Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisz11

2 bejegyzést írt és 1623 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szentestén az én rajom is kint volt, hajnalig biztosítottuk az éjféli misét a város legismertebb templomában, de nyugodtan telt az éjszaka. Szilveszterkor mi készenlétet adtunk, de Marseille-ben nem volt semmi különös. Nem úgy az országban. Párizsban 1000 autót gyújtott fel a gettók népe, Lyonban…..
Krisz11 2018.09.02 12:42:42
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
A magyar nyilvánosság hetek óta pörög a CEU beszántását célzó törvényjavaslaton, és most indul a kormányzati valóságshow második része, a külföldről támogatott civil szervezetek listázása. Mindkettőről elmondtam már számos fórumon, mit gondolok. Ez a cikk nem erről fog szólni. És most már ideje…..
"Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"  Imigyen szóla Bayer Zsolt a CEU bezárása ellen tüntetőkhöz.  Na, most tökmindegy, ki mit gondol a CEU-ró, és annak beszántásáról. Én például kezdem rohadtul unni az…..
Március 15-e van, s, ahogy kell, idén is minden politikustól megtudhattuk, miért volt igaza már 170 évvel ezelőtt is. Az aktuálpolitika langyos vizében oldódó igazsághoz pedig vegetaként mindig hozzá kell adni a nagy kor nagy alakjait, akik legitimálják azt. Ezek a mai napon rendszerint Kossuth,…..
Egy korszak jelképe volt. A '89 utáni évtized egyik, ha nem a legemblematikusabb alakja a 90's retro visszaemlékezések, összeállítások, és Youtube-videók kihagyhatatlan eleme. Most, hogy elhunyt, a legtöbben egy-egy meghökkentő asztalcsapkodó kijelentésével, vagy bunkócskázós, szerszámozós…..
Szóval a Jobbik küldött egy öt soros, két mondatból álló üdvözletet az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek, amit az egyház vezetője, Köves Slomó nyilvánosságra hozott, és jól visszautasított. Ebből aztán jókora botrány kerekedett. Az ügy radikális jobboldalon verte ki a sokakban a…..
Földi Lászlót folyamatosan „szakértőként” aposztrofálja a közmédia, pedig már többször bebizonyosodott, hogy hülyeségeket beszél. Amikor éppen nincs semmi különösebb üzennivalója a Fidesznek, akkor beküldik a „szakértőjüket”, aki minden adásban leszögezi: Európát megtámadták a menekültek.  ..
Krisz11 2016.12.28 22:42:39
@morpho: "A bolgár gyerekkel, aki lerúgta a német nőt a lépcsőn, azzal mizu?"
Az egy ci-gány volt ostoba.
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...
Publikálta az OECD a PISA-felmérés eredményeit, amelyben 540 ezer diák vett részt 2015-ben világszerte, 72 országból. Az eredmény katasztrofális: a magyar diákok eredményei szövegértésből és természettudományból is romlottak, matekból sem javultak a három évvel ezelőttihez képest. Ebben a cikkben…..
Városi Kurir Orbán csúcsra jár! 2016.12.03 09:12:32
Orbán az e heti kinyilatkoztatásában odáig ragadtatta magát, hogy kioktatta demokráciából mindazon országok vezetőit, akik nem az általa megalkotott agyrém mentén képzelik el népük jövőjét. Jó szokása szerint most sem kímélte az Európai Uniót, Angliát és Németországot sem, vessenek magukra, ha még…..
Kell-e minaret Ásotthalomra? Strandolhatunk-e burkiniben a csongrádi tanyavilágban? Tiszteletre méltó vallás-e az iszlám? Egy lapon említhetjük-e a meleglobbit az imámokkal? 2016 novemberében ennél fontosabb kérdések nem léteznek a Kárpátok alatt - gondolhatnám, ha csak nemzeti radikális ismerőeim…..
Krisz11 2016.11.30 13:28:36
@erol: A te dolgod, de én régebben sok rendezvényen voltam, sehol nem öltönyös, benetton pólós emberek voltak. Inkább szegények. Csak ez az oldal pont arról szólt a szoci kisnyugdíjas/proli oldallal ellentétben, hogy nem adnám el 5 forintért az anyámat is. Még a baloldali fordulat előtt.
Ha BG-nek egy hajszálnyit is igaza lenne, akkor a svédek meg a kanadaiak lennének a legnagyobb hazafiak, mert ott a legnagyobb a szociális biztonság. De ez nyilván nevetséges, viccnek is rossz.
Peking kérésére őrizetbe vették a demokratikus Thaiföldön Joshua Vong demokrácia-párti hongkongi aktivistát, a Demosisto nevű párt vezetőjét - jelentette szerdán a The Guardian brit lap a Demosisto Facebook-oldalára hivatkozva...
Krisz11 2016.10.23 22:05:52
Lengyelországban a kormányzó Jog és Igazságosság pártja tovább szigorítaná az abortusztörvényeket, vagyis megtiltaná a terhesség megszakítását a súlyos fejlődési rendellenességben szenvedő vagy életképtelen magzatok esetében is, kivételt azok az esetek képezhetnek majd, ahol az anya egészsége vagy…..
A tegnapi felfüggesztés után jelen állás szerint a Népszabadság - legalábbis abban a formájában, ahogyan eddig ismertük - megszűnt létezni. Ezzel nem halt meg a demokrácia, nem pusztult el a sajtószabadság - de semmi olyasmi se történt, aminek akár hardcore jobboldaliként is örülni lehetne. A…..
Krisz11 2016.10.13 21:06:52
@villamosmérnök: "ahhoz van köze, hogy az uralkodó párt-államról TILOS feltárni a mocskos ügyeiket."
Hülyeség. Ahhoz van köze, hogy veszteséges. Számtalan ilyen ügyeket tárt már fel, és nem zárták be. Rogán helikopterezése egy olyan hír ami max 2 napig érdekes.
"Szerinted rendben van, hogy pofánkba hazudik egy "államférfi" következmények nélkül?"
Melyik nem ezt teszi? Mit is mondott Vona Gábor? Lerombolná és besózná a TV2-t meg az RTL Klubot. Most meg a ballibekkel a Népszabón siránkozik?!

"a mód azonban, ahogy eltaposták, az jelentősen aggaszt"

Ez egy ballib-es/Jobbikos legenda. Nem volt nyereséges, bezárták, ennyi. Persze lehet, hogy a Magyar Nemzet se nyereséges. De nehogy már a Fidesznek kelljen adófizetői pénzen (az én pénzemen) a veszteséges ballib sajtót kitömni. Dobja össze rá a pénzt Soros meg a Jobbik.

"Szerinted egy .. jobboldali újsággal nem tennék meg ugyanazt, amit a NSz-gal, ha útjukban áll?"
Akkor menjetek együtt tüntetni.
Amúgy hagy kérdezzem már meg, hogy mi tart vissza attól, hogy összefogjatok az MSZP-vel és kiadjátok újra? Ha életképes, akkor fogják venni.

Üdv: egy vadhajtás
    Se vége, se hossza a médiában a híreknek és kommentároknak, amelyek a Budaházy Györgyre kiszabott ítélettel foglalkoznak. Akadnak jópáran, többek között Morvai Krisztina és Toroczkai László, akik azt a kérdést is fölvetik, hogy Budaházy György valójában nemzeti hős, akivel szemben az egyetlen…..
Jobbegyenes Nincs baj, baby 2016.08.04 20:24:54
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még sosem volt jó ennyire magyarnak lenni. Nem baj, hogy a rendszer legalizáltan, nyíltan a saját maga elitje számára magánosítja a közpénzt. Nem baj, hogy nem csak oligarchia, hanem maffiafüggő is ez a rendszer.Nem baj, hogy a kivándorlás, a munkaerőhiány és a…..
Melegedő Kis Homofóbhatározó 2016.08.04 08:40:00
Vannak emberek, akik képtelenek a saját dolgukkal foglalkozni. Nem tudni miért. Talán mert a saját életüket nem tartják elég izgalmasnak, vagy még nem találtak jobb hobbit. Nagyobb városokban házmestereknek hívjuk őket, vidéken pedig ők alkotják a humán térfigyelő rendszereket. Aztán vannak közülük…..
Krisz11 2016.08.06 12:15:44
@exterminador: Máshol is hangot adok neki, ha szóba kerül, ha ez megvigasztal.
Krisz11 2016.08.06 13:11:46
@Exploiter: "Szóval mi még a cél?"
Erre Maxwalnak a Bircahangnak volt régebben egy tökéletes meglátása. Azokban az országokban őrjöngenek a legdühödtebben, ahol a legjobban tolerálják őket.San Franciscoban például az utcán meztelenül vonulnak, kurelnak, egymásnak különböző dolgokat dugnak fel, az elfogadás követelésének jegyében.
Szerintem igazából a tolerancia csak dühíti őket, mert azt gondolják, hogy ha elfogadják őket, akkor minden szép és jó lesz. De ahol tényleg elfogadják őket, ott jönnek rá, hogy igazából nem változik semmi, nem találják meg a lelki nyugalmat, mert iszonyat beteg emberekről van szó és ezen nem segít a tolerancia meg semmi, amit a liberális ideológia tud nyújtani.
Nem telik el nap, hogy ne halljunk valamilyen terrorista merényletről, robbantásról, késelésről, lövöldözésről vagy gázolásról valahol Európában. Legutóbb (kedd délelőtt) Észak-Franciaországban támadtak meg egy templomot és öltek meg egy idős papot ISIS fegyveresek. Előtte Németországban zajlottak…..
Krisz11 2016.07.28 00:18:30
@$pi$: "Az alig 0,01% az a tömeggyilkos."
Georg Spötle valami olyasmit nyilatkozott, hogy kb 11 millió bevándorló hátterű ember él Franciaországban, ebből kb 1 millió radikális.
Szerintem az 10%. De mivel nem mindenki jut el terrorcselekmény eltervezéséig, és aki eljut abból is csak minden 10. sikerül, így lehet mondjuk 0,01% a tömeggyilkos. De igazad van, sokkal nagyobb százalékkal van probléma.
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
Társadalmunk meghatározó arányban a fosszilis energiára (olajra, gázra, szénre) épül. Lazán számolva nagyjából mintegy száz éve. Az emberiség ezt megelőző (mondjuk) negyvenezer éve azonban azt bizonyítja, hogy lehet másképp: nem olajalapú (zöld) társadalomban is élni. Szíriában néhány éve a…..
Közeledik a négyévenként esedékes világverseny. Ezúttal is furcsa, bár egyre kevésbé meglepő hírek látnak napvilágot. A nemzetközi szakszövetség eltiltotta Riótól a fehérorosz és a román kajak-kenu válogatottat. Az egyikből tizenegy, a másikból „csak” öt élsportoló akadt fenn a rostán. Miután…..
Komoly aggodalommal írom ezeket a sorokat. Nem célom a pánikkeltés, ellenben a tisztánlátás kedvéért vagyok kénytelen szóba hozni a helyzet egy alternatív és reális értékelését. A társadalom hajlamos felejteni, hajlamosak voltunk elfelejteni, hogy az emberiség nagy része csak az elmúlt évtizedekben…..
Mire volt jó a francia rendkívüli állapot akkor, ha egy kamionnal bárki széttrancsírozhat 84 embert? Miért riogatunk folyamatosan a bevándorlás rémképeivel, ha a mostani tettes is Franciaországban élt? Mikor és ki fog lecsapni megint? Kérdések, melyekre nehezen adhatók válaszok...
A B1 blog tudósítója jelenti Franciaországból..
Krisz11 2016.07.15 17:01:15