Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JamesBonDeni

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matekozzunk egy kicsit. Amint már tudjátok, elindult a verseny, aminek eredményeként bekerülhettek a 10 db Nike VIP egyetemi csapatba, és egy óriási kaland keretein belül körbefussátok a Balatont. Ehhez a szükséges regisztráció után nem kell mást tennetek, csak gyűjteni a…..
Utánfutó blog Vicces futás! 2013.03.12 15:38:44
Egyik unalmas órámon elkezdtem vicceket olvasni a neten. Össze-vissza kattintgattam, mire húsz perc után arra kellett rájönnöm, hogy a viccek nagy százaléka valamilyen módon a futásról szól! Vannak köztük jók, rosszak, faviccek, örökzöldek, és bizony mind szeretett sportunkat…..
… és miután vettünk egy csomó pulykakakast még egy jó kis futás is belefér! Futhatunk a kakassal is, végül is nincs a versenykiírásban, hogy "Szárnyassal futni tilos!" Várom már a futószezont. A versenyek leírhatatlan hangulatát, az érzést, amikor teljesítem a kitűzött…..
A legutóbbi Nike+ Run Club: Szerdai futóbulin arról faggattam futótársaimat, hogy melyik rész volt a kedvencük a tavalyi félmaratonon, illetve mik azok a nehézségek, amik leginkább megnehezítették dolgukat a célig tartó úton. Mivel sokan TRIO-ban futottak legutóbb, nekik is hasznos…..
Utánfutó blog Perfect Week! 2012.04.13 12:00:33
Az egész ott kezdődött, hogy elfelejtettem időben nevezni a Vivicittára... Ne kérdezzétek, hogy sikerült, egyszerűen mindig csak halogattam, végül amikor végre felmentem a netre, már nem lehetett nevezni. Viszont annyira Vivicitta-lázban égtem, hogy csak azért is le akartam futni azt…..
Utánfutó blog Hóvirág-run 2012.03.22 16:41:00
Anno általános iskolában a lányok mindig egy kis hóvirág-csokrot kaptak a fiúktól nőnapra. Sajnos annyi iskolás lány volt, hogy a szerencsétlen hóvirágok már nem nagyon bírták, így védettséget élveznek azóta, mint egy párbajból visszatért villalakó. Ezért aztán ha…..
Utánfutó blog Nike Runiversity 2011.11.25 14:55:00
Kevesesebb, mint 2 hét van már csak hátra, hogy megtudjuk, vajon a BGF, az ELTE, a BME vagy a Corvinus lesz a futópályák királya! A jövő heti egyetemenkénti edzések előtt most rajtunk volt a sor, hogy egy laza tréningen elsajátítsuk a versenyre való felkészülés minden…..
Volt, aki úgy nézett ki, mintha most szabadult volna a börtönből, volt, aki egy kis állatkertet hozott magával, és volt, aki nyuszifülekben pompázott. Sok különböző ember, de egyben hasonlítottak: mindannyian pizsiben készültek kocogni egy jót, ugyanis október második péntekén…..
Minimum ezt az időt szeretném látni saját, illetve csapatom befutóembere feje fölött a Fuss Budapest Trio célfotóján! Minden felkészülés akkor megy a leggördülékenyebben, ha van egy cél, amit el akarsz érni, és az edzések jó hangulatban, de egy bizonyos terv szerint folynak. Na,…..
 Ultrabalaton.  Egy 3 napon át tartó 212 km hosszú futóesemény a Balaton körül.Emese térdszalag sérülése miatt az idei versenyt kihagyta, de mi öten, a többi Utánfutó részt vett rajta, egy 9 fős csapat részeként. Alább láthatjátok beszámolónkat a…..
Szerencsére senki se tévedt el a Labirintusban, legalábbis nem tudunk róla, bár lehet, hogy valaki még mindig ott bolyong valahol... De kezdjük is az elejéről! Az átlagos turisták mit sem sejtve sétálgattak a Lánchídnál, fel a várba, le onnan, gyalog vagy Siklóval, ám 8 órától…..
Utánfutó blog Meggyőzni Denit 2011.06.14 12:18:00
"…Először azért kezdtem futni, hogy bírjam a táncversenyeket, most már nem táncolok versenyszerűen, de a futást azóta megszerettem. Azért lenne tök jó ha együtt futnánk, mert kitartó vagyok, és mindig estére pörgök fel igazán :) Szandra" Szia Szandra! Nagyon…..