesen kilencven kilós, és hogy finoman körülírjam ezt a kilencven kilót: nem pont tömény izom. Kinézetre talán egy fokkal szebb az ördögnél, de akad…..
okostjás 2012.05.16 07:00:04
Orbán addig retteg Gyurcsánytól, amíg teljes befordul. Nem lesz az a pszichiáter aki a fejéről a talpára állítsa.
@wagem: a hibbant plagizált és eltakarodott. Már nem ő a köztársasági elnök. Nem tűnt még fel?
Soha nem látott gigaminisztérium vezetője lesz Balog Zoltán, az Orbán Viktorhoz régóta közel álló református lelkész. Jól mutatja a helyzet furcsaságát, hogy szegénytől - mint annak idején az "Illetékes Elvtárstól"- bizottsági meghallgatásain gyakorlatilag…..
okostjás 2012.05.09 17:57:31
@Salemi boszorkány: meg a homoszexualitás. És mi a véleménye az egyháznak azokról a katolikus papokról, akiknek házasságon kívül születtek a gyerekeik? Régen is tudták - még a legkisebb faluban is -, hogy melyik papnak ki a barátnője. Bár akkoriban úgy mondták, hogy a tisztelendő úrnak a babája. Nem gyónni meg áldozni kell minden nap, hanem úgy élni, hogy másoknak ne okozzunk fájdalmat és keserűséget. Konkrétan: tiszteljük embertársainkat. És ez megoldható a templom lépcsőjének a koptatása nélkül is. Istenhez otthon is lehet imádkozni, nem kell csak azért a templomba járni, hogy láttassuk magunkat. Jézus is kiűzte a kufárokat a templomból. És jól tette!
ProgBlog A következő halott 2012.05.01 22:48:00
„Szomszédimat, igaz, Agyonverém már mind, de hasztalan, Mindég kerülnek újak”Madách Imre: Az ember tragédiája - 1862 Május elsején illik megemlékezni a baloldalról – ha már létezni nemigen látjuk manapság. Néhány méretében és társadalmi hatásában…..
okostjás 2012.05.02 10:12:28
@marosy: Drága, erre még ne hűtsd be a pezsgőt!
@párnalárva: mit, mikor, mennyit és hol lopott? Konkrétan számokkal, tényekkel dokumentációval hitelesítve az állításodat! Ha ilyen precízen tudatában vagy annak, hogy Gyurcsány Ferenc lopott, azonnal meg kell tenni a feljelentést, ellenkező esetben bűnpártolást követsz el! LOL
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi dilemmáit elemző Mi a jobb? sorozatunkban Szőnyi Szilárd (Heti Válasz) írását olvashatják.     Bár személyes ízlésemtől fényévekre áll, tiszteletben tudom tartani, hogy egy kereszténydemokrata pártvezető a…..
okostjás 2012.05.01 06:57:59
@ucsacsu: Ha egy az Isten, a papok ne legyenek már nagyobbak az Úrnál és ne válogassanak a kisdedek között. Szégyelljék magukat!
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
okostjás 2012.05.01 06:50:15
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): A kereszténység legnagyobb erénye a mindenki iránti szeretet és megbocsátás! Tetszett már erről hallani? Ki bizonyította be és minek az alapján, hogy a két diplomamunka tartalmilag is azonos? Erről még a rémhír tévének sincs bizonyítéka, pedig nagyon erőlködik.
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
okostjás 2012.04.03 16:30:40
@Martian: Az akkori követelményeknek megfelelt az ELJÁRÁS, de nem a disszertációja.
Shakespeare jobban csinálta A tömeget, a média fogyasztó polgárt befolyásolni akaró szándéknak számos elemét fedezhettük fel a Schmitt elnök lemondása-lemondatása körüli végjátékban. A korábbi hosszú esztendőkben kitűnő eredménnyel működött fideszes média-mérnökök azonban most elszámolták magukat,…..
okostjás 2012.04.03 16:24:56
@wagem: Ez csak szánalmas, ötlettelen hárítás a hatalom részéről. Silány érvelés, de a kormánypártnak és a lúgozott agyú hívőinek éppen megfelel. Gondolom nekik is szánják.
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
okostjás 2012.04.03 16:14:52
@Trompf: Gyurcsány bizalmi szavazást kért maga ellen, és miután megismerte a szavazás eredményét, nem mondott le.
Szerintem is felesleges volt bevetni a rendőrséget a Budapest utcáin őrjöngő, a tv székházat felgyújtó és autókat gyújtogató, kockaköveteket a rendőrökhöz dobáló, arcukat csuklyával eltakaró, baseball ütővel közlekedő, Molotov-koktélt dobáló,a Kossuth teret körbevizelő, tankot elkötő hős csürhe ellen. Sokkal látványosabb lett volna, ha lángban áll egész Budapest.
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
okostjás 2012.04.02 20:29:27
@Mateahos: Nem mondott le, de volt benne annyi tartás, hogy bizalmi szavazást kért maga ellen, amit megnyert. Mondjuk szerintem is le kellett volna mondania, mert ezzel megelőzték volna a Fidesz 2010 évi kétharmados parlamenti győzelmét. Mert ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a nyolc millió választásra jogosult állampolgárból 2,8 millió szavazott a jelenlegi kormánypártra, az kétharmad. Amiből már elvesztettek legalább egymillió szavazót. Szóval azokat, akik kijózanodtak ilyen kormányzás láttán.
Kik az igazi vesztesei a tegnapi napnak? Kik érezhették úgy, arcon vágták, hülyének nézték, porig alázták, semmibe vették? A magyar tudományos élet prominens személyiségei, professzorok, egyetemi tanárok? Őket már a bizottsági jelentés letaglózta, amikor megtudták, az a…..
okostjás 2012.04.01 17:03:40
@azbesztos: S. P. a Magyar Köztársaságot és a társadalmat vágta pofán. És miért nem indít bírósági eljárást, miután megfosztották a dr.-től? Amennyiben igaza van, az első tárgyalás után pernyertes lehetne. Vagy nem szeret győzni?
Ma egy egészen más véleményt is meghallgattam egy egyetemi professzortól, és lehet benne igazság, bár tartalmilag lesokkolt: "Sok rettenetes doktorit láttam már, ráadásul phd fokozaton, képzeljenek el 150 oldalt, amiben egyetlen értelmes magyar mondatot nem találni!"…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
A brüsszeli bonviván a legszabadabb szájú és szellemű magyar államférfi. Aktív részese volt a Fidesz 1988-as megalakulásának. Rá egy évre Prágában a Vencel téri béketüntetésen letartóztatták a „Virággal jöttünk, nem tankkal” feliratú transzparensük miatt és…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Pénteken szerepel utoljára a Jóban Rosszban című szappanoperában Liptai Claudia. A végzetes balesetet már promózza a TV2-t. ..
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
okostjás 2012.01.21 21:31:16
@Transylvanianmixedgrill: Román nyugerekkel. Akiket júdás pénzért hozattak, hogy éljen, éljen Rákosi illetve, orbán viktor
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
okostjás 2011.06.27 14:50:08
@johevi: Mert már visszafelé jön a gödörből.
A Homár őszíntén sajnálja a rengeteg T-történetet, de még így is kábé csak minden harmadik kerül a blogra. Biztos túl sok az előfizető, mert a határtalan debilitás, amit a túlterhelt/kialvatlan/boldogtalan/akármi ügyfélszolgálatos kollégák csinálnak, az leginkább a…..