Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ormi

0 bejegyzést írt és 716 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félszavakból megértjük egymást? Vagy inkább féldalokból? Ezt a tíz számot egészen biztosan kívülről fújják a mai rockpapák és rockmamák, generációs alkotásokról emlékezünk meg, olyan remekművekről, amelyek igazodási pontot jelentenek a mai negyvenes korosztálynak...
Filmbook Ben-Hur IMAX 3D 2016.08.18 00:00:00
- Te, ez a Ben Hur, ez nem rabszolga volt? - Mindjárt az lesz!..
Ormi 2016.08.19 07:08:59
  Lilu (@lilugram) által közzétett videó, 2016. Júl 4., 12:23 PDT Ahogy azt sejteni lehetett abból, amit az Indexnek adott interjújában elmondott, Lilu nem megy vissza a balettba ugrálni, azaz a soron következő VV8 műsorvezetését az RTL mással oldja majd meg. Az ok nyilvánvaló:…..
Ormi 2016.07.06 08:58:41
JogÁsz Justitia mérlege 2016.06.26 11:39:31
„Abszurd dráma” a bíróságon. Szereplők: Felperes - Rogán Antal, a kabinetirodát vezető miniszter. Alperes - Juhász Péter, az Együtt alelnöke. Tanú - Portik Tamás, a Prisztás ügyben büntetését töltő elítélt. Színhely: a Fővárosi Törvényszék. A cselekmény: Rogán beperelte Juhászt, mert az azt…..
Harmincezer dollár négyzetméterenként. Ennyi az ára ennek a Pazar lakásnak, nem utolsósorban a Pazar kilátásnak. A tulaj a Daniel Wellington órák gyártója, Filip Tysander. Tysander akkor találkozott Wellingtonnal, amikor Ausztráliban járt. Daniel Wellington, a fiatal angol egy Rolexet viselt,…..
Ormi 2016.06.10 14:48:02
A sztár virslinácikra vadászó, krumpliorrú fejvadászt alakít Kevin Smith új vígjátékában, a Yoga Hosersben. Igen, ez a Robert De Niro-fejű, jambósapkás alkesz a Szeszélyes évszakok egyik random kocsmajelenetéből tényleg Johnny Depp!!! Az unalmas Kanadát halálra cikiző Yoga Hosersben fog így…..
Az a baj, hogy az ideológia jelenleg nem képes versenyt tartani a felgyorsult és megváltozott értékrendekkel. Amikor Orbán Viktor azt nyilatkozza, hogy nem minden család család, és bizony vannak olyan családok, akik szerinte nem családban élnek, ráadásul minden törvényt és támogatást ennek…..
Csoda, hogy elkészültek ezek a filmek Sokszor talán nem is gondolunk bele, hogy egy film forgatásán milyen események, balhék húzhatják vissza a produkció elkészültét. Most összeszedtünk pár balhés alkotást, amik csoda, hogy elkészültek. Az ördögűző Bár a 70-es években a rendezők meglehetősen…..
Az atlantai reptéren egy Guns ’N Roses rajongó összefutott Axl Rose énekessel és váltott is néhány szót az ezúttal jókedvében talált frontemberrel. A közös szelfin látható, hogy Axl jó formában van, valószínűleg a konditeremben is készül a jövő hónapban induló turnéra.  ..
 - SPOILERMENTES -* Réges régen, egészen pontosan harminc év elteltével a Birodalom bukása után az annak romjain szerveződő Első Rend, míg a Lázadók örököseként az Ellenállás feszül egymásnak a hatalom megszerzéséért. Végre megint úgy tűnik, mintha a távoli galaxisban…..
Ormi 2015.12.19 00:20:25
Oké, rendben. Természetes, hogy mindenki a Star Wars legújabb részét várja a legjobban. Ám van még néhány film, ami előtte érdekes lehet. Lássuk! A héten- pontosabban ma- mutatják be a Tenger szívében ( In the heart of the sea) című Ron Howard (Apolló 13, Váltságdíj)…..
Ormi 2015.12.11 22:39:29
A közszolgálati televízió és a kúlság egymást kizáró fogalmak? Barátom, te el vagy tévedve! Brockhauser Barbi személyében akkora COOL BOMB dolgozik a tévében, hogy amióta feltűnt, csak nézünk, mint hal a szatyorban. Barbiban az a legkúlabb, hogy az adottságaival könnyedén…..
Kritizátor A Star Wars jelenség 2015.12.03 20:30:00
A mai naptól kezdve kétnaponta ellátogatunk a messzi-messzi galaxisba. A premier előtti napig, vagyis 17-ével bezárólag olvashattok majd írásokat a filmekről. Kezdésnek fogadjátok sok szeretettel vendégszerzőnk Vata cikkét, aki a Star Wars-ról, mint jelenségről ír cikkében.  Ha a Csillagok…..
"Isten dolga, hogy megbocsásson a terroristáknak, az enyém, hogy elküldjem hozzá őket" – mondta Vlagyimir Putyin a Blikk szerdai cikke szerint. A cikkből nem derül ki, de a lapnál elmondták, hogy cikkük a Fox News egyik írása alapján készült. Hogy miért nem hivatkozták meg ezt a…..
Ma már nincsenek igazi akciósztárok, futószalagon érkeznek a darabok a műfajból, abban a percben felejtjük el őket, amikor kijöttünk a moziból. Régen nem volt ez így, a 80-as években olyan félistenek miatt sprinteltünk jegyet venni, mint Sly vagy Arnie. Aztán lassan lejárt az…..
Stanley Kubrick ( rendező) és Jack Nicholson Keksz és egy kis mogyoróvajkrém evése a forgatási szünetben Kubrickkal Pedig amikor majd megjelennek az ikerlányok a filmben, ledermedsz... Művészi fotó: Nicholson,Kubrick és Shelley…..
Úgy tűnik egyre több részlet lát napvilágot a régi klasszikusokról: pár napja a Ponyvaregény eredetileg tervezett szereposztása sokkolt minket, amit meg is gifesítettünk, most pedig hasonló témában jelentkezünk. Az, hogy eredetileg Eric Stoltz alakította Marty McFly-t, nyílt…..
Harrison Ford is kilátogatott a forgatásra:)))   A Színészek, producer és a rendező MOST!    ..
  (Ennek az írásnak egy újabb változata olvasható itt.)     Az alábbi írás nem feltétlen tetszik majd mindenkinek, mégpedig azért, mert az emberek az egyszerű, hangzatos, érzelmileg átszínezett megoldásokat kedvelik: segítsünk mindenkin – vagy épp, hogy egy menekültet se…..
Egyik kedvenc filmrendezőm, Martin Scorsese, már hetven fölött jár, ám leélt évtizedei nem voltak hiábavalók. Az elmúlt negyven esztendő során Scorsese ontotta magából a nagy hatású…..