Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokkacukor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Érdeklődő!Ismét verziót váltott az alkalmazás, immáron a 3.5-ös verziót köszönthetjük.A verzió egy új funkciót, valamint egy kis ráncfelvarrást kapott.Hibajavítás:Egyes készülékeknél memóriahiány lépett fel a funkciók használata közben. Ezen oknál fogva…..
mokkacukor 2011.07.04 06:07:10
@Lakatos Gábor: Nagyon szépen köszönöm előre is, mert mindkét telefonra nagyon jó lenne egy használható Budapest térkép.
Várni fogom a megoldásodat, hátha sikerül.
Üdv: mokkacukor
mokkacukor 2011.07.04 11:12:31
@Lakatos Gábor: Szia!
Igen mind a két telefonon egy mappán belül tettem fel a jad és a jar állományokat és így sem ment. A Nokia 6233-at megértem, mert oda valami miatt (s ez valószínű a telefon) egyáltalán nem ment fel semmilyen térkép sem még a régi jar-os térképek sem. Viszont volt nekem egyszer egy gyárilag valóban független ugyanilyen telefonom, arra "cerificate" ügyességgel fel lehetett tenni a Budapest térképet, vpm 256bp-t. De a Samsungot nem értem, mert minden jar játékot elfogad annak ellenére, hogy a Samsungok általában jad fájllal dolgoznak. De nem adom fel, keresgélek a megoldáshoz. Mégegyszer köszi a segítséget.
Üdv: mokkacukor
Tisztelt Érdeklődő!Örömmel értesítelek benneteket, hogy elkészült a program 3.0-ás verziója.Ebben a verzióban történt némi ráncfelvarrás, illetve újabb funkciók megvalósítása annak érdekében, hogy újabb készülékeken is működőképes legyen az…..