Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remol

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Remol 2019.12.07 13:06:15
2019. január 31-e egy sötét napként vonult be Veszprém tömegközlekedésének történetébe, ugyanis ekkor teljesített szolgálatot az utolsó Ikarus...
Valószínűleg mindenki belefutott már olyan szomszédba élete során, aki minden lében két kanál típusú volt és egyszerűen az ember agyára ment a folyamatos sürgölődésével. Nagyon fárasztó, bosszantó és idegőrlő tud lenni egy ilyen szomszéd, lássuk egyik olvasókat mivel terrorizálják...
Elvtréning Hölgy tulajdonos 2019.09.07 22:48:40
Elmentünk ma autót nézni. Csak úgy. Néha szoktunk ilyet. Kinéztük neten, aztán belibbentünk a kereskedésbe. Az értékesítő fickó persze egyből lecsapott ránk. Szépen, sorban, igen választékosan elmondta, hogy milyen fantasztikus tulajdonságai vannak az autónak, majd a monológ végén nagy levegőt…..
Mikor 2010-ben Slyék tető alá hozták a várva várt akcióhősorgiát, a Feláldozhatókat, minden létező férfi, aki egy kicsit oda volt valaha is az izomagyú akciósztárokért, kisgyermeki lelkesedéssel fogadta az öregek összeröffenését. Majd jött a folytatás, ahol szintén nem kellett csalódni a sztárokban,…..
Havonta ezer fontot (377 ezer forint) spórol meg Chris Marsh új házával. A 36 éves northumberlandi férfi eddig egy bérelt házban élt, de átköltözött egy mindössze 17 négyzetméteres, fából készül, kerekeken álló házikóba. A rezsi mindössze 15 fontba (5600 forint) kerül egy hónapban...
Remol 2019.05.06 20:25:57
@darlacko: ez nem lakókocsi. Ez arra való, hogy valahol lehorgonyozz vele, és több évig is akár ott lakj benne. A kerék meg arra való, hogyha netalán költöznél máshova, az útvonalengedélyek, és műszaki engedélyek birtokában magaddal tudd vinni a házat is.
Minden nap autóval indulsz reggel, de a karbantartást a párod intézi? Vagy céges kocsid van és csak elviszik, amikor sor kerül a következő esedékes karbantartásra? Ha így van, akkor is figyelned kell pár dologra, hogy ne maradj az út szélén és még sokáig róhasd a kilométereket…..
Remol 2019.03.13 16:01:28
@MAXVAL bircaman közíró: mondjuk úgy, hogy a kocsihoz SEM értesz. Nem kell lecseréltetned semmit a kocsiban, csak ne add el....
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
1907. Lucille, egy dakota sziú lány portréja..
Remol 2019.02.18 19:08:40
Azt hiszem minden horgász közös ellensége ez a kis jószág. Utáljuk több ok miatt is.  Elsősorban mohósága és a szaporasága, valamint mérges, szúrós tüskéje miatt örvend igen nagy népszerűtlenségnek. De ki is ő valójában , mit kellene róla tudni? Mi az amit fegyverként használhatunk ellene?  Sajnos…..
Remol 2018.12.06 11:18:44
@BiG74 Bodri: azért az a neve: etetőanyag. meg azért dobod be, hogy megegyék.
1929. Nudista strand Moszkvában..
Remol 2018.11.12 12:03:22
@Namely: tiszthelyettesek díszegyenruha nadrágján nincs csík. A tiszti-főtiszti nadrágon egy vékony vörös csík. A tábornoki nadrágon meg a széles vörös sáv.
Csupán csak megkülönböztető, dísz jellege van, messziről látni, ki a nagykutya.
Történet egy matematikusról, aki két hegedűdarab eljátszása közben kardélre hányta a nehézlovasság teljes tisztikarát.  ..
Remol 2018.09.13 05:08:05
@nyikk: Sting nem lett idegbeteg :)
A tömegközlekedési eszközökön az ajtók közelében kijelült elsődleges ülőhelyek megléte irtó nagy segítség a speciális igényekkel utazóknak: mozgássérülteknek, kisgyerekeseknek, terhes nőknek, időseknek. Gáz, ha az Elvira nem bírja kezelni ezeket a helyeket a helyjegyvásárlásnál, nem beszélve arról,…..
Remol 2018.09.11 12:15:45
@Meridian74: mert vezeték CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az időjárás miatt szakadhat.
Az fel sem merült az agyadban, hogy elhasználódás, műszaki hiba (hibás áramszedő), vagy mert Géza bácsi billentett platóval ment át a sineken, és vitte magával az egész vezetéket stb stb stb...
Örülj annak hogy nem esett az eső, fújt a szél. Így legalább kellemes időben várhattál a késő vonatra.
Az ember hajlamos a lustaságra, ezáltal elhagyja magát és hamar azon a ponton eszmél fel, hogy szinte undorító ami körülötte van. Gondolok itt a felhalmozódott szennyes ruhákra, mosatlan edényekre vagy akár a kertben lévő kerti bútorokra. Ha csak egy kicsit is erőt veszünk magunkon és legyőzzük a…..
Itt a dinnyeszezon, és mi már elég rendes mennyiséget elfogyasztottunk. Már teszteltünk több, mint 100 konyhai kütyüt és most bemutatnánk kettőt, ami egyszerűbbé teszi a dinnyefogyasztást...
Ezeket motoros szólásokat, mondásokat már biztosan hallottad, sőt lefogadom, hogy jópárat már te magad is használtál. Vannak köztük oltári nagy baromságok és hatalmas igazságok is. Ki így, ki úgy értelmezi. Lássuk hát az én szubjektív értelmezésemben mit jelentenek ezek az…..
Teljes lakosztályok, panorámaablakok, bár és kanapék lesznek a Design Q és a Hybrid Air Vehicles (HAV) leendő légijárművén. Igaz, csak 18 utas fér majd fel rá, de ők teljes luxusban utazhatnak...
Remol 2018.07.23 18:21:26
30 éve robbant az arzamaszi "atombomba"   1988 júniusában egyik késő délelőtt, egy Moszkvától 400 kilométerre keletre fekvő szovjet város lakói irtózatos méretű detonációt hallottak. A hang irányába nézve egy félelmetes gombafelhő emelkedett fel ijesztően közel. A város lakói tudták hogy tőlük nem…..
Ha szeretnél kutyát, de panellakásban laksz, feltétlen olvasd el a cikket, hogy felelős döntést tudjál hozni. Persze ha csak érdekel a téma, akkor is szeretettel várlak. A panelos kutyatartás jóval árnyaltabb annál, mint hogy állatkínzás még az ötlet is, vagy ez egy kihagyhatatlan lehetőség a…..
Remol 2018.07.17 08:34:14
@maxval balcán bircaman: a kutyaszart mindenhonnan össze kell szedni. Nem a legelőn vagyunk, ahol a birka oda szarik, ahonnan eszik.
Remol 2018.07.17 09:10:12
@maxval balcán bircaman: Epic, amikor egy teljes családi albumot megoszt az ember, aminek amugy semmi köze az adott témához. Mond már, melyik marha (birka) vagy azok közül?
Rózsaszínű álmok napi 300 méter autópályaépítésről és a vasvillák kemény valósága kísérte az első magyar sztráda születését...
Remol 2018.05.22 20:15:24
@geegee: az M7 es meg 2001 ben is domdodom volt. akkoriban Veszprembol jartam fel Bp re heti szinten busszal, es almomban tudtam mikor hajtottunk fel a palyara, mert kezdodott a domdodom.
Azt hinnénk, hogy ha valaminek tényleg nagyon nincs köze a joghoz, az a véradás. Hát el kell keserítsek mindenkit, ez bizony nem így van :) Az egyik legfontosabb, hogy a Munka törvénykönyve (2012. évi I. törvény) kimondja, hogy "A munkavállaló MENTESÜL RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI ÉS MUNKAVÉGZÉSI…..
Vöröshajú lányok Izzy 2017.04.21 18:38:27
Remol 2017.04.24 09:49:19
Mivel ismét találkoztam azzal a hírrel, hogy a NAV "lecsapott" egy szegény kismamára/fiatal anyukára/diáklányra (a szereplők tetszőlegesen választhatók), aki az interneten keresztül értékesítette azokat a ruhákat, játékokat, amiket kinőtt vagy már nem használt, ezért elhatároztam, hogy tisztázom az…..
Hetvenegy esztendővel ezelőtt, 1945. április 16-án kezdődött meg a berlini csata, két hét múlva pedig Adolf Hitler úgy vetett véget életének, hogy a halálba magával vitte újdonsült feleségét, Eva Braun-t is. A számára már januártól végső menedéket nyújtó, Albert Speer által tervezett bunker azonban…..
Remol 2016.04.09 15:28:00