Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fischfucker

177 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fish&Dirt Taposóaknák a Dunán 2021.01.30 11:34:25
Novemberben megfogtam életem legnagyobb süllőjét, aztán január 5-én az év első pecáján 6 csukát fogtam legyezve, belly boat-ból a kedvenc csatornámon. Aztán jött január 6-a és a taposóaknák a Dunán.    Január 6-án az előző napi csukázás hatása alatt, vidáman és lazán készülődtem az aznapi dunai…..
Fischfucker 2021.02.06 00:09:33
@prototipus: Örülök, kedves Prototipus, hogy ilyen kiváló szórakozást tudott a fenti vita nyújtani, bevallom én meguntam már kissé. Nem mintha nem lelnék én is örömöt különböző retorikai fogások elemzésében, de ez a téma kifulladt kissé. Adott egy horgász, aki pórul jár a Dunán, nem tudott egy szabályt,elkapták, megbüntették, erre ír egy bejegyzést, hogy a többi horgász figyelmét felhívja erre, ezzel talán megkímélve néhány sportársat a hasonló kellemetlenségtől. Az írásért kap sok pozitív és néhány negatív kommentet. End of story. A blogot jó ideje nem használom már, nem is áll szándékomban újra kezdeni.
Fischfucker 2021.02.10 19:44:18
@Csónakos_Eszti: Szia Eszti! Nagyon köszönöm! Sok pozitív komment is érkezett, itt is és FB-on is, ami persze tök jó, de én tényleg csak a figyelmet akartam felkelteni. Ez sikerült, ezzel a blog beteljesítette a feladatát. Szép volt, jó volt, elég volt. Teljesen más dolgok foglalkoztatnak most, mint például, hogy hogyan lehet egy 1 centis nimfáról a lehető legjobb macro képet készíteni :D Az Instán a bamboobroz név alatt él tovább a blogom, nézz rá, hátha a legyezéshez is kedvet kapsz! :) Görbüljön!
Gyönyörű tájakon, helyenként érintettlennek tűnő vadonban cserkeljük a halat az Alpok kis patakjain, folyóin, mintha megállt volna az idő, lopakodunk a partra, mindenre figyelve, az aktuális rovarrajzást tökéletesen imitáló szárazat a vékony fluoro elöke végére kötve, tökéletes prezentációval…..
Fish&Dirt October Caddis 2018.11.26 23:36:35
Sokan tartanak a késő őszi legyezéstől a szlovén vízeken. Kifizetünk egy valag lóvét a zsugáért, közben esik az eső és szart sem fogunk. Nos az eső valóban eshet ilyenkor, de ha van egy kis szerencsénk, és nem változik Mekonggá a Száva, akkor nagyot lehet kaszálni, így a szezon végén, mert ilyenkor…..
Több ígéretet is tettem a facebookon, most váltom be az elsőt. Fogtam egy 61 centis sebes pisztrángot a Steyr-en Ausztriában, ami eleve hihetetlen, de ha megnézed a videot, akkor látni fogod, hogy ez pont az a harc volt, amit nem mi, horgászok szoktunk nyerni. Azért sem, mert egyedül voltam, nem…..
Fischfucker 2018.09.04 17:42:22
35 perc. Ennyit pecáztam a nyaralásom első 5 napjában. Igaz, ez alatt a 35 perc alatt fogtam 7 balint, és erről mesél ez a videó, de ez akkor is példa nélkül áll. Nézzük a tüneteket: 3 éve nem vettem új pergető botot vagy orsót, de zsinórt sem, igazából csalin és kapcson kívül semmit. Idén nem…..
Fish&Dirt A Lesajnált Savinja 2018.06.18 23:14:33
A Savinja a Magyarországhoz legközelebb eső legyes víz Szlovéniában. Épp ezért sokszor voltunk már ott. De mindig Mozirje volt a cél, pedig az uncsi Mozirjétől 20 kilóméterre ott van Szlovénia talán legszebb és legizgalmasabb víze. Engedjétek meg, hogy bemutassam a Savinja Ljubnoi…..
                          Találkoztam az elvarázsolt békakirállyal, aki azt mondta, ha nem tűzöm horogra, mint harcsa-csalit, akkor egyrészt nem jelent fel az…..
Fischfucker 2018.02.17 13:47:03
@Csónakos_Eszti: És tényleg!!! :) El is felejtettem ezt az írást már. :)
Ülök az ágy szélén és írom ezt a posztot. Ebben nem lenne semmi különös, csak hát ez nem az én ágyam. Ez egy kórházi ágy. Hétfő óta újra vendég vagyok, pedig nem kértem, hogy az legyek. November 12-e óta szarakodom egy olyan bajjal, amiből évente kettő van Magyarországon. Kényes az ízlésem. Elvileg…..
Fish&Dirt Soca, az Igazságos 2017.10.31 14:07:57
A legyezés is egy nagyon hosszú tanulási folyamat. Fontos, hogy kezdőként olyan vízen kezdj el gyakorolni, ahol sok és könnyen megfogható hal van. A Soca nem ilyen hely. A Soca Völgye nagyon igazságos: mindegy, hogy milyen időszakban, melyik folyón, szárazzal vagy nimfával pecázol, itt mindig nehéz…..
Fish&Dirt Lopakodó Üzemmód 2017.10.20 22:57:13
Van úgy, hogy tökéletes az idő, érzed minden porcikádban, hogy ennie kell a halnak, és a szokásos, tuti pályáid mégis csődöt mondanak. Ilyenkor új pályát kell keresni, de hol és hogyan? Különösen akkor izgalmas ez a kérdés, amikor este, sötétben, ködben akarsz ennek nekiugrani. Erre adnék egy…..
Szerencsére nem csak vaddisznót tudok fogni. Az élet mesés humorát dicséri, hogy bloggerként egy olyan videóm üti lassan a 300.000 view-t, amiben egy rohadt hal sincs. A péntek ismét vízen talált és életem legnagyobb horgászata következett a régi nagy Szerelmem, a Balaton karjaiban.    Az…..
Tegnap nagyon boldog voltam, amikor konstatáltam, hogy egyedül vagyok a visegrádi pályán, ahol nagyon régen nem jártam. 10 perccel az érkezésem után, zörögni kezdett a bozót, gondoltam, eddig tartott a magány, kolléga érkezik. E helyett egy hatalmas vaddisznó jelent meg 10 méterre…..
Fischfucker 2017.09.26 18:40:35
Kedves @Juli Svraka Gévai: Hello! Írtam messengeren. Egyeztessük ott a részleteket.
Üdv:
Kristóf
Hosszú ideje terveztük már ezt az utat. Csak hát ez nem a háromnapos túra a szomszédba, így nem tudtuk, össze fog-e jönni egyáltalán. Végül Petivel kitaláltuk, hogy legyen egy családos kaland a dologból és így már siklani is kezdett a tervezés! Montana leírhatatlan. Azért mégis…..
Ahogy írtam az előző posztban, keményen kezdődött a vasárnap. Kint üvöltő hőség, bent migrénszerű fejfájás. Az a rohadt víz megint kimaradt lefekvés előtt...   Hosszú ujjú ingben pecázom a leégés miatt. Na abban az igazi kitáncolni a kocsihoz 31 fokban. Ennél csak az a jobb, mikor a gázló gatya…..
Igen, most érzem azt, hogy megtanultam a szárazlegyezést és a nimfázást annyira, hogy meg tudom csinálni azt, amit szeretnék, oda tudom tenni a legyet, nimfát, ahova szeretném és azt is értem, hogy hol kell keresni a halat és mivel. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, de nagyon sok meló van ebben,…..
Fish&Dirt A Római 2017.06.29 22:38:45
Nem kell minden posztnak a Háború és Béke hosszával vetekednie, nem kell mindig rekord halakról beszámolni, a halfogás nem mindig heroikus küzdelem. Néha csak lecsattog az ember a kertje végébe és fog egy jó balint 30 perc alatt. Ilyen a nyár a Rómain. Ez a jó a nyárban. Ilyenkor nincs rajtad a…..
A hétvége ismét a Balatonon telt. A szombatot sikeresen kinulláztuk, de aztán jött a vasárnap reggel. A legbrutálisabb pontyfárasztást éltem át ever. De kezdjük az elején...   Szól az ébresztő. Ma reggel kicsit nehezebb, szombaton is korán keltem, a semmire, bár jól…..
Fischfucker 2015.11.12 18:31:45
A Soca Völgye kemény hely. Nagyon kemény. Sokan látogatják és a legtöbben komoly eredmény nélkül távoznak. Egészen szombat estig én is azt gondoltam, hogy ez egy túlhájpolt, drága és szép hely, kevés hallal. Aztán szombaton este elindultunk felfelé a Tolminkán és minden megváltozott.    El…..
Amikor 30 óra alatt - amibe némi alvás is szorult - 20 fölött fogja az ember a halat, az még nem nagy szám. De ha ez a mennyiség kizárólag süllőből és kövesből áll össze, az már kivételes. Nekünk, a Balatonon mindenképpen. A legsüllősebb El Clasico krónika indul!  Hasonló sem volt soha. Konkrétan…..
A kalandot szavakkal már átadtam az örökkévalóságnak, most elkészült a videó is hozzá. Fogyasszátok szeretettel és jó magyar vörösborral!  PIIIISZ  ..
Mindig a sztorit írom meg, most, így a legyező szezon elején, egy kicsit arra szeretnék koncentrálni, hogy mitől lett sikeres a múlt hétvégi peca és Neked, nyájas olvasó mit érdemes tenned, hogy Te is szarrá fogd magad Szlovéniában, a Száván, Radovnán vagy a Lipnicán.      Das is Walter a 70es…..
Az újév kezdetét Svájcban töltöttük az unokatesóinkal, Daniékkal. Oberaegeribe 10 óra fáradtságos utazást követően érkeztünk meg December 30-án. A kaland itt kezdődik!    Az uncsitesók meseszép helyen laknak, fenn a hegy tetején. Komoly túra hozzájuk jutni, hiszen, 150 brutál lépcsőfok megmászása…..
Egyszerű kis cím ez. De elmondja a lényeget. Hosszú, keservesen halmentes időszakot zártam ma le nem egy, hanem négy balinnal, a negyedik, életem legnagyobbja volt. Csapjunk bele!   Röviden a szenvedésről: Novemberben voltam legyezni, ott volt utoljára hal a kezemben. És még azt sem mondhatnám,…..
Fischfucker 2017.02.16 15:25:57
Fischfucker 2017.02.17 11:32:08
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..